Gönderen Konu: "TÜRKİYENİN ÜSTÜNÜ ÇİZ" KAMPANYASI  (Okunma sayısı 2783 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afsar Beyi

• Türkçü-Turancı
Fransada bir gurup "Rayez la Turquie" yani Türkiye'nin üstünü çiz kampanyası başlattı. Dolaşımdaki euroların üzerinde bulunan haritadaki Türkiye bölümünün üstüne çarpı atıyorlar. Euroların sürekli dolaşımda olduğunu düşünürseniz bence çok etkili bir yöntem. Bununla yetinmeyen gurup ayrıca aynı adı taşıyan bir de internet sitesi kurmuş durumda.

Türkiye'nin Avrupa birliği adaylığını protesto etmek için başlatılan bu hareket, Avrupa birliğine kesinlikle karşı olan bizlerin ekmeğine yağ sürse de, Türkiye'nin üstüne çarpı atılması hazmedebileceğimiz bir hareket olamaz. Bir karşı kampanya da bizim tarafımızdan başlatılmalıdır. Benim ilk aklıma gelen fikir euroların üzerindeki aynı haritada Avrupa'nın üstüne çarpı atmak. Ama daha yaratıcı ve heyecan verici fikirler de olabileceğini düşünerek Otağ üyelerinin görüşüne sunuyorum. Katkılarınızı bekliyorum.
sü:kä tılıkang bugukgu tuktang (savaşa çıkın, Buguk'u tutun!)

Çevrimdışı ÇEPNİ_TÜRKÜ

• Türkçü-Turancı
Ynt: "TÜRKİYENİN ÜSTÜNÜ ÇİZ" KAMPANYASI
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2007 »
Aslında iyi bir yöntem ama bu durumda o paraların elimizde kalma ihtimali yok mu? Herhangi bir duyarlılığı olmayan insana laf anlatmak zor dolayısıyla elimizde kalacak olursa bu hareketin bir anlamı kalmaz. Ayrıca ben her işimi Türk lirasıyla görüyorum. Elimde yabancı para tutup ondan kazanç sağlamaya çalışanlardan değilim.
'Biz doğrudan doğruya Milliyetperveriz ve Türk Milliyetçisiyiz.'
'Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır!'

ATATÜRK