Gönderen Konu: BDP İL BAŞKANINDAN OPERASYON TEPKİSİ  (Okunma sayısı 3089 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
BDP İL BAŞKANINDAN OPERASYON TEPKİSİ
« : 19 Ağustos 2011 »
Van il başkanı Cüneyt Caniş, "Bizler buradan AK Parti ve devlet yetkililerine sesleniyoruz, unutmayalım ki Kürtler 90'lı yıllarda ki Kürtler değillerdir. Sizler Kürtlerin üzerine gelirseniz Kürtler bunun cevabını çok iyi şekilde vereceklerdir" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Terörle arasına mesafe koymayanlar bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecekler' sözüne atıfta bulunan BDP Van İl Başkanı Caniş, "Biz de buradan diyoruz ki, aslında sizler Kürtlerle bu sorunu çözmek istiyorsanız özel savaş aygıtlarıyla, milliyetçilerle ve faşistlerle kendi aranıza mesafe koymalısınız. Kürtler bu söylemlerden korkmazlar ve bu haklı söylemelerini sonuna kadar devam ettireceklerdir. Biz kendisine buradan söylüyoruz. Sizin Kasımpaşalı tavrınız sadece CHP ve MHP'ye geçer. Unutmayın ki, bu tavra karşı biz Kürtler örgütlü olarak sesimizi yükseltmesini çok iyi biliyoruz. Eğer söz söyleyecek varsa bu coğrafyada sorunun çözümüne dair ilk sözü Kürtler söyleyecektir. Bunu çok iyi bilmeniz gerekiyor" şeklinde konuştu.


 :turan:

Tavizde son noktalar Dağdaki teröristle aynı sözler,Şehitlerin kanı toprakta kurumamışken gözü yaşlı insanları en çok yaralayan eniklerin ürümesidir.Ürüyen itin ağzına vuramıyorsan,Gereken kanuni işlemleri yapamıyorsan "Ey hükümet" yakında paçandan yakalar.Dönüp eniklere size o kadar kemik verdik,önünüze et attık neden böyle yapıyorsun? deme,dersende farkeden bişey olmaz.Çünkü bu çakallar namkördür sizi ısırıp kuduz ettikten sonra iş işten geçmiştir.

Çevrimdışı Selim Pusat

  • Bozkurt
  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 103
Ynt: BDP İL BAŞKANINDAN OPERASYON TEPKİSİ
« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2011 »
Asıl bunlar temizlenmelidir ülkemizden.
Hainleri dağda aramaya gerek yok çoğu içerde.
Gün gelir bunlarında hesabı sorulur.
ALEMDE ŞER, OĞUZ'DA ER TÜKENMEZ