Gönderen Konu: bir vatan haini daha  (Okunma sayısı 2832 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GöK-BöRü

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 13
bir vatan haini daha
« : 13 Ağustos 2006 »
Değerli ırkdaşlarım,

Aşağıda vereceğim Adrese tıkladığınızda karşınıza bir vatan haininin bayrağa yaptığı saygısızlığı okuyacak ve hayretler içerisinde kalacaksınız. Bu hain radikal gazetesi yazarlarından "MURAT BELGE".

Bu şerefsiz şahıs, "Askeri bölgelere neden devasa boyutlarda bayraklar dikiliyor, Şişli'den Taksim'e kadar uzayan bayrak yapmanın yararı ne, Milliyetçilik yükseltmek darbenin dışında neye yarar, Bunlara ne gerek var diye sorduğunuzda, üzerinize salacakları ağzı köpüklü sokak milliyetçileri de eksik değil…….." gibi sözlerle hem bayrağımıza hem de Milliyetçilere hakaret etmektedir.

Türk bayrağının dalgalanmasından rahatsız olan bu şerefsiz acaba İSTİKLAL MARŞI'mızı hiç okuma tenezzülünde bulundu mu merak ediyorum...Atalarımızdan devraldığımız bu şanlı bayrak bizler varolduğu müddetçe heryerde dalgalanmaya devam edecektir.Bunu herkes böyle bilsin.Bi insan nasıl kendi vatanında,şehitlerinin kanıyla sulanmış ÖZGÜRLÜĞÜNÜN timsali bayrağının çokluğundan ve dalgalanmasından yakınır anlam veremiyorum.Böyle düşünenler ya insan değil ya da o bayrak üzerine kanını döken bi atası yok. Şehit babasının acılar içerisindeki yakınmasını suç duyurusu olarak kabul eden ve 11 ay ceza veren Türk adaleti, eğer bu konuda sessiz kalır da gerekeni yapmazsa yazıklar olsun.

Bu şerefsiz ve yazısı hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.....

Selametle......


http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=194328

Ayrıca aktif haberde de yazıyla ilgili bir bölüm bulacaksınız.

http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nID=78015
Bu vatanın ekmeğini yeyipte bu vatana ihanet eden birgün ekmeği yediği yerden kurşunu yer