Gönderen Konu: Gündeme dair, tespit ve tavsiyelerim...  (Okunma sayısı 2737 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TANRIKUT

  • Türkçüler mutlak kurulacak olan, "Turan İmparatorluğunun" mimarlarıdır.
  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 94
  • Gökbörü Türkçüler Derneği
    • TÜRKÇÜ GELECEK BİRLİĞİ
At izinin it izine karıştığı, sonucunda devletin ve milletin zarar göreceği olaylı günler yaşıyoruz.  Önümüzde kritik bir yerel seçim var, doğuda özerklik tartışılıyor, bebek katili öcalanın tahliyesi gündemde, batıda ise sevindirici haber cemaat ve akepe birbirine düşmüş Türk düşmanı siyasi iktidar ciddi manada oy kaybına uğramış ve tahminler üzerine bir çok yerde kaybedecek. Türk düşmanı iktidarın kaybedeceği yerel seçimlere iki hafta gibi az bir zaman kalmış. Böyle bir kritik zamanda ülkemizde gündem saptırılıyor, sistemli bir şekilde kaos ortamı yaratılmak isteniyor. Halk bir şu veya bu sebeble ölen bir çocuk için sokakta, daha önceden yazılmış bir filmin figüranı misali sokakta. Bütün varlığını Türk düşmanlığına adamış olan siyasi iktidarın bu senaryoyu önceden yazmış olması kuvvetli ihtimaller arasında. Dahası 9 ay önce gezi olaylarında yaralanan, tıbbi tedavi sonrası yoğun bakım ünitesine bağlanan kızıl bayraklı çocuğun fişinin bugünlerde çekilmesi üzerinde düşünülmesi gereken bir muamma...  Büyük ihtimalle Türk düşmanlarının alçakça tezgahladığı hain bir plan.

Peki nedir bu plan; Ülkede sunni bir gündem yaratılacak, halk şuursuz bir şekilde sokağa dökülecek ve sonucunda Türk düşmanları zafer kazanacak...!
Nasıl mı; Doğu'da olayı bahane eden alçak kızıl kürtler meydanlara inecek, polisi askeri taşlayacak dahada ileri gidip şehit edecek...! Bu ortamda maksatları Türk ve devlet düşmanlığı olan, bölücü parti bdp ve hdp sahada güçlenecek. Daha önceden tartışılan demokratik özerkliğin önü açılacak meşrulaşması hızlanacak...!

Batıda ise siyasi iktidarın bugüne kadar yapmış olduğu ihanetleri gören ve samimiyetlerinden şüphe etmediğim bazı Türkler enerjilerini meydanda harcayacak, gene bu samimi Türklerin arasına sızan ve yaşama gayeleri Türk ve Devlet düşmanlığı olan kızıllar alanlara hakim olacak Türk'e olan kinlerini pervasızca kusacak, alanda bulunma sebebleri yalnızca akepeye karşı tepki olan samimi Türkleri ise kendilerine kalkan edip ihanetlerine ortak edecekler...! Bu vesile ile Doğu'da yapılan Türk düşmanlığının suyu da batıdan taşınmış olacak...! Aynı zamanda iktidar olduğu zaman ve öncesinde ağlamaktan nemalanan devamlı mazlum rolüne bürünen Tayyip ve ihanet şebekesi de durumdan vazife çıkarıp, gene ağlayacak ve bilgisiz cahil seçmenin oylarını alıp güçlerine güç katacak. Bir taş ile iki kuş böylece vurulmuş olacak...!

Yüce Türk milletine tavsiyem şudur ki; siyasi iktidar ve Türk düşmanlarının kirli oyunlarını bozalım... Devlet ve onu işgal eden düzen arasında ki ince çizgiyi bilelim.  Eğer iş demokrasi ile olacaksa yerel seçimlere kadar sabredelim. Batıda akepeyi devirmek için mücadele verelim. Bulunduğumuz yerlerde siyasi parti ayırımı yapmaksızın akepe adayını devirecek olan başkan adayına ve meclis üyelerine var gücümüzle destek verelim.  Doğu'da ise bdp ve hdp yi devirecek olan başkan adaylarına destek verelim. Böylece Türk düşmanı iktidar ve etnik kırıntılara hakettikleri demokratik tokatı vuralım.

Eğer bu iş demokrasi ile olmayacak, demokratik özerklik meşrulaşacak, Türk düşmanı iktidar daha da pervasızlaşacaksa...! Büyük Türk milletinin kutlu yarınları için Bütün Türkçüler bir olalım, elimize kurt başlı sancağımız ve ay yıldızlı şanlı bayrağımızı alarak, meydana inelim ve canımız pahasına, Allah ne verdiyse acıma, korku, kaygı, aile, çocuk, gelecek endişesi gibi insani halleri bir kenara atıp mücadeleye başlayalım. Bu kutlu mücadelede yalnızca Türk kanı taşıyan, türklük şuuru ile hareket eden Asil Türk Irkından destek bekleyelim, meydanların rengi bir olsun, meydandakilerin yüreği bir vursun, kan dökülsün, hedefimiz önce milliyetçi TÜRKİYE ardından büyük Turan olsun.

Bu vesile ile bizi tanıyan ve tanımayanlara kısa bir hatırlatmada bulunmak istiyorum;

Biz Türkçülerin gerekçe ne olursa olsun; ne moskof uşağı kızıllarla, ne arap, fars hayranı yeşillerle ne de etnik kırıntılarla bir ittifakımız olamaz bizim ittifakımız aynı kanı taşıdığımız aynı ÜLKÜ ekseninde birleştiğimiz Asil Türk ırkının yiğit evlatlarıyladır.

Kahrolsun halkların kalleşliği, kahrolsun din kalleşliği, kahrolsun bin yıllık kalleşlik ve kahrolsun çeşitli hile ve oyunla devletimizi istila eden siyasi düzen...!

Yaşasın Türklerin Kardeşliği, Yaşasın Büyük Turan Ülküsü, Yaşasın Askeri, Polisi ve diğer temel organları ile Başbuğ Atatürk'ün bize emanet ettiği TÜRKİYE CUMHURİYETİ...

Sedat HAMZA
13Mart2013 Perşembe saat: 03 : 42

Çevrimdışı Çepniboy

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 2
Ynt: Gündeme dair, tespit ve tavsiyelerim...
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2014 »
Küçükte olsa Türkçü bir birlik sonucunda okyanusa kapı açılır ordum olsa turan yetmez düşüncesindeyim. Sonuçta Sahip çıkılmamasından Bellki bebeler arasında Dünyayı yahudiler yönetiyor gibi bir inanç var Türkçeye giren kelimeler beni en çok sinir eden