Gönderen Konu: Bizim niye Chavez'imiz yok.  (Okunma sayısı 4596 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı metinbey

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
    • TÜRK'ÜN KURTULUŞ YOLU
Bizim niye Chavez'imiz yok.
« : 25 Eylül 2006 »
Venezüella,
Kendi bir dünya devi değil...
Kuvvetli bir ekonomisi yok..
Şanla şerefle dolu bir tarihi geçmişi yok..
Yeterli bir ordusu yok.

AMA DEV YÜREKLİ BİR BAŞKANI VE ONUN PEŞİNDEN GELEN BİR HALKI VAR.DAHA NE OLSUN.
ŞU ANDA CESUR YÜREK KÜBA'NIN YERİNİ ALAN BİR ÜLKE PARLIYOR GÜNEY AMERİKA'DA.BU ÜLKENİN ADI VENEZÜELLA..BAŞKANI ÇIKIP ŞEYTANA MEKANINDA KAFA TUTACAK KADAR CESUR VE HAKSIZLIĞA KARŞI.BU ÜLKENİN ADI VENEZÜELLA...

Türkiye,
Atatürk gibi Kanuni gibi Attila gibi dev tarihi liderleri var.
Şanlı Şerefli bir tarihi var.
Tarihe  adını baş sırada yazdırmış bir ırkı var
Şu anda ki ordusu dünyanın 3 büyük ordusundan biri.

AMA DEV YÜREKLİ BİR BAŞKANI YOK.DÜNYADA SÖZ SAHİBİ OLACAK BİR ÜLKE OLAN TÜRKİYE, MAALESEF ÜZERİNDE İKİ PARALIK ÜLKELERİN SÖZ SAHİBİ OLDUĞU BİR ÜLKE HALİNE GELMİŞ.YAZIK DEĞİL Mİ?

Bizim niye bir Hugo Chavez'imiz ve peşinden gidecek halkımız yok?
Siperler arası 8 m,yani ölüm muhakkak.1.siperdekilerin hepsi düşüyor,2.ler yerlerini alıyor.Fakat nasıl bir inançla biliyormusunuz!Öleni görüyor 3 dakikaya öleceğini biliyor,sarsılma yok!Okuma bilen elinde Kuran-ı Kerim,cennete girmeye hazırlanıyor.Bilmeyen kelimeişehadetle yürüyor.Bu,Türk askerinin ruh kuvvetini gösteren tebriğe değer misaldir.İnanınki Çanakkale harbini kazandıranbu yüksek ruhtur

Çevrimdışı Kırcaalili

• Yeni Üye
  • *
Ynt: Bizim niye Chavez'imiz yok.
« Yanıtla #1 : 25 Eylül 2006 »
Evet, bizim bi Chavez'imiz yok. Çünkü uyuştuk , içimiz geçti gökten zembille inecek bi chavez yada ATATÜRK bekliyoruz. Halk fakir, kişiler ve kurumlar satılık, halk avrupa rüyalarıyla uyurken herkes kendi küpünün peşinde, ve bu ülkeden bu saatten sonra halk istemediği ve sokaklara dökülmediği sürece hiç bi şeyde olmıyacak. Biz yeter ki sokaklara çıkalım bir iki cam indirelim chavezler, kemaller ondan sonra gelecektir. Tayy-eap gibilerin başı alınmadığı sürece bu ülke iflah olmaz.

Çevrimdışı Salur Çerisi

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #2 : 25 Eylül 2006 »
Chavezle Atatürk'ü aynı kefeye koyar gibi konuşmayın allah aşkına...

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #3 : 26 Eylül 2006 »
Venezüella,
Kendi bir dünya devi değil...
Kuvvetli bir ekonomisi yok..
Şanla şerefle dolu bir tarihi geçmişi yok..
Yeterli bir ordusu yok.

