Gönderen Konu: İSTANBUL'U HALEN KENDİLERİNİN SANANLAR VAR!!!!!  (Okunma sayısı 3985 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı irfan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 266
     EVET son 15 gün içindeki haberlerde görünen o ki,fener rum ortodoks patriği ve yandaşları açtıkları sitede ve beyanlarında İSTANBUL'U kostantinepolis sandıklarını yada bu fikirle yandıklarını açıkça ortaya koydu...

      Adam diyorki;TÜRKİYE nin kadari ve kendilerinin kaderi aynıymış? gazetedeki yazılanları okuyan arkadaşlar varsa bu konudan başka ne çıkarta biliyorlar anlamadım ve ülkemizin hiç bir yerinden bu konular hakkında tepki oluşmaması olağanmı???

    GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 'ün ANA YASA'SINDA BİR ŞI VARDI

  HER KİM Kİ VATANIN BİR PARÇASINI DEĞİL ZERRESİNİ DAHİ PEŞKEŞ ÇEKMEYE KALKARSA İDAM EDİLİR..

 ÖZÜ BU İDİ,,BU KADAR MI MİLLETÇE DEĞERLERİZDEN VAZ GEÇTİK????
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Bozoklu Bozkurt

  • Ziyaretçi
İkonium'u Konya yapan, Sangaryos'u Sakarya yapan Atlarımız şahit olsun ki;Konstantinopolis dedikleri o yeri ASİTANE, DERSAADET, PAY-I TAHT yapacak olan yine o atlardır.

Çevrimdışı bozkurt_cepni_053

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 134
Onlar öyle sansın
CİHAN BİZİM....


 GÜN GELECEK BOZKURT İNİNDE ÇIKACAK...
İŞTE O GÜN PİÇLERİN ÖLÜM GÜNÜ OLACAK...

H.TÜYLÜOĞLU

Çevrimdışı Deli

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 253
 İrfan Irkdaşım

 Yunanistan bizden ileri bir devlettir.Bunun nedeni Yunanların Ülküleri olmaları.Enosis Rüyaları,Helenizim rüyaları hepsinin gönlünde vardır.Biz ise bölüm bölüm,parça parça ayrılmışız.Kimi Arapçı,kimi Moskofçu olmuş,bizde hepsinden öte Türkçü olmuşuz.

  Bizim bu halde oluşumuz Yunan'ın ve daha nice düşmanın işine yaramaktadır. Düşmanların soluğunu kesmeminin birinci şartı milletçe ve devletçe  bir Ülküye gönül vermemiz lazım gelir.Bu ülkü bütün devletleri Moskova'nın etrafında birleştirme  değil,Ümmetçilik sayıklamaları değil,Türkçülük ülküsüdür.
  
  Anadolu Türkünü bir Ülküye sevdalandıracak şey yine devlettir.Eğer devlet bu halde olmaya devam ederse;uykularımızı kaçıran o şey korkarım başımıza gelmeksi muhtemeldir.
  
  Helenizim Rüyalarıyla yanıp tutuşan Yunan  bu rüyalarından vaz geçmeyecektir İstanbul'u hala kendilerinin sayacaklardır,ve Eğeden vazgeçmeyeceklerdir.Yunanın başına Ecdadımızın yaptığı dibi eğri kılıncı vurmamız gerek.

   Bizim belimize eğri kılıncı takıp düşman üzre sürecek ve bizim ülkülerimiz için şehit olamamızı sağlayacak toy düğüne göndercek şey Türkçü bir Türkiye ile mümkün olacaktır.

   Bunu başarmamız için çalışmalıyzı,üretmeliyiz ve ürettiğimizi icraata dökmeliyiz.
    

  TANRI TÜRKÜ,TÜRK TANRIYI KORUSUN
NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

Çevrimdışı irfan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 266
SAYIN DELİ KARDEŞİM;
 
   yunanlı'ların BİZ'den ileri olduğunu asla kabul edemem...Aslında biz TÜRKLER olarak tüm dünyadan beyin olarak ve güç olarak ileriyiz.
              Ama bir TÜRKLÜĞÜMÜZDEN BİR HABER YAŞAMAKTAYIZ..GÜCÜMÜZÜ VE AKLIMIZI NASIL KULLANACAĞIMIZI TAM OLARAK BİLMEMEKTEYİZ..

    TÜRKLER OLARAK ÇOK BÜYÜK ORDULAR KURMUŞ,YENİLMESİ İMKANSIZ DENİLEN DÜŞMANLARI ALT ETMİŞİZ AMA DİPLOMASİ,,SİYASET DENİLEN ALANLARDA ADAM GİBİ ADAMLARI YETİŞTİREMEME GİBİ BİR ZAAFA SAHİBİZ...

    ONLARIN RÜYALARI ELBETTE OLACAK AMA ASIL AMAÇ BİZLERİN TÜRK'LÜĞÜMÜZÜ UNUTMAMAMIZ...

