Gönderen Konu: Türk Karsiti Grup S.O.A.D ve o Grubu Seven Türkler....  (Okunma sayısı 5245 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

infazci90

• Ziyaretçi
Kandaslarim!!!
Türk karsiti Müzik Gruplari ve Türk karsitlari belki cok görmüssünüzdür...ama bu gördüklerim beni cok sasirtti!
"System of a Down" isimli bir Grup var.Bu Serefsizler ermeni ve Türklere sarkilarinda küfür ediyorlar....
Hadi ermeniler ve Türk karsitlari bu tür müzik dinler...ama ya Türkler bu tür sarkilari dinlerse,onlara övgüler yagdirirsa,ve "müzikleri güzel,albümlerini SOYKIRIMIN 90inci YILINDA CIKARMISLAR,INSALLAH BASARILI OLUR" diyen TÜRKler bile var....
Bunlari görünce diyecek söz bulamadim dogrusu...
Bu Konusmalarin gectigi Forumun linkini veriyorum ve Yorumlarinizi bekliyorum.

Saygilarimla

LINK : ***

Çevrimdışı irfan

• Türkçü-Turancı
bu dediğin grubu başka kandaşlarımız hack'lemişlerdi.ve sitelerini elinde bulunduruyordu,dediğin yerde TÜRK VE KÖPEKLER GİREMEZ DİYE YAZANLAR DAHİ VAR..

VAY ŞEREFSİZLER VAY,OLUM BU DEDİĞİN SİTEDEKİLERİN ÇOĞU İBNE TÜRK OLSALAR BUNLARIN ŞARKILARINI DİNLEYİPTE ÇOK GÜZEL DİYE BİRŞEY TABİR EDEMEZLER Kİ ! ÇÜNKÜ ŞARKILARININ İÇERİĞİNİ BİLMEMELERİ İMKANSIZ...

DEMEK Kİ VATANI HIYANET GÜNÜ KÖPRÜDEN GEÇECEKLERİN SAYISINDA BİRAZ DAHA FAZLALIK OLACAK....
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Aslanonur

• Ziyaretçi
Çoktandır takip ettiğim sahibiyle yeni tanışma fırsatı bulduğum harika bir site

www.anti-soad.org     

Bir söz vardır bilirsiniz.

Ülker yiyip SOAD dinleyenlerden misiniz ? Peki Arapların mı yoksa Ermenilerin mi köpeğisiniz ?

infazci90

• Ziyaretçi
Evet dediginiz dogru.hatta binlerce kisinin geldigi konser alaninin kapisinada"Köpekler ve Türkler giremez"diye yazi yazmislar.
Türklere karsi pankartlar bile yapmislar...
Ama bence Forumda S.O.A.D i seviyorum diyenlerde ya kürttür ya da ermeni köpekleridir...

Tanri Türkü Korusun....

Aslanonur

• Ziyaretçi
Onlarda vardır fakat Türk gençleride bunları dinliyor.

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
Bu tür bağlantılar vermeyin. Kaldırdığım halde tekrar yerine koyuyorsunuz. Bu tür serefsiz sitelerin reklamlarını mı yapacağız..!
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı ozerkhan

• Türkçü-Turancı
  • **
bu grup geçen sene türkiyeye geldi?rockun-coke konselerine!buadamları getirenler bunların ne mal olduklarını bilmiyorlarmı acaba?
Kürşadın narasıyla indik Tanrı dağından.Ruhumuzu kandırdık Orhunun kaynagından.Bu kaynaktan içenlerin yürekleri TÜRK olur.TÜRKE KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!!