Ne güzel yazmışsınız ama bence başlığı yanlış atmışsınız.Yakın tarihde bütün dünyaya örnek olmuş, emperyalistlere kök söktürmüş ,yedi düvele meydan okumuş Atatürk gibi bir lider yetiştirmiş bir milletiz.Bizim gibi bir millete neden Chavez gibi liderimiz yok demek yakışır mı?

Chavez 1998 yılında eski rejimi gömmek sözleriyle iktidara geldi ve 2004 yılında Ağustos ayında başkanlık referandurumunda oyların %60 ından fazlasını aldı.2002 yılında ABD destekli bir darbe yapıldı bu darbe sadece 8 saat sürdü , halk lideri için sokaklara döküldü.

Biz ne yaptık , ATATÜRK devrimlerine karşı olan, din tacirliği yapan,dinci bir teröristin dizinin dibinde oturan,düşmalarımızla işbirliği yapan,Türk Silahlı Kuvvetlerini etkisiz kılmaya çalışan ,vatan topraklarımızı,can damarı kuruluşlarımızı düşmalarımıza satan adamları iktidara taşıdık.

Millet olarak bu durumlara kendimiz geldik , bu durumdan sadece kendimiz kurtulabiliriz.Toplumun tüm kesimlerinin ,medyanın,iş dünyasının ,sivil toplum örgütlerinin artık görevlerini yapmaları gereklidir.Ama daha uyuyoruz, Milletimizin üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi.

Çevrimdışı metinbey

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
    • TÜRK'ÜN KURTULUŞ YOLU
« Yanıtla #4 : 26 Eylül 2006 »
İşte ben de onun için yazdım?

Böyle bir tarihi yazan büyük bir milletiz.Şu an da Venezüela gibi bir ülke böyle bir lider çıkartırken biz niye duruyoruz?Bunu yakıştıramıyorum kendimize.
En büyük etkenimiz,gurur kaynağımız Ordumuz.Ama o da çıkıp dakka başı irtica diyor başka birşey demiyor.İrtica tabi ki tehlike .Ama Allah için niye bir askeri yetkili çıkıp ta ''ey Türk milleti,bizim için en büyük tehlike batıdır yani ab ve abd'dedir.İrticayı da pkk yıda körükleyen odur'' demiyor.Bunu dediği zaman halk asıl gerçekleri görecektir.
Siperler arası 8 m,yani ölüm muhakkak.1.siperdekilerin hepsi düşüyor,2.ler yerlerini alıyor.Fakat nasıl bir inançla biliyormusunuz!Öleni görüyor 3 dakikaya öleceğini biliyor,sarsılma yok!Okuma bilen elinde Kuran-ı Kerim,cennete girmeye hazırlanıyor.Bilmeyen kelimeişehadetle yürüyor.Bu,Türk askerinin ruh kuvvetini gösteren tebriğe değer misaldir.İnanınki Çanakkale harbini kazandıranbu yüksek ruhtur

Çevrimdışı irfan

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2006 »
YILDIRIMLAR YARATAN BİR IRK'IN AHVAADLARIYIZ....
                                                                                 MUSTAFA KEMAL ATATÜRK..

Sanmayın uyuduk,yok olduk,bıktık,nede usandık,her kopan TUFAN ÖNCESİ SESSİZLİĞİMİZE BÜRÜNDÜK,

YILDIRIMLAR KOPARTMAK İÇİN SESSİZ SESSİZ GELİYORUZ.
BU SEFER YILDIRIMLAR YARATMAK İÇİN DEĞİL,
KIYAMETLERİ KOPARTACAK GÜCÜ ALDIK ÖYLE DÖNECEĞİZ.....
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #6 : 30 Eylül 2006 »
İşte ben de onun için yazdım?

