Gönderen Konu: ümmetçi,sözde milliyetçi ülkücüler...  (Okunma sayısı 15881 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oguzturan

• Türkçü-Turancı
  • **
Ynt: ümmetçi,sözde milliyetçi ülkücüler...
« Yanıtla #20 : 21 Ağustos 2006 »
Türk milliyetçileri arasında ayrımcılık yapanlar
farkına varmadan başkalarına hizmet ediyorlardır.
Türk milliyetçileri arasında bölücülük yapmak kimsenin hakkı değildir.
Kendisine Türk milleyetçisiyim diyenler Yusuf Akçura ' yı Zeki Velidi Togan' ı , İsa Yusuf ALPTEKİN ' i , Gaspralı İsmail' i  ve H.N ATSIZ' ı iyi okusunlar.

Gaspralı ismail ne diyor
DİLDE FİKİRDE İŞTE BİRLİK
Birlikten uzaklaşanlar bölünmeye mahkumdur.

Atsız' ı sevmek Türk milliyetçileri arasında bölücülük yapmayı gerektirmez. ATSIZ NERDE NE ZAMAN TÜRK MİLLİYETÇİLERİ ARASINDA AYRIM YAPMIŞTIR, EĞER BÖYLE BİR ŞEY VARSA BİZDE OKUYUP BİLGİ SAHİBİ OLALIM, ben ATSIZIN tüm kitaplarını okudum ve böyle birşey görmedim.
Atsız Türk milliyetçilerinin birliğini savunurdu.
Ümmetçilerin değil Turancıların birlikte ve güçlü olmalarını isterdi.

İktidar mücadelesi yukardakiler arasında yapılır biz kardeşiz. Niye kavga ediyoruz anlamıyorum.

Saygılarımla

İki yüzlü, menfaatini ön plana çıkaran, sözde kendilerini ülkücü veya milliyetçi olarak tanıtıp Türk ırkından olmayanlara "kardeşim" diyenlerle işimiz olamaz ve olamayacaktır. Biz de dine dayalı birlik yoktur. Türk ırkının genetiğini taşıyanlarla birlik var.
     Göktengri, Türk ırkından olmayanlarla bizleri melezleştirme!
NE MUTLU TÜRK BABADAN VE TÜRK ANADAN, YÜZDE YÜZ TÜRK DOĞANA !

Çevrimdışı göktürkbilgekağan

• Türkçü-Turancı
  • **
Ynt: ümmetçi,sözde milliyetçi ülkücüler...
« Yanıtla #21 : 22 Ağustos 2006 »
haklısın ama Türk ırkından olanlar arasındada bir ayrımcılık oluşturmuş olmuyor muyuz sence?

Atsız diyor ki : Asil kanlar çabuk bozulur.
Örnek olarak da şunu veriyor 50 norveçliyle 50 fransız evlense çocukların yarısı norveçliye yarısı fransıza benzer çünkü ikiside aşağı ırktır.

Fakat 50 türkle 50 zenci evlense çocukların % 95 i zenciye benzer. Çünkü zenci aşağı ırj Türk üstün ırktır.
Aynı şekilde Türk hangi milletle evlenirse evlensin çocuklar % 70-80 oranında o millet özellikleri taşır diyor.

Bu da ilmi bir hakikattir diye ekliyor.Doğal olarak üstün ırk çabukl bozulur. Bir bardak saf suya bir kaşık deniz suyu atarsak o su bozulur. Üstün ırkın kanı da içersine azacık başka kan karışırsa bozulmuş olur.

Yani Türk ırkının tüm ırklardan üstün olduğunu ilim bile kabul ediyor. Ve biz Türklüğümüzle gurur duyuyoruz.

Hiç birimiz Türk ırkından olmayanları olanlarla bir tutmayız. Bunu yapan cahildir.
Kim öz anasını yabancı bir kadınla bir tutar.
Bunu yapan soysuzdur. Soyuna ihanet ediyordur.

Ben diyorum ki bu ülkede bizden başka Türk olmakla gurur duyan yegane grup sizin ülkücüler dediğiniz benimse milliyetçilik çemberinde Turanı savunduğunu yani ulaşmak istediğimiz noktanın aynı olduğunu belirttiğim kişilerdir.(Ümmetçilik yapanları buna dahil edemeyiz doğal olarak ancak ümmetçilik yapanlar da onlar içinde azınlıktadır.)

Biz Turan yolunda bölünmeden birlikte hareket etmeliyiz. Çünkü tek bir ok kolay kırılır.Birlikten kuvet doğar. Eğer İstemikağan Buminkağanı yalnız bıraksaydı göktürk devleti olur muydu?Yada çağrı bey Tuğrul beyden bazı konularda farklı düşünmesine rağmen birlikte hareket etmekten kaçsaydı biz anadolu topraklarını bu kadar kolay ele geçirebilir miydik.

Unutmayalım. Tarih tekerrürden ibarettir.
Ve her Türk devleti Türkler tarafından yıkılmıştır. Türkü ancak Türk yenebiilir. Göktürkleri Kırgızlar, Hunları içlerindeki diğer Türk boyları hakeza Selçukluları moğollar, Gaznelileri Harzemşahlar yıkmıştır.

Ankara savaşının Türklük için ne kadar zararı olmuştur hepimiz hatırlarız.

Atsız ata nın dediği gibi benimde her anım 2000 küsür yıllık tarihle içiçe geçiyor ve Türklere ihanet etmiş ve edecek olan Türk olmayanlardan nefret ediyorum.
Ancak kainatın neresinde bir Türk varsa onunla herzaman Dilde, Fikirde, İşde birlik yapmaya çalışırım.

Biz diğer milliyetçi insanlarımızla aynı saffta yer tutmalıyız.
Onların yanlış gördüğümüz yönlerini onlara anlatmalı ,
eğer bizim yanlışlarımız varsa(ki yok) doğrulmalıyız.
Eğer tüm TÜrk boyları(yani Türk olan dini, dünya görüşü önemli değil-hain olmaması şartıyla-) bir araya gelmezsek zararlı çıkacak olan şey Türklük olacaktır. Ve bu boyların birleşmesine engel olan kim veya kimler olacaksa Şanlı tarihimiz ve geleceğimiz e karşı büyük bir vebal üstlenmiş demektir.

Ey Türk TİTRE VE KENDİNE DÖN.

Saygılarımla

[GKT] BİLGEKAĞAN  [L]
GÖKTÜRK ÖLÜMÜNE SADAKAT
YÜKSEL TÜRK SENİN İÇİN YÜKSELMENİN SINIRI YOKTUR (M.K.ATATÜRK)