Gönderen Konu: Taner Akçam  (Okunma sayısı 3949 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ÇELİK FIRTINASI

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 20
Taner Akçam
« : 08 Mayıs 2007 »
Arkadaşlar Taner Akçam adlı kişiye ait birtakım yazılar buldum.Ben bu tür durumlarda genelde kendimi soğukkanlı olarak bilirdim ama inanın okuduklarım karşısında dehşete kapıldım.Şimdi aşağıya belli bölümlerini keserek ekleyeceğim yazıyı okuyunca bilmiyorum sizler ne düşüneceksiniz.Açıkçası yazıyı kısaltmak istedim ama  ucube fikri sizlerle paylaşmak için yazının büyük bir bölümünü alıntı yaptım.Kestiğim sadece kısa bölümlerdir.Okuduğum yazıdaki zihniyeti şöyle özetleyeyim.Günümüz ve özellikle gelecekteki nesil Türk gençlerini tarihinden utanan ermenilere yaptıklarından dolayı pişman ve soykırımı iddialarını kabul etmiş bir nesil haline getirmene yolunda yapılan propagandadır.Net bir şekilde şu tespitte bulunmak istiyorum Türkiyeye bu günki "modern almanya" bildiğimiz adıyla "federal almanya" modeli oluşturmak.Atalarında "katiller" "faşistler" diye bahseden "p..." nesiller oluşturma projesinin ilk basamağı.Buraya ilk olarak bir resim eklemek istiyorum.Resimdeki kişilerden sağdaki Taner  Akçamdır.Yanında ise bilin bakalım kim var? Elif Şafak..

Sanırım bu resim anlattığım durumu biraz şekillendirmiştir.İşte bahsettiğim Taner Akçam adlı şahsın yazısı.



Hrant, 'Türklüğe hakaret eden Ermeni' olarak hedef gösterildi ve bundan dolayı vuruldu. Hrant, 'Türkiye tarihiyle yüzleşmek zorundadır', dediği için vuruldu. 2007'de Hrant'a kurşun sıkan, sıktıran eller, 1915'te de Hrantlara kurşun sıkan, Ermenileri çölde boğan el aynı ellerdi. Hrant'a kurşun sıkanlar bize bir mesaj yolluyorlar. Diyorlar ki, "Evet! 1915'te yaptık 2007'de de gerekirse gene yaparız." Hrant'ı vuranlar, onu Türklük adına vurduklarını düşünüyor. Tıpkı 1915'te Hrant'ları vuranların söylediği, yaptığı gibi... Onlar için Türklük cinayet işlemektir. Onlar için Türklük birilerini düşman görüp imha etmektir. Oysa onlar Türklüğün kara lekeleridir, onlar Türklük adını lekeyen, Türklüğün alnına kara leke sürenlerdir. İşte biz bu nedenle ayağa kalktık. Bizler, 'Hepimiz Hrantız', 'Hepimiz Ermeniyiz' diye bağırarak Türklüğü bu katillerin elinden almak istiyoruz. Biz Türklüğün, biz Türkiye'nin çığlığıyız. Türklüğü ve Türkiye'yi katillerin eline bırkmak istemeyen Türk'ün, Kürt'ün, Alevi'nin, laiğin, Müslüman'ın çığlığıyız.



Biz bugün burada 'Hepimiz Hrantız', 'Hepimiz Ermeniyiz' diye bağırarak dünyaya çok önemli bir mesaj veriyoruz. O katillin ve katillerin Türklük ve Türkiyelilikle alakası olmadığını söylüyoruz. Gerçek Türklüğün, Hrant'ın katiline katil demekten geçtiğini, gerçek Türklüğün, 'Hepimiz Ermeniyiz' diye bağırmaktan geçtiğini söylüyoruz. Hrant'ın katiliyle Türklük ve Türkiyelilik arasına mesafe koyduğumuzu ilan ediyoruz. İşte bizim 1915'e ilişkin yapmamız gereken bu.