Böyle bir tarihi yazan büyük bir milletiz.Şu an da Venezüela gibi bir ülke böyle bir lider çıkartırken biz niye duruyoruz?Bunu yakıştıramıyorum kendimize.
En büyük etkenimiz,gurur kaynağımız Ordumuz.Ama o da çıkıp dakka başı irtica diyor başka birşey demiyor.İrtica tabi ki tehlike .Ama Allah için niye bir askeri yetkili çıkıp ta ''ey Türk milleti,bizim için en büyük tehlike batıdır yani ab ve abd'dedir.İrticayı da pkk yıda körükleyen odur'' demiyor.Bunu dediği zaman halk asıl gerçekleri görecektir.
Değerli soydaşım.Halk bunu zaten biliyor.Hemde çobanına kadar.Sadece abd de ,ab de eğtim almış bazı sömürge kafalılar bilmiyor.Malum duygusal sebepler.
Halkın bilmediği ve bilmek istemediği Türkiyeyi Türklerin yönetmediği ve Türkiyenin işgal altında(hem kültür,hem sanat,hem edebiyat,hem bilim,hem eğtim,hem ekonomi,hemde en önemlisi DİL olarak işgal) olduğu gerçeğidir.Kurtuluşun yalnızca Türkçülükte olduğu,Kemalizminde aslında Türkçülükten başka birşey olmadığı gerçeğidir.

Çevrimdışı acun_34

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #7 : 30 Eylül 2006 »
Bir Önder aramak ?
Ne için ?
Atatürk gibi bir Önderimiz var iken chavez de kim oluyor ?

Konu sadece abd yi hedef almak ise ne yapmalıyız ?
Tartışılması gereken asıl konu budur.

Bugüne kadar Ülkemizin stratejileri rus -çin karşıtı temeller üzerine kurulmuş.
Hedefimizin medeni ülkelerdeki refah düzeyi olması gerekliliği Atatürk tarafından da işaret edilmiş.

Demokratik yapımız gereği kullanılan oylar neticesi iktidarları Millet tayin etmiş ve dış siyaset bu sayede belirlenmiş.
Yani her seçimde kendi geleceğimizi bizler tayin etmişiz.
Ben oy kullanmadım , ben bugünkü ortamdaki gelişmelerden sorumlu değilim diyebilenlerin sadece tenkit edebilmek durumunda kaldıkları bir ortamda bulunmaktayız.

Bugüne gelinceye kadar iktidara gelen her partinin özellikle ihmal ettiği nokta resmi bir devlet politikası tesis edilememiş olmasından ibarettir.
KIRMIZI ÇİZGİLERİ net olarak belli olmayan bir devlet politikamız mevcuttur.
Yaklaşan seçimlerde her kesim kime oy verecek bilemem ama oy a layık görülen parti seçimi yapılırken ,parti programını dikkate almadan sadece geçmişe dayalı örneklemelerle yapılacak olan değerlendirme neticesi yine herşey eskisi gibi olacaktır.
Oy verilecek parti seçimi esnasında kurucuların kimliği ve kişilikleri öncelikle değerlendirildikten sonra parti tüzüğü ,bu programı uygulayabilecek kadrolarının olup olmadığı kesinlikle kontrol edilmeli ve mutlaka Dış Politikaya bakışı ve de Kırmızı Çizgilerimizin ne olduğu açıklamaları dikkatle değerlendirilmeli ve sonra oy verilecek parti tesbit edilmelidir.

Türk Milleti en iyilere layıktır.
Türklük yararına hizmet edecek olanları bulup çıkarmak ta bizlerin görevidir.
Türkler içinde chavez aramak yerine Türkçülüğe gönül vermiş kişiler içinden örnekleme yapmak daha doğru olmalıdır.

Saygılar.

Tanrı Türk'ü Korusun

Çevrimdışı TANRIKUTMETEHAN

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #8 : 30 Eylül 2006 »
IRKIMIZDAN BİR ERKEK SES BİR BAŞBUĞ MUTLAKA ÇIKACAKTIR EMİN OLUN!!!!