Gönderen Konu: Türklük Ölmedi  (Okunma sayısı 3052 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kantürk

• Yeni Üye
  • *
Türklük Ölmedi
« : 08 Ekim 2006 »
      Bayrağımız yakıldı!!! Ceplerine koydukları çakılarla, kanlarındaki uçurum limitli alkol sayesinde delikanlılık taslayan binlerce kürt, bizim olan, şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu topraklarda rahatca dolaşabilmekte. Ben bıktım artık! Yolda yürürken bu kara böceklerin şekilsiz suratları ve bozuk Türkçeleriyle dolaştıklarını görmekten ve bu tiplerden korkan kandaşlarımı izlemekten. Artık uyanmak gerek kandaşlarım. Bu piçlerden çekindikçe daha da güçlü zannediyorlar kendilerini. Ama altı astarı iki üç sümüklü böcek. Biz Türküz!!! Ve savaşmak bizim kanımızda var. Üstelik bizim cesaretimiz cebimizdeki çakıdan değil yüreğimizden geliyor. Ben Türküm demekle iftihar ediyorum. Ne olur bu gidişata dur demek için bir şeyler yapalım artık. Günden güne sinirden kanım çekiliyor çünkü. Bir kaç hırsız çapulcu hem bayrağımızı yakıyor, hem malımızı çalıyor, hem de namusumuza göz dikiyor!!!Bu piçlere ne kadar katlanacağız daha!!!

Çevrimdışı hun_333

• Türkçü-Turancı
  • TÜRKsen öğün,değilsen itaat et!!!
Ynt: Türklük Ölmedi
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2006 »
Kandaşım hepimiz bundan bıktık ama halkımız o kadar uyutulmuşki,büyük çoğunluk Türklüğünün,Türk olmanın verdiği gücün farkında değil...
"Türk, bu ülkenin yegane efendisi, yegane sahibidir. Saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. Dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler."

Adalet Bakanı MAHMUT ESAT BOZKURT   

Tarih: 19 Eylül 1930

http://turkcutoplum.azbuz.com