Gönderen Konu: Sorumlu kim Lan !!!  (Okunma sayısı 1885 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 102
Sorumlu kim Lan !!!
« : 09 Haziran 2016 »
Ucubeler !  iktidara geldiğinde terör büyük oranda sıfırlanmıştı. pkk teröristlerinin büyük çoğunluğu Kuzey Irak'a kaçmak zorunda kalmıştı. Bunlar silahlarını gömerek ya da satarak ortadan kaybolmuşlardı. Yani bu gün Ucubelerin hedef gösterdiği Terörü bitirme düşüncesi  Ucubelerin  iktidara geldiğinde bitmişti.

Bitti denilen Terör örgütü ne oldu'da hortladı ? Yoksa hayat öpücügü'mü verildi. Bakın AMerika  hemen devreye girdi, bildiğiniz gibi 4 Temmuz 2003 tarihinde  maalesef askerimizin başına çuval geçirildi, ondan sonra artık olaylar gelişmeye başladı ve 2004 yılında AMerika ısrarla, Kuzey Irak bölgesindeki tampon bölgenin kaldırılmasını istedi.Tampon bölge sayesinde bütün terörist kampları bomboştu ve bizim kontrolümüz altındaydı. Hatta kandil dağı bile TSK'nın kontrolü altındaydı.Doğal olarak, tampon bölge kaldırılınca teröristlere gün doğdu.Tekrar bütün terörist kampları şimdi terörist kaynıyor. Tampon bölgeyi kaldıran kimdi !Ben'mi, sizmi  ? Tabiki AMerikan direktifleri ile  Ucube Hükümeti.

Yani bitmiş olan terörü, Ucube  hükümeti açık bir şekilde körükledi ve hortlattı. Daha önce askerin alan kontrolü ve yol kontrolü hakları vardı. Onlar da ellerinden alındı. Şimdi alan ve yol kontrolünü teröristler yapıyor. Bakın, kepazeliğe bakın.Nereden nereye geldik. Bunun dışında, kimsenin haberi yok şu anda, doğu ve güney doğu bölgelerinde görev yapan birçok subay mahkemelik. Teröristler şikayet ediyor ve bizim subaylarımız sorgulanıyor. Hiçkimsenin haberi yok.Herkes mahkemelik.

Türk'ün Milli bayram'larını bahaneler uydurularak 10 seneden bu yana yok etmeye çalışan hükümet, artık bahane bulamadıgı için İşid üzerinden 19 mayısı kutlamalarını  engelleme politikası yarattı.Lakin Türk Milliyetçileri gereken tepkiyi !  Türk'ün Milli kabesine ölmek için el ele yürüyerek gösterdiler.Yinede yürümeye hazırız! Yürüyecegizde .Biz Tengri soyundan gelen Tanrılaşmış ,cenneti yakmış , cehennemi söndürmüş Türkleriz.

Düşünülmesi gereken  şudur.Türkiye Cumhuriyetinde Ucube hükümet'in taviz politikası ile güvenlik zaafiyeti oluşmuştur.Üç gün içinde İstanbul ve Mardinde karakol önünde bombalar patlatılmış  ,Kahpe pusularda  kanaslar ile bir Emniyet müdürü ve bir Binbaşı Suikast'te  kurban gitmiştir.

Tin'leri Şad olsun.

Tengri Biz Menen

 :asker:  :prbay  :asker:







Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..