Gönderen Konu: RTE KARARDAN MEMNUN  (Okunma sayısı 4267 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EFE

• Türkçü-Turancı
RTE KARARDAN MEMNUN
« : 21 Eylül 2006 »
ERDOĞAN TÜRK'E VE TÜRKLÜĞE HAKARET EDEN ELİF ŞAFAK'IN BERAAT KARARINDAN MEMNUN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yazar Elif Şafak'ın Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 301'inci maddesinden yargılandığı davada beraat kararı verilmesini memnuniyetle karşıladığını bildirdi.

Erdoğan, Kamu Kesiminde Kaynakları Etkin Kullanma ve Maliyetleri Düşürme Projesi ödül töreninin, ardından gazetecilerin, yazar Elif Şafak'ın yargılandığı davadan beraat etmesine ilişkin sorularını yanıtladı.

BAŞBAKAN ELİF ŞAFAK'I KUTLADI

Erdoğan, şöyle konuştu:

“Elif Hanım'la ilgili olarak verilmiş karar tabii ki, benim açımdan memnuniyet verici. Özellikle de orada ifadesini bulan ve şu anda da gündeme giren konu zaten Elif Hanım'ın bir düşüncesi değil, sadece nakildi. Bu naklin maalesef bu şekilde değerlendirilmesi hakikaten üzücüydü. Ben verilmiş olan kararı memnuniyet verici olarak buluyorum. Dün akşamda Elif Hanımı aradım, doğumu sebebiyle kendisine sağlık afiyet diledim. Konuyla ilgili olarak da bu sürece yönelik düşüncelerimi kendisiyle de paylaştım. Bunun dışında söylenecek zaten her hangi bir şey yok”

301. MADDENİN DEĞİŞMESİ

Erdoğan, TCK'nın 301'inci maddesiyle ilgili bir düzenleme yapmayı düşünüp düşünmedikleri sorusuna da şu yanıtı verdi:

“Bu konu iktidarıyla muhalefetiyle tekrar oturulur konuşulur. Çünkü bu tür kanunlar illa nihaye, kalıcı olan şeyler değil. Otururuz, konuşuruz yeter ki iktidar, muhalefet bizler belli bir çizgiye varalım. Anlaşırız ve ona göre de adımları atarız. Bunlar konsensüs içinde alınması gereken yasalar belli hassasiyetleri var. Bu kanunlar çıkarken de durup dururken çıkmadı. Bir AB süreci içinde çıkarılmış yasalar. Olaya 'salt özgürlük' diye bakmak bana göre yanlış. Eğer salt özgürlük olarak bakıyorlarsa bu noktada ben diyorum ki; bu özgürlük her zaman söylüyorum, bir başkasının özgürlük alanı içerisine girmek suretiyle değildir. Bunu Elif Hanım'ın romanıyla alakalı söylemiyorum. Bunun da altını çizerek söyleyeyim."

KISACA BU YURDUN BAŞBAKANINA GÖRE TÜRKLÜĞE HAKARET ETMEK ÖZGÜRLÜKLERİN BİR PARÇASIYMIŞ..

ATALARIMIZ DERKİ: ECELİ GELEN KÖPEK CAMİ DUVARINA İŞERMİŞ.......ANLAYANA

“TÜRK'ler  Hiçbir milleti taklit etmeyecektir. TÜRK'ler ne Amerikanlaşacak ne batılılaşacak nede araplaşacaktır. O sadece özleşecektir.

Çevrimdışı Bozkurt42

• Türkçü-Turancı
  • OTAĞ
Ynt: RTE KARARDAN MEMNUN
« Yanıtla #1 : 21 Eylül 2006 »
Memnun olur tabi. Herkes kanına göre hareket eder.
'Ben ve milletim Tanrı'nın Kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir'

Başbuğ Attila

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
« Yanıtla #2 : 21 Eylül 2006 »
Şimdi haberlerde izledim. Dışişleri bakanı ve başbakan, kitabında kullandığı sıfatın fazlasını hakeden Ermeni soysuzunu arayıp üzüntüleri belirtmişler. Rte ve gül yine kanını konuşturmuş.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı OguzTurku

• Türkçü-Turancı
  • **
    • BALKANHUNLARI.NET - BALKANLARDA YASAYAN TÜRKLERIN OTAGI.
« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2006 »
IT ITI ISIRMI? ISIRMAZ........!
Kürt = Hic bile olamaz.
Hicin bir degeri vardir ama Kürtün degeri asla olamaz.
Pasaeli Torunuyuz, Türküz, Karamanin Akinci Evlatlariyiz, birde Kiyametinin Sonuna Kadar Irkciyiz, Son Basbug Atatürk.

Balkanhunlari Yeniden Diriliyor:http://www.balkanhunlari.net

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #4 : 24 Eylül 2006 »
         AKP tayfasında Türklüğe hakaretten rahatsızlık duyabilecek tek bir adam yok ki ırkdaşım.adamlar vatikana ve yunan papazlarına hizmet ve ajanlık yapmaktan memleketi parsel parsel satmaktan yorgun düştüler.akp ve tayyipin bu memlekete tek bir faydası olmuş mu ki?babası olan amerikadan aldığı paralarla yağ şeker ekmek muhabbetiyle milleti kandırıyor.öte taraftan enosise,ermenistana, megola ideaya ha babam hizmet yapıyor.e bu adam ne anlar Türklük ruhundan ki yapılan hakaretler onda haysiyet ve gurur duygusunun uyanmasına sebep olsun.hainlere fırsat veren bizzat tayyipin kendisidir zaten.ermeni ermeniliğini rum rumluğunu it itliğini yapar.tayyip gibi ne olduğu belirsiz melezlerden Türklük yapması beklenemez ki.o da meelzliğini yapıyor.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı AttilaHun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #5 : 25 Eylül 2006 »
Şerefsiz herifler! Bunlar Türk falan olamaz!

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #6 : 25 Eylül 2006 »
Şerefsiz herifler! Bunlar Türk falan olamaz!

Bunlar zaten Türk değil ki ,Türk olunmaz , Türk doğulur.

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #7 : 25 Eylül 2006 »
Nediyeyim ben bunlara değil bunlara oy verenlere kızıyorum.İte sen itsin diye kızmak olmaz,yaradan öyle yaratmışta o oy verenleri yokmu işte ben onlara kızıyorum.Halada nasıl mışıl mışıl uyuyup Türkiye çağ atlıyor teraneleri ile uyuyor ve uyutuyorlar.