Bugün nasıl Hrant'ın katiliyle Türklük arasına mesafe koyamayan gerçek Türk değildir diyorsak, bugün nasıl Hrant'ın katiliyle Türklük arasına mesafe koyma yeteneğini, becerisini gösteriyorsak, 1915 için de aynı şeyi yapmalıyız. Bugün Hrant'ın katiline sahip çıkanlar, 1915'in katillerine de sahip çıkanlardır. Dünün Talat'ına, Bahaettin Şakir'ine, Dr. Nâzım'ına sahip çıkanlar, onların önünde secde edenler, bu katilin önünde de secde edecek olanlardır





'Hepimiz Hrantız, hepimiz Ermeniyiz' diye bağırarak biz Türkler, biz Türkiyeliler tüm dünyaya diyoruz ki: Biz Türkler, Türkiyeliler, Türklüğü bu katillerin eline bırakmayacağız. Biz Türklük adının katillikle, cinayetle, Ermeni düşmanlığıyla lekelenmesine izin vermeyeceğiz. Ya katilin Türklüğü ya 'Hepimiz Hrantız, hepimiz Ermeniyiz', diye bağıranların Türklüğü... Üçüncü seçeneğimiz yok. Nasıl bügün cinayet işleyenlerin Türklüğü Türklük değil ancak Türklük alnına sürülmüş bir kara lekedir diyorsak, 1915'te de cinayetleri işleyenler Türklük adına leke sürenlerdir diyebilmeliyiz.



Nasıl bugün Hrant'ın cinayetine 'Utanılacak bir eylem' diyorsak, 1915'de işlenen cinayetlere, aynı Mustafa Kemal Atatürk gibi 'Utanılacak bir eylem' diyebilmeliyiz. Bilmemiz gerekiyor ki: Biz nasıl bu cinayeti, 'Hepimiz Ermeniyiz' diye lanetliyebiliyorsak, bugün nasıl bu cinayeti kınayan yüzbinlerimiz varsa, 1915'te de bunu, o cinayetleri işleyenleri lanetleyen Türkler, Kürtler, Müslümanlar, Aleviler vardı.



1915'te Ermenileri imha eden Boğazlıyan Kaymakamı Kemal'in Türklüğünden mi yanayız, yoksa, "Ben Allah'ın gazabından korkarım" diyerek Kemal'in işlediği cinayetlere karşı çıkan, onun idamı için ifade veren Boğazlıyan Müftüsü Abdullahzade Mehmet Efendi'den mi yanayız? Biz Talat'tan, Enver'den Bahaettin Şakir'den, Doktor Nâzım'dan, Diyarbakır Valisi Reşit'ten; onların cinayetlerinden, onların Türklüğünden mi yanayız? Biz, onların Türklük adına cinayet işlemelerine mi sahip çıkacağız, bu cinayetleri lanetleyenlerin Türklüğüne mi sahip çıkacağız?






Bilmemiz gerekiyor, bizim 1915'lerde, Ankara Valisi Mazharımız, Halep Valisi Celalimiz, Kastamonu Valisi Reşit'imiz, Yozgat Mutasarrıfı Cemal'imiz, Kütahya Kaymakamı Ali Faik'imiz, Der-Zor Kaymakamı Ali Fuat'ımız vardı. 1915'lerde bizim Türklük adına sahip çıkacağımız askerlerimiz, komutanlarımız da var. Bizim 3. Ordu Komutanı Vehip Paşamız; Trabzon Garnizon Komutanı Avni Paşamız; Miralay Vasfi'miz; Yozgat Mevkii Kumandanı Binbaşı Salim'imiz var. Trabzonlular belki şimdi bir katile, Ogün Samast'a sahipler, 1915'te de Trabzon'da Vali Cemal Azmi; İttihatçı Yenibahçeli Nail gibi katiller vardı ama 1915'de Trabzon'da bu cinayetlere tavır alan, sonra mahkemelerde katillere katil diyen Trabzonlularımız da vardı. Trabzon Polis Şefi Nuri'miz; Trabzon tüccarı Ahmet Ali Bey; Trabzon Gümrük Müfettişi Nesim Bey'imiz var. "Ben Ermenilerin kayıklara doldurulup boğdurulduklarını gözlerimle gördüm ama engel olamadım" diyen Trabzon milletvekili Hafız Mehmet Emin Bey'imiz var...
Bu saydığım isimler, onlarcadan, binlerceden, onbinlerceden sadece bazıları.
Bugün Türklerin, Türkiye'nin bir tercih yapması gerekiyor, ya bugünkü ve dünkü katillerin Türklüğü ya bugün 'Biz Ermeniyiz' diye bağıranların ve dün "Ellerimizi kana bulamayız" diyenlerin Türklüğü.




Tüm dünya bugün bizi saygıyla izliyor, çünkü onlar burada gerçek Türklük ile barbarlık arasına çekilen duvarı görüyor. Bizler bugün burada katil ile Türklük arasına bir duvar örüyoruz; bizler bugün katile katil demesini bilen Türkleriz. Bu cesaretimizi 1915'e ilişkin de göstermek zorundayız.



