Gönderen Konu: LÜBNAN MACERASI:  (Okunma sayısı 3274 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun27

• Türkçü-Turancı
  • **
LÜBNAN MACERASI:
« : 24 Ağustos 2006 »
                   Evet  AKP  hükümeti gene  matrıx leşti ABD den  aldıgı talimatla TÜRK ASKERİNİ 90 sene önce ihanete ugradıgı sırtından vuruldugu topraklara sokak bekçiligi yapmaya yolluyor.Müslüman  kardeşlerimize yardım edecekmişiz!Orada ihanete ugrayan TÜRK EVLATLARI Müslüman degildiya!İngilizlerle o  yüzden birleşip TÜRK ASKERİNİ RESMEN KATLETTİLER.Savaş oldu ama  dindaşlarına güvenip arkasını dönen TÜRK Orada katledilip karınlarında altın osmanlı parası var diyerek canlı canlı karınları  deşildi.
                  Evet şimdi ne var  İsrail filistinli Müslüman arapları katlediyormuş!Banane kardeşim katlediyorsa.İngiliz dostlarını çagırsınlar onlara yardım etsin.TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR orada Şanlı TÜRK askerinin işi olamaz.illa gidilecekse  Hedeflerimiz belli ADALAR SELANİK MUSUL KERKÜK Varsa böyle baba yigit benim canımda malımda kanımda feda.
     N E   M U T LU T Ü R K Ü M     D İ Y E N E .................................

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Ynt: LÜBNAN MACERASI:
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2006 »
Öyle deme soydaş..Onlar Tayeaphciğimin(!) din kardeşi(hangi dindenler hala anlayamadım,müslüman,hıristiyan,yahudi hiçbirine uymuyolar)...Bu kardeşliğin yanında Türklük,tarih bilinci,onurda ne olaki???
Pe***nglere git de hiçbiri gitmez,seni beni din düşmanı dedikleri askerleri yollarlar..

Çevrimdışı motun27

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2006 »
             Dogru gözlem ama bu halka ne oluyor toplumsal tepkiye ne oldu bir türlü bunu anlayamadım tamam bu hükümettin tiyniyeti belli adamların kabinesin içinde kürt,dönme dolu ama bunları seçen halkın hepsi kürt ve dönme olamaz degilmi?
             bilmiyorum tamam 50 milyon saf TÜRK var diyelim ya bunlara ne oluyor?neden seçimde kendinden olmayanın safında oluyorlar daglarda evlatlarını vuranlara oy veriyorlar.çok anlaşılmaz.............

Çevrimdışı bozkurt55

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #3 : 02 Ekim 2006 »
motun27 haklısın kardeşim önce kendi ülkenin dertlerini bitir şu kürtlere dersini ver pkk yı  ortadan kaldır apou ve mesut talabani yi şöle bi sallandır ondan soonra başkasının derdine bakarsın bizene lübnandan 1 şavaş çıksa onlar bize yardım edecek sanki ki TÜRK milletinin hiçbir zaman yardıma ihtiyacı yoktur