Gönderen Konu: Erzincan ve Erzurum'da pkklı kürt teröriste linç girişimi  (Okunma sayısı 5318 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
  Hastanede yaralı teröriste linç girişimi

Erzincan’da güvenlik güçleri ile girdikleri çatışmada yaralı olarak ele geçirilen PKK’lı terörist, tedavi gördüğü 13 Şubat Devlet Hastanesi’nde vatandaşlarca linç edilmek istendi. Ambulansa bindirilmek üzereyken yaralı teröriste saldıran gruba, polis havaya ateş açarak engel olmaya çalıştı. Saldırıda, teröristin yüzü kanlar içinde kalırken, ambulansın camlarını kırıldı.

2 KİŞİ GÖZALTINDA

PKK’lı teröristin yaralı olarak kaldırıldığı 13 Şubat Devlet Hastanesi’nin acil servisi, dün saat 15.00 sıralarında kalabalık bir grup tarafından basıldı. Öfkeli kalabalık, hastaneye girmeye çalışırken, teröristin kendilerine teslim edilmesini istedi. Güvenlik güçleri, ‘Ya Allah bismillah Allahu ekber’ diye slogan atan öfkeli kalabalığa engel oldu. Ayağından yaralı terörist sedye ile hastaneden çıkarılıp ambulansa götürülmeye çalışılırken, Çevik Kuvvet, hastane çevresinde önlem aldı. Güvenlik çemberini yaran öfkeli vatandaşlar teröriste saldırdı. Polis, kalabalığı dağıtmak için havaya ateş açtı. Yüzü kanlar içinde kalan terörist, grubun bir anlık duraklamasından yararlanılarak ambulansa konuldu. Bu kez de 25- 30 kişi ambulansa saldırdı ve camlarını kırdı. Kamyoneti kullandığı belirtilen terörist, rapor için Erzurum’a götürüldü. Vatandaşlar, güvenlik kuvvetleri ile tartışırken, bazılarının öfkesine hakim olamayarak ağladığı gözlendi. Polis, 2 kişiyi gözaltına aldı.

ERZURUM’DA DA TEPKİ

PKK’lı terörist akşam saatlerinde Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Bahçede toplanan vatandaşlar terör örgütü aleyhine sloganlar atarak hastaneye girmek istedi. Emniyet Müdürü öfkeli vatandaşları yatıştırmaya çalıştı. Yaralı teröristin gizlice bir başka hastaneye sevk

edilmesi üzerine kalabalık dağıldı.

Coşkun MENEK/ERZİNCAN


http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=81265,3

Olay bir gün arayla gerçekleşti. Önce Erzincan sonra Erzurum'da cereyan etti. Aşağılık kürd eniğinin devletin hastahanesinde tedavi edilmesini protesto eden Erzincanlı ve Erzurumlu kandaşlarımız, haklı tepkilerini "ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ" sloganlarıyla belirttiler.

Erzincanın ve Erzurum Yiğit Bozkurlarını Dadaşlarını kutluyoruz. Yalnız hadiseler esnasında Erzurumda yaşanan olayda görevli polis amirinin Erzurumlu Dadaşlara yönelik terbiyesizce hareketlerini not ettik. Anlaşılan bu arkadaş akp'nin atamalı memurlarından... Erzurumlu Dadaşlarla konuşurken daha saygılı olması gerekir. Karşısındakiler kürt enikleri değil, Bu Vatan KANI ile CANI ile bağlı olan Vatansever TÜRK Evlatlarıdır.... Akpli partizanın bütün bu tahriklerine rağmen devletin yasalarına ve nizamına saygılı olmaya devam eden Erzurumlu Dadaşlar; Askerlerin gelmesiyle, oradaki komutan tarafından teskin edilerek dağıldılar.

Erzincan ve Erzurum'un Yiğit Bozkurtlarını gösterdikleri haklı tepkileri dolayısıyla tebrik ediyoruz. Kahraman Erzincanlılar ve Erzurumlu Yiğit Dadaşlar, I.Dünya Savaşında  işgalci moskoflara, İstiklal Harbinde ermenilere nasıl hak ettikleri cevabı verdilerse, kürt teröristlere ve onların işbirlikçilerine de anladıkları lisanda cevap vereceklerini göstermişlerdir.

TTK

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı Ziya Gökalp

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 135
  • TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
Gereken tepkiyi gösteren dadaşları tebrik ederim.

Türk milleti meydanı boş bırakmayacaktır.

Tanrı Türk'ü Korusun.

Çevrimdışı ceyla

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 5
neden bırakmıyolar linç etsinler ya. yakalandımı sallandıracaksın bu kanı bozukları.
HER HESABIN TERSİ,HER ZULMÜN SÜRESİ VAR
BİR TİLKİ HÜKMÜ VARSA,BİR DE BOZKURT TÖRESİ VAR

Çevrimdışı metehan135

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 30
  • Ümmetçi Soysuz
    Sütü bozuk ,satılmış milletin artık bu ülkede yaşamaya hakkı yoktur.Kendine kürt diyen bu beyinsiz mahluklara karşı gereken ceza verilecek.şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ,hainlerden hesap sorulacak.bu millete soysuz kanı içmek sevaptır.olaylarda yer alanlara milli sine adına teşekkürler.
ERGENEKON YURDUN ADI
BÖRTEÇİNE KURDUN ADI