Arkadaslarim,
insanlarin sanat ve fotograflarini paylasdigi bir sitede ekseriyetle kendi sitesinde olsun baska yerlerde olsun Turkluge hakaret etmekte olan ve bunu ingilizce yapan dahasi Turkiye'de yasayan ve koken olarak Turk olmayan birini tespid etmisbulunmaktayim.siteye uye olma surecimmi tamamliyorum bu arkadasin bir uyariya ihtiyaci oldugu kanisina vardim
*** bu giriste Turkiye'nin sadee Turkler icin olmadigini belirtmektedir kendi sitesinde ise sehirlerimizi susleyen camilerimizin minarelerini affiniza siginarak soyluyorum "fallik" yani tekrar affiniza siginarak erkek penisine benzetmektedir. bunu yazarken sinirden ellerim titriyor, nedemektirbu!!!!!!
bu ne bicim bir terbiyesizlikdir israrla İstanbul'a constantinople demekte bilerek Turk kelimesini kucuk harfle yazmakda,turklerin gerizekali oldugunu her firsadda soylemekdedir
bu insanlar yabanci dilin bilinmedigini ve baska dilde hakaret edebileceklerinimi sanmaktadirlar hepinize sorarim,lutfen tepkilerimizi sayfasina acik secik birakalim. bunun gibiler yuzunden cennet vatanimiz elden gitmektedir, hassasiyetinizi bu insanin sayfasinda TURKCE gostermeyi oneriyorum!!!!!!