  Bundan 9 yıl önce olması gerekli İZMİR'in kurtuluş yıl dönümünde yunanlı bir heyet bulunmakta,,,temsili olarak EFE'LER DERNEĞİNİN VE GAZİ EFE'LERİN GEÇİT TÖRENİNDE EFELERİ GÖREN yunanlılar korkuya kapılarak  sorar;   EFE'ler halen varmı diye;yanlarındakilerde yok bunlar tarihte kaldı temsilidir diye cevap verince yunan pcleri derin bir nefes alırlar....EGE EFE OLDUĞU GÜNDEN BERİ TÜRK'ÜN MALIDIR...
     VE SEVGİLİ IRKTAŞLARIM,ümmetçi de olsa, moskofçu da yada emparyalis,kapitalis,mandacı da olsa BİLİNSİN Kİ BU TİPLER TÜRK KANI TAŞIYOR OLAMAZ..T.C. HÜVİYETİ TAŞIMAKLA,TÜRKÇE KONUŞMAKLA,TÜRKÜM DEMEKLE TÜRK OLUNMAZ..
 
 TÜRKÇÜLÜK HARİCİNDEKİ TÜM KAPILAR ASİL ATALARIMA VE KANIMA İHANETTEN BAŞKA BİRŞEYLE İFADE EDİLEMEZ....
     VE YETİŞMİŞ VE YETİŞMEKTE OLAN BEYİNLERİMİZİ SAHİP ÇIKMADIKÇA ,ÜRETİLEN FİKİRLERİMİZİ YABANCILARIN ALIP GÖTÜRMESİNE İZİN VERDİKÇE BAŞKALARININ ÖNÜMÜZE GEÇMESİNE ENGEL OLAMAYIZ..

 JAPONLAR NİÇİN İLERİDİR;DIŞ ÜLKELERDE OKUYAN JAPON ÖĞRENCİLER OKULU BİTİNCE ÜLKESİNE DÖNMEKTEDİR..NİÇİN ADAMLARA TEKLİF EDİLEN PARA VE MEVKİLERE BEN İLK ÖNCE ÜLKEME YÜKÜMLÜLÜĞÜMÜ ÖDEYECEĞİM...DEDİKLERİ İÇİN...

İŞTE ASIL IRKÇILIK BU ŞEKİLDE SAĞLANABİLİR...VE UNUTULMASIN Kİ;YABANCILAR TEKNOLOJİDE İLERLEMELERİNİN EN BÜYÜK SEBEBİDE OSMANLIDAN ÇALDIKLARI ARŞİVLER VE BİZİM GENÇ BEYİNLERİMİZLE SAĞLAMAKTADIRLAR...

  OSMANLI ARŞİVLERİNİN İÇİNDEN BİR HARİTA ÇIKAR ---PİRİ REİS'İN __HARİTASI ÜSTÜNDE EKMEK YERLER DERLER Kİ ŞU TÜRKLER NE KADAR AHMAK BÖYLE HARİTAMI OLUR DİYE YERE ATARLAR,,,VE PİRİ REİSİN HARİTASIDA ÖYLELİKÇE ELİMİZDE KALIR...


 2005 İN İLK ÇEYREĞİNDE GELİŞEN TEKNOLOJİLERİYLE DÜNYANIN KAPSAMLI HARİTASINI ÇIKARTTIKLARINDA KARŞILARINA ÇIKAN MANZARA SONUCU PİRİ REİSİN HARİTASINI DETAYLI İNCELEMEYE ALIRLAR O ZAMAN DA BU HARİTAYI NASIL ÇİZDİĞİNİ HALEN KAFALARI ALMAZ....

 SAYGILARIMLA....
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı Deli

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 253
  Sayın Irfan Irkdaşım

 Yunanlılar bizden ileri demedim,Yunanistan bizden ileri dedim.Bir Yunan ve ya başka bir Millet elbette Türkten ileri olmaz.Ama şuanda Yunanistan,Türkiyeden daha ileridir.Bunun nedenlerinide söyledim.
 
   Saygılarımla
NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

Çevrimdışı Turk_aze

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 233
şunu açıkca kabul edelim ki kıçı kırık yunan bile milli hareket konusunda bizden daha ilerde.biz 5 kişiyi bir araya toplayamıyoruz ama adamlar hala göğüslerine eoka dövmesi yaptırıyorlar.içimizde böyle bölünme,parçalanma olduğu sürece yunan da hak iddia eder,ermeni de.

Çevrimdışı AYKUT YABGU

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 23
NE PİS yunanlar NE MİKROP kürtler NEDE ŞEREFSİZ ermeniler

TURAN KURULDUĞUNDA HEPSİ YOK OLACAK

TTK
TÜRK TANRI'NIN ÖFKESİNDEN YARATILMIŞTIR