Gönderen Konu: DTP = Pkk Yanlısı  (Okunma sayısı 4537 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aslanonur

• Ziyaretçi
DTP = Pkk Yanlısı
« : 04 Eylül 2006 »
1 Eylül Barış Mitingi'nde açtıkları pankartlarda hep şerefsiz Apoşun resimleri PKK yazan pankartlar Sarı Kırmızı Yeşiller Nüfus cüzdanlarını ellerini alıp eylem yapmalar.

Sitelerine girdim.

Sarı-Yeşil i gördüm :) gözlerim kırmızıyı aradım ama o kadar cesur değiller galiba Roj TV nin güneşi bunlara amblem olmuş.

Demokratik Toplum Partisi açıkça kendini belli etmektedir PKK lıdırlar oy vermeyelim.

Çevrimdışı OguzTurku

• Türkçü-Turancı
  • **
    • BALKANHUNLARI.NET - BALKANLARDA YASAYAN TÜRKLERIN OTAGI.
Ynt: DTP = Pkk Yanlısı
« Yanıtla #1 : 19 Eylül 2006 »
Ha Kürt ha PKK yada DTP hepsi aynidir, gelde Medyaya anlat.
Eger Kürtlerde yürek olsaydi Mehmetcikle yigitce savasirlardi ve tarih boyunca kendi devletleri olmamis bu capulculara daha anlayis gösterenlere ne diyeyim.
Kürtlerin sokakta gezmesi bile suctur.

PKK = DTP
DTP = PKK
KÜRT = PKK
DTP = KÜRT.
KÜRT = PKK = DTP.
Kürt = Hic bile olamaz.
Hicin bir degeri vardir ama Kürtün degeri asla olamaz.
Pasaeli Torunuyuz, Türküz, Karamanin Akinci Evlatlariyiz, birde Kiyametinin Sonuna Kadar Irkciyiz, Son Basbug Atatürk.

Balkanhunlari Yeniden Diriliyor:http://www.balkanhunlari.net

Çevrimdışı Bozkurt42

• Türkçü-Turancı
  • OTAĞ
« Yanıtla #2 : 23 Eylül 2006 »
Aslanonur, yaşın genç galiba.

Dep,hep,hadep, dtp ep şu bu. Bunlar hep aynı. Bir iki tane kağıt üstünde partileride vardı şimdi unuttum. 
'Ben ve milletim Tanrı'nın Kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir'

Başbuğ Attila

Çevrimdışı Salur Çerisi

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #3 : 23 Eylül 2006 »
Aslanonur, sen hala olayın burasındamısın? dtp=pkk yı geçeli çok oldu..kürt=pkk anlayamadın mı hala?

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #4 : 24 Eylül 2006 »
      o taşıdıkları resim aslında kürtlerin simgesi olan it hayvanıdır.ama it haysiyetiyle bile onlardan üstündür.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı Baybiçe

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #5 : 29 Eylül 2006 »
aslanonur ırkdaşım, kürtlerin dayanakları şunlardır: 1-Sosyalizm (Deniz Gezmiş, Nazım Hikmet, Yılmaz Güney...vs.), 2- şeriat (Şeyh Sait...vs), 3- kültür (İbrahim Tatlıses, kıro şarkıcılar, diziler vs.), 4- sermaye (Bim, Toprak...vs), 5- terörizm (PKK: Kürdistan İşçi Partisi) ve 6- siyaset (hadep, dehap, dtp...vs)
Gördüğün gibi dtp, kürtlerin siyasi dayanağıdır. Yani kürtlari ayakta tutan 6 ayaktan biridir.
TTK
Vatan ne Türkiyedir Türklere ne Türkistan;
Vatan büyük ve müebbed bir ülkedir: TURAN!
...................................

Türkler, bir ırk ve bir millet olarak yeryüzünün en şerefli insanlarıdır.

Aslanonur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 29 Eylül 2006 »
1 Eylül olaylarından sonra yazdım 1 Eylül olaylarından sonra artık herkes görmüş oldu yani hiçbir şey yokken direk oturup yazdığım birşey değil.

56 tane DTP'li milletvekili Roj TV nin kapatılmaması için Danimarka Cumhurbaşkanına yazı yazdılar.Bunun üzerine bir daha söyleyebiliriz.

Çevrimdışı Bozkurt42

• Türkçü-Turancı
  • OTAĞ
« Yanıtla #7 : 29 Eylül 2006 »
Kardeşim kısaca dtp pkknın siyasi kanadı. Ne yapsalar yeridir. Bunları bu ortamı sağlıyanları sorgulamk gerekli. Bu soysuz köpekler kanları ne gerkiyorsa onu yapıyorlar.
'Ben ve milletim Tanrı'nın Kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir'

Başbuğ Attila

Çevrimdışı bozkurt55

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #8 : 30 Eylül 2006 »
Ya Gardaş Hiç Sorma Ya Hele ŞuDiyarbakır Belediye Başkanı Varya Çok Afedersiniz Şerefsiz 2Terörrist ÖldürülDÜĞÜNDE Başımız Sağ Olsun 2Şehidimizvar Diye Açıklama Yaptı basına bizim Başbakanda hala Görevde Tutuyo Şerefsizi