Gönderen Konu: SAYIN BAŞBAKANIMIZ YAN GELİP YATMAKLA NE DEMEK İSTEDİ ACABA???  (Okunma sayısı 2946 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EFE

• Türkçü-Turancı
YORUMSUZ.....

ÜSTÜNE ALINMASI GEREKENLERE.....

Sn. Basbakan ve "tezkere" icin EVET oyu veren tüm milletvekillerine suc teskil etmeyecegini bilsem VATAN HAINI diye bagirmak istiyorum.

1 Mart Tezkeresi'nin sozde ayibini ortmek icin turlu laf kalabaligi yaparak tezkereyi gecirdiniz. TEBRIK EDERIM!

Hele hele dunku Lubnan Basbakani (Fuad Sinyora), bizi hergün 2 kez telefonla ariyor, yardim isityor, Atamizin Yadigari Lubnan'a yardim etmek gorevimizdir diyen milletvekilini hala AYAKTA ALKISLIYORUM!!!!!!

Sizler simdi de Yunanistan'ı n talebi olan Rum Pontus ve Süryani SOZDE soykirimini da kabul edersiniz. Sozde Ermeni soykirimi ile ilgili ne yaptiniz? Bu yeni konuda ne yapacaksiniz? Daha evvelki hukumetler gibi daha ne kadar sessiz kalacaksiniz? Milattan önceki yillardan beri sadece baska ulkelerin egemenligi altinda azinlik olan yasamis bir irkin, Osmanlilar'in egemenligindeyken daha 1860'larda devlete karsi kurduklari derneklerin, 1878'den, 1. Dunya Savasi'na kadar 40'tan fazla isyan cikartan, yurdumun telgraf tellerini kesen, ikmal yollarini sabote eden, dusmanla isbirligi yapan, kadinlarin cesetlerinin bile irzina gecen bu serefsizlerin,  1915'teki Tehcir (göç) Kanunu'na kadar yaptiklari katliamlari duyurmak, belgelerini sunmak icin daha ne bekliyorsunuz? Hatta tarihcilerimize butun dillere cevrilmis haliyle,  belgesel bir sunum hazirlatmak ve bunu tum dunyaya yaymak icin neden ve kimi bekliyorsunuz? Daha beklerseniz bir de Yezidi soykirimini cikartacak bu adamlar,  görmüyor musunuz?

Ataturk'umun Turkiye'sinde istediginiz herseyi yapabileceginizi, tum kanunlari degistirebileceginizi, TURK HALKININ fikirlerini hice sayarak kararlar alabileceginizi saniyorsaniz yaniliyorsunuz.

Benim bu yaziyi yazmaktaki amacim ise: Madem tezkereyi kabul ettiniz, en basta kendi ogullarinizi gonderiniz cepheye. En basta da artik evlenip, barklanan (hani Maryland'de Dünya Bankasi'ndan aldigi kredi ile 371 milyarlik ev aldi ya) ve askerlik yasi coktan gelip gecen Bilal Erdogan'i gonderiniz. Eh Imam Hatip mezunu olmasina ragmen , ve baska hangi ozelliklerinden bilemem ama Dunya Bankasi'nda 2 yil staj yapan ve Brooking Enstitüsü'nde calisan (yanilmiyorsam) oglunuzu artik vatani hizmetini yapmaya cagirmalisiniz. Bu kadar is tecrubesi de Turkiyemiz icin yeter. Degerli tecrubelerinden artik Basbakanligini yaptiginiz Ulkemizin faydalanmasi gerekmez mi?

Sayin Basbakanim: Madem askerlik yan gelip yatma yeri degildir, TURKIYE CUMHURIYETI'nin en zor donemlerinde, halkla butunlesen ve TURK HALKININ gelecegini, iyiligini, ulke menfaatlerini dusunen bir basbakan olarak oglunu askere gonderen ilk siz olunuz. Bu konuda da LIDERLIK GOSTERINIZ. Ardindan da ogullari askerlik yasinda olan tum milletvekillerimiz gondersin.

“TÜRK'ler  Hiçbir milleti taklit etmeyecektir. TÜRK'ler ne Amerikanlaşacak ne batılılaşacak nede araplaşacaktır. O sadece özleşecektir.

Aslanonur

• Ziyaretçi
Bu karikatür bana da yollanmış e-posta yoluyla.

Şehit annelerinin yüreği yanarken böyle bir söz söylemesi gerçekten çok büyük aptallık olarak görüyorum.

PKK'ya çözüm bulacağına asker yan yatma yeri değildir diyen bir adama kimsenin oy vermemesi gerekiyor.

Çevrimdışı adembeg

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
 :turan:EŞEK İŞTE DAHA NE OLSUN. TAYİPİN DERDİ VAR TÜRKLERLE ARKADAŞLAR. BU ACAYİP BELLİ OLDU. AVRUPA RAPORUNDA BAŞÖRTÜ MESELESİNİN HALLİNİ AVRUPALI DENYOLAR İSYTİYOR TABİİKİ BİZİM TAYYOŞ DA BULARI İSTEDİĞİ İÇİN BU KADAR KÖPEĞİ BU AVRUPANIN. BİRDE ASKERİMİZE DİL UZATIYOR. TÜRK MİLLETİ ARTIK BAŞINA GETİRDİKLERİNİN GEÇMİŞİNE DAHA BİR ÖNEM VERMELİ. NE İDÜĞÜ BELİRSİZ BU HERİFLERİ GETİRİP SONRA ŞİKAYETÇİ OLMAK BİZE ÖZGÜ BİR OLAY OLMAKTAN ÇIKMALI DOSTLAR. SAYGILARIMLA. TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! :turan: