Gönderen Konu: PALA ABDÜL  (Okunma sayısı 2558 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı saru_saltuk

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 28
PALA ABDÜL
« : 22 Mayıs 2007 »
                                                                                                    SUİKASTLARIN VAZGEÇİLMEZ BAKANI
İÇİŞLERİ eski ! Bakanı Abdülkadir Aksu dört hükümete de İçişleri bakanlığı yaptı. Aksu'nun döneminde birçok gazeteci, bürokrat ve akademisyen suikastlara kurban gitti. Türk Hukuk Kurumu Başkanı  Prof. Dr. Muammer Aksoy Ankara'da öldürüldü. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Çetin Emeç öldürüldü. Eski müftü, Yazar Turan Dursun; 6 Eylül 1990 tarihinde İstahbul'da öldürüldü. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi, Prof. Dr. Bahriye Üçok; 6 Ekim 1990 tarihinde evine gönderilen bombalı paketle Ankara'da öldürüldü. MİT Müsteşar Yardımcısı Hiram Abas öldürüldü. 9 Ocak 1991 emekli Yarbay Ata Burcu, 30 Ocak'ta emekli Korgeneral Hulusi Sayın Emekli Tümgeneral Memduh ÜnlüTürk, Emekli Korgeneral İsmail Selen, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Temel Cingöz saldırıya uğradı. SHP Milletvekili Erol Güngör'ün oğlu Mustafa Güngör, 24 Haziran 1991'de Meclis lojmanlarında öldürüldü. 18 Aralık 2002 tarihinde Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'nden Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu evinin önünde öldürüldü. 5 gün arayla önce iki sinagog ardından da HSBC Bankası'na ve İngiliz Konsolosluğu ve sinegoglara bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda çok sayıda kişi öldü veya yaralandı. Trabzon'daki Santa Maria Kilisesi'nin İtalyan Rahibi Andrea Santoro öldürüldü. 17 Mayıs'ta Danıştay 12. Dairesi'ne düzenlenen silahlı saldırıda Yargıç Mustafa Yücel Özbilgin hayatını kaybetti.Hrant dınk öldürüldü.Malatya da misyoner yayınevi basıldı.

           Kişiye ve/veya mala karşı işlenen suçlarda artış oldu.Birçok bombalı eylem gerçekleştirildi.(diyarbakır,bodrum ,adalet bakanlığı ve taksim deki canlı bomba ve faili meçhul bombalamalar bazıları)Karadenizli mafya çökertilirken kürt mafyası büyüdü.Bugün Ulus'taki patlama da geçmişteki aksaklıkların bi yansıması olarak değerlendirilebilir.Güvenlik güçlerinin yetkileri azaltıldı  ;  birçok asker ve polisimiz hakkında soruşturmalar açıldı.Neyseki Şemdinli olayındaki kahraman askerlerimiz beraat etti.Ve Aselsan' da görevli üç mühendis profesyonelce suikasta uğradı...
          Ve bir de efsane! Tayyip tatile çıkmasını rica edince akepe' deki kürt milletvekillerini kastederek  '' kaç kişiyle sayın başbakanım '' deyivermiş.
          Tanrı Asil Irkıma Dirlik Versin...
en büyük iftiharım Türk yaratıldığımdır!