Gönderen Konu: DAYAK YEYİP GİTTİLER..  (Okunma sayısı 2866 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DEDEM KORKUT_ASYA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 145
DAYAK YEYİP GİTTİLER..
« : 18 Ekim 2007 »
Pislikler kavga çıkardı


Pislikler kavga çıkardı
Antalya’da gittikleri barda kafayı çekip sarhoş olan ABD ve İngiliz askerleri birbirlerine saldırdı



İçkinin etkisiyle kendilerinden geçen saldırgan askerler ortalığı savaş alanına çevirdi.NATO Daimi Deniz Görev Grubu’na mensup savaş gemilerinde görev yapan ABD ve İngiliz askerlerinin kavgasına polis müdahale etti. Aldıkları masa, sandalye ve şişe darbeleriyle hastanelik olan askerler, ayakta tedavi edilip gemilerine gönderildi.



Antalya’da rezalet!
NATO’ya ait savaş gemileri ile Antalya’ya gelen İngiliz ve ABD askerleri eğlencenin dozunu kaçırdı. Sarhoş olan askerlerin kavgasında 2 kişi yaralandı



NATO Daimi Deniz Görev Grubu 2’ye (Snmg2) Mensup Savaş Gemileri ile Antalya’ya gelen İngiliz ve ABD uyruklu askerler alkolü fazla kaçırınca birbirleriyle kavga ettiler. Olay Antalya Kaleiçi’ndeki Yat Limanı’nda meydana geldi. Şehir merkezindeki izinlerinin bitiminde aşırı alkol nedeniyle ayakta durmakta dahi zorluk çeken Amerikan Laboon gemisine ait personel ile İngiliz Emillian P. arasında tartışma yaşandı.

Hastanelik oldu
İngiliz ve Amerikalı NATO askerleri laf atarak  birbirlerine sataşmaya başladı. Her iki grubun da aşırı sarhoş olması nedeniyle bir süre sonra olay yumruklu kavgaya dönüştü. Olayların büyüdüğünü gören güvenlik güçlerinin müdahalesi ile kavga son buldu. Tartışma sırasında başına aldığı darbeyle bayılan İngiliz Emillian P. ambulansla Özel Anadolu Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşanan kavganın ardından hafif yaralanan Amerikan savaş gemisine ait personel güvenlik güçleri tarafından birliğine gönderildi. NATO Daimi Deniz Görev Grubu 2’ye (Snmg2) mensup savaş gemileri dün sabah Antalya’dan ayrıldı.

 
ASİL AZMAZ, BAL KOKMAZ. KOKARSA YAĞ KOKAR, ASLI DAMARDAN GELİR.

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Ynt: DAYAK YEYİP GİTTİLER..
« Yanıtla #1 : 18 Ekim 2007 »
Keşke Birbirlerini vursalar idi...

Bir takım Salak askerden Kurtulurduk...da bunlar nasıl bu kadar rahat hareket edebiliyorlar vatanımızda kafa karıştırıcