Gönderen Konu: VEDA  (Okunma sayısı 3184 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı albay

• Türkçü-Turancı
  • **
VEDA
« : 27 Kasım 2006 »
Değerli Arkadaşlarım;

Uzunca bir zamandır burada albay rumuzuyla yazdığım yazılara bugün bir son veriyorum. Hayatta herşeyin bir başlangıcı oloduğu gibi yeni ufuklara yelken açmak için aynı şekilde herşeyin de bir sonu oluyor. Her son için de bir vesile gerekiyor. Kimi zaman bir tartışma, kimi zaman bir itham oluyor ayıran ya da şimdi olduğu gibi son site yöneticisiyle farklı bakış açılarında olmak. Ama son sondur işte.
Önemli olan ne zaman son vermen gerektiğini bilmektir aslında. O zamanı iyi okumak gerekir işte.

Bu uzun süre zarfında sizlerle görüş alışverişinde bulunmak, bilgi birikimimi geliştirmek benim için büyük bir kazanç oldu. Bundan böyle de gönlümün tüm arkadaşlarımla birlikte olacağını bilmenizi isterim. Bu siteyi siyasi davamıza kazandıran Sn HunTürk rumuzlu arkadaşa bana bu şansı verdiği için de teşekkürü bir borç bilirim.

Esen kalınız.

Çevrimdışı alpturan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Ynt: VEDA
« Yanıtla #1 : 27 Kasım 2006 »
kandaş yapma birbirimize bu kadar ihtiyacımız olduğumuz dönemde fikri ayrılıklar
sebebiyle ayrılma derim ; ama elbette seni kararından alıkoyamam
T.T.K VE SENİN KANDAŞ YOLUNU AÇIK ETSİN

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
« Yanıtla #2 : 28 Kasım 2006 »
Türkçülüğümizü her yerde yaşatmak için elimizden gelenin fazlasını veriyoruz. Her Türkçü bunu yapar.

Otağ'a uygun olmadığını düşünen çekip gidebilir.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı Bozkurt1985

• Bayram Aydın
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #3 : 28 Kasım 2006 »
Konu kilitlenmiştir oyleyse.

Yolun acik olsun!
Nice koç yiğitler yere serilir.
Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir!