Gönderen Konu: Ulusa sesleniş-Ataya hakaret-TSK'ya kafa tutma-Milleti kandırmaya teşebbü  (Okunma sayısı 2857 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Deli

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 253
1- Ulusa seslenişte Cumhuriyet tarihine değindi. Kuranlara değindi ancak ısrarla Atatürk'ümüzün ismini telafuz etmekten kaçındı.

ATATÜRK'ün ismini inatla anmaktan kaçınacak kadar saygı göstermeyen , sevmeyen bir başbakana sahibiz. Cumhuriyet tarihini anlatıyor, isimsiz Kahramanlarımızdan bahsediyor ancak nedense daha kolay olan ATATÜRK demekten inatla kaçınıyor. Bu TSK'ya bir isyan mı? Yoksa bir meydan okuma mı? Atatürk'ümüzü karşısında gören bu zihniyet daha ne kadar bu Ülkenin başında olabilir? 28 şubatta TSK'yı zorlayanlar bugün yine mecliste ve yine bir krize sürüklemekteler Ülkeyi.
Hemde ATAMIZA saygısızlık ederek.

2- Ulusa seslenişte bu Ulusun kurtarıcısı olan Atatürk'ümüzün resmi yoktu.

Şeriat sistemini getirmek isteyen bu zihniyet LAİKLİK gibi modern ve eşitlikçi, özgürlükçü bir sistemi kuran ATATÜRK'ÜMÜZÜN resmini koymamış. Hemde ATATÜRK'ÜN Ulusuna seslenirken , TÜRK ULUSUNA seslenirken. Ne zaman? Ordunun sert açıklamasından sonra. Ne zaman Chp'nin cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak Atatürk'ün Türkiye'sinin Anayasa Mahkemesine başvurduğu dönem. Bu da bir işaret.


3- ''CUMHURİYETİN 80 YILDA YAPABİLDİĞİ GSMH'YI , BİZ 4 YILDA 2'YE KATLADIK'' DEDİ. BU NASIL BİR KÜÇÜMSEMEDİR? AŞŞAĞILAMADIR?

Halkıda kendisi gibi bilgisiz sanan rte GSMH'nin 4 yılda 2 kat büyüdüğünü ballandıra ballandıra anlatıyor.181 milyar dolardan 400 milyar dolara çıkışını başarı diye anlatıyor. Soruyorum kendisine, Türkiye'miz %28,4 büyüdü 2003 sonundan 2006ya kadar. Peki ya GMSH? GMSH %220 büyüdü. Peki nasıl oluyor? Türkiye %28,4 büyürken GSMH nasıl oluyorda %220 büyüyor? Bu başarı mı? Bu suni büyüme başarı mı? Herkezi kendisi gibi bilgisiz sanan, Ülke yönetmeyi işkembeci işletmeyle aynı sanan SN. BAŞBAKAN belki bu suni büyümeyi anlamıyor olabilir ancak biz biliyoruz;
Faizleri yükselten Hazine ,  YTL'yi aşırı değerlendirerek GSMH' da suni bir büyüme büyüme yaratır. Bu da hükümetin hanesine saydam bir artıdır. Hiçbir değeri yoktur ve ihracatcıya zarar verir.
Yok illa ki başarı diyorsa kendisine 1989 da GSMH'nin 108 milyar dolarken 1990 da 151 milyar dolar olduğunu hatırlatırım. Ülke ne kadar büyümüş değil mi?

Ve son olarak dikkat çekmek istediğim bir konu var;
UNUTMAYALIM Kİ , OSMANLI İMPARATORLUĞUNUN SON SENELERİNDE OSMANLI LİRASI ÇOK DEĞERLİYDİ. O KADAR Kİ, LÜBNAN'DA KAÇAKÇILIK YAPANLAR OSMANLI LİRASINI FRANSIZ FRANGINA TERCİH EDİYORLARDI. AMA BU OSMANLIYI KURTARMADI.


SONUÇ OLARAK;
1-TÜRK MİLLETİ BATAN BİR OSMANLIDAN BİR TÜRKİYE YARATAN ATASINA SAYGISIZLIK YAPAN, İSTEMEYEN BİR BAŞBAKAN İSTEMEDİĞİNİ YAPTIĞI YÜRÜYÜŞLERLE , ORTAYA KOYDUĞU TAVIRLA AÇIKÇA BELİRTDİ.

2-LAİKLİĞİN, GÜVENLİĞİN, CUMHURİYETİN BEKÇİSİ OLAN TSK'DA AYNI ŞEKİLDE TEHLİKENİN FARKINDADIR VE
İSTEMEMEKTEDİR.

3-TÜSİAD HALKLA,TSK İLE GEÇİNEYEMEYEN , HER AN KRİZ ÇIKARABİLECEK OLAN BİR HÜKÜMET İSTEMİYOR.


http://www.cumhuriyetmeclisi.com/index.php?topic=198.msg870#msg870

 Saygılarımla.

 TTK!...
NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

Çevrimdışı turan_eri

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 16
TÜRKİYELİ MEDYA TÜRK OLMADIKÇA  BU VATAN DÜZELMEZ
Ey Türklüğün düşmanı, kitaplara göz gezdir.
Farabilar kimlerdir, Uluğ beyler kimlerdir
Kimlerdir unutma büyük İbn-i Sinalar
Kimlerdir unutma kahraman Attillalar

Çevrimdışı tungaturan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 174
  • ben TÜRK AZ_Sİ
Cami duvarına işiyorlar.onlar da biliyor ecellerinin geldiğini de giderayak caminin duvarını pisliyorlar.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı MuSTaFa0607

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 17
 Kenan doğulu finlandiyaya gidiyor ve hava alanında basın toplantısında TÜRK BAYRAĞI ve Başbuğ ATATÜRK'ün huzurunda konuşmasını yapıyor. Helal olsun!! soysuz şakşakçısı TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANI erdoğan böyle bir şereften kendini sakınıyor.. Ne yazık ki böyle bir başbakana sahibiz. Mükemmel aptalca bir özelleştirme politikasıyla satılan, soysuzlaştırılan fabrikalarımız ve topraklarımız ve sadece sıcak parayla dönen pamuk ipliğine bağlı bir ekonomi... Gerçekten iyi bir göz boyayıcı..
  TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir...