Herkes ayrı bir dünyada ayrı bir alemde..Buna bende dahilim.Ben hayalperestimdir beni eleştiren Albay soydaşım ise beni yargılamakla meşguldur...
Ha adına gerçekçilik diyecekse demesin aynı şeyi bizde görüyoruz, biz de kinimizi biliyoruz!
Eğer bizi eleştirenlerin elinden birşey yapmak geliyorsa düşsün önümüze, kürt nasıl kesilir değerli zatlarına göstereyim!
Kimse mes'uliyetten kaçarak paçasını kurtaramaz.Ha ben gün be gün ümitlerimi tazeleyip, soydaşlara çağrı mahiyetinde yazılar şiirler yazıyorsam, o yazıların vebalini de taşımaya hazırım.
Lider arıyorum.Anadan, babadan, yardan, serden, geçecek bir lider!Kimse sakın ha sakın koyun muamelesi yapmasın.Türk'ün huyu;önüne biri geçip yürümezse aha şu kellesini kessen yerinden oynatamazsın.
Vatanın elden gittiğini bende görüyorum.Felaket tellalığı yapmak marifet ise viranelerin baykuşlarını geçtik tellallıkta..
Biz burada biribirimizi yerken elinoğlu dağları aştı, gidiyor bee!
Mahalle karılarını geçtik dedikoduda, gelene bir küfür gidene bir lanet..Ki bu yazdıklarıma bende dahil olmak üzre BİR MİLLETİN VEBALİNİ BOYNUNA almaya aday beğler ve hanımlar herkes dahildir.
Şahsımı Türkçü değil Türkçülüğe aday bir üniversite öğrencisi olarak görüyorum.Yüzde yüz vazifelerimi ifa edemediğim de aşikardır.Geçen 20 dergi aldım, 5'ini satabildim.Gerisini varın siz düşünün!
Yiğitlik amerikan malı klavye başından ahkam kesmekle olmuyor, bunu öğreneli çook zaman geçti.Atı alanın Üsküdar'ı geçtiği bu çağda benim bu sözlerimi istediğiniz şekilde algılayabilirsiniz;ama şunu unutmayalım beğler ''Bu vatan toprağın kara bağrında, Sıradağlar gibi duranlarındır!''
Sözlerimi şu dizelerle bitirmek istiyorum;
''Tarihlerden aldık dersi
Kinimiz dinimiz bizim!
Biliriz arabı persi
Kinimiz dinimiz bizim!
Otuz asır çağlar gibi
Yürümüşüz dağlar gibi
Başı börklü beğler gibi
Kinimiz dinimiz bizim!
Kılıç kargı topuz kalkan
Şahidimdir yüzbin hakan
İşte bayrak işte alkan