Gönderen Konu: MİLLİ BAYRAMLARIMIZ  (Okunma sayısı 5555 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Otsukarcı

• Türkçü-Turancı
  • **
MİLLİ BAYRAMLARIMIZ
« : 17 Kasım 2006 »
     Irkdaşlarım hepinize öncelikle esenlikler diliyorum.

Yıllardır gözlemlediğim Milli Bayramlarımızın sönük geçiyor olması..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda işyerime büyük bir bayrak astım. Beni kahreden, alışverişe gelenlerin büyük bir çoğunluğunun bayrağı neden astığımı sormalarıdır. Bayramlarımızı Devlet-Millet bütünlüğü içinde kutluyamıyoruz.

İki yıldan beridir Milli Bayramlarda, Türkçüler Bayramında, cep telefonu olan bütün tanıdıklarıma kutlama mesajı atarım. İnanın mesajların karşılıkları öyle garip ki, zannedersiniz bu kişiler uzaydan gelmiş.

Milli Bayramlarımız dini bayramlarımız gibi kutlandığı gün Türkçüler olarak ülkemize hakim olacağımızı düşünüyorum.

Bu konuda fikir ve düşüncelerinizi almak isterim.

TANRI TÜRKÜ KORUSUN.

Çevrimdışı alpturan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Ynt: MİLLİ BAYRAMLARIMIZ
« Yanıtla #1 : 18 Kasım 2006 »
BENCE milli bayramlarımız ,dini bayramlarımızdan daha canlı kutlanıyor ama gerektiği kadar canlı değil.Ayırıca milli ve dini diye ayrım yapmanız bence pek hoş değil.
Milli bayramlarımız daha canlı kutlanmalı deseydiniz size canı gönülden katılırdım.

Çevrimdışı ATASAGUN

• Türkçü-Turancı
  • Öğreniyor...
« Yanıtla #2 : 18 Kasım 2006 »
          29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda işyerime büyük bir bayrak astım. Beni kahreden, alışverişe gelenlerin büyük bir çoğunluğunun bayrağı neden astığımı sormalarıdır.

Ulusal bayramlarda işyerlerine bayrak asılması zorunlu değil mi? Neden sorduklarını anlamadım. Türkiye'de değil mi işyeriniz?

Çevrimdışı Otsukarcı

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #3 : 18 Kasım 2006 »
     Türkiye'de, Karaman'da.
     Benim anlatmak istediğim, Milli Bayramlarımızı topluma ,çevremize benimsetememiş olmamız.

Boşvermişlik öyle başını almış gitmiş ki, insanlar 'haa bugün 29 Ekim' şeklinde bilinçsiz yaklaşıyorlar. Asıl sıkıntı burada.

Kürdofiller bizim bayramımız olan NEVRUZ'u sahiplendikleri gibi, bununla kendi reklamlarını yapıyor şerefsizler.

'Haa bugün 29 Ekim' duyarsızlığı neden kaynaklanıyor?

Çevrimdışı çobanyıldızı

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #4 : 21 Kasım 2006 »
Kandaşlarım ben aranıza yeni katıldı yaşım 50 bilgisayardan pek anlamam çocuklardan öğrendiğim kadarıyla beni tenkit etmeden idare edeceksiniz  ve nerede olursa olsun Türk ırkına hizmet etmeye hazırım esen kalınız görüşmek üzere.

Çevrimdışı Deli

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #5 : 21 Kasım 2006 »
  Hoşgeldiniz ağabey...

Sayılarımla
NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...