1915'teki Hrant'ların katillerine katil demek, onlarla da Türklük arasına duvar örmek zorundayız. 2007'de katile katil deme cesaretimizi 1915'e ilişkin de yapmak zorundayız.









Türk değilsin, sen bir katilsin" diyerek tarihimizle yüzleşmeye başlamış bulunuyoruz. 1915'te Ermenilerin katilleriyle Türklük arasına da bir duvar çekmeli ve Türklüğün alnına kara lekeyi sürenleri katiller olarak lanetlemeliyiz. Ancak o zaman tüm dünyada başımız dik dolaşacağız.
Benim çığlığım Türklüğün çığlığıdır. Hrant'ı, can kardeşini, Ermenisini kaybetmiş bir dostun, bir kardeşin, bir Türk'ün çığlığıdır. Türklüğümüzü, alnımıza kara leke sürmek isteyen katillerin ellerinden alalım. Hep bir ağızdan, 'Hepimiz Hrant'ız, hepimiz Ermeni'yiz' diye bağıralım.
Bu çığlık Türkler ve Ermeniler arasında kin, nefret ve düşmanlık yaratmak isteyenlere verilecek en büyük cevaptır.









Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Taner Akçam
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2007 »
Taner Akçam adlı kişi Alman istihbrat örgütü BND ve Fransa'daki Ermeni Enstitüsü hesabına çalışanve bu kurumlar tarafından finanse edilip Türkiye ve Türk Milleti aleyhine kitaplar yazdırtılan bir satılmış ajandır.  Türkiye'yi Uluslararası alanda sıkıştırmak isteyen Avrupa Birliğide, şahsın yazdığı paçavraları Sözde Ermeni Soykırmınon varlığını kanıtlayan bilimsel kaynaklar olarak göstermektedir. Ayrıca Kendisi eski 80 öncesinin kürtçü komünistlerindendir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız: http://www.biyografi.net/kisiayrinti.asp?kisiid=294

TTK

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı toygar mete

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 29
Ynt: Taner Akçam
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2007 »
"Hepimiz ermeniyiz" diyerek Türklüğü nasıl elimizden alacaklar? Buna ilkokul 1 deki çocuklar bile güler! kendi kendini mat eden bu adamında  canı kızıl tamuya !

Çevrimdışı ÖZLEM

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 11
  • TARİH TÜRKLERLE BAŞLAR.
Ynt: Taner Akçam
« Yanıtla #3 : 10 Mayıs 2007 »
         
                  ''Üç beş vatan evladı kalmadı mı? ''

      Trabzon'dan bir heyet Erzurum'a gitmiş ve Kazım Karabekir'i ziyaret ederek şehirdeki Rum hazırlığına karşı alınması uygun tedbirlerin tespit ve tatbiki konusunu görüşüyorlardı.
      Karabekir kendisine anlatılanları büyük bir elemle dinlemiş ve şu cevabı vermişti  :
      ''-Bu havalide Ermenilerin hazırladıkları ihanetleri görüyorsunuz.Rumların da aynını yapacaklarından şüphe mi edilebilir?Ben hayret ediyorum ve ıstırap çekiyorum:Devletin bu şekilde hüvviyetinin gayri meşru bir durum alması halinde,millet,kendi geleceğine bizzat sahip çıkar ve meşru müdafaa tedbirlerini alır.Hayret ediyorum..Koskoca vatanperver Trabzon'da,birkaç fedai vatan evladı kalmadı mı?Hiyanet ve ihanet,ailenizin yanı başında bütün kutsal varlığınızı tehdit ederken,sizler ne güne duruyorsunuz? ''
      Heyetteki Hafız Mehmet Bey,dayanamamış,hüngür hüngür ağlamaya başlamıştı...
      Fakat bu gözyaşlarının arkası sıra,şiddetli bir azim ve irade takip etti:Birkaç değil,birkaç yüz,birkaç bin fedai birden çıktı...
                               

                                                                                                                                 Cemal Kutay (Tarih Aydınlığı)

Kıssadan Hisse..TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR...

Çevrimdışı gokturkhan

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132
Ynt: Taner Akçam
« Yanıtla #4 : 10 Mayıs 2007 »
Bu ülkede vatan evlatları her zaman vardı olacaktırda ancak arkalarındada  her zaman  güçlü bir devlet görmek istiyeceklerdir.Tıpkı 1919---1938 yılları  arasında olduğu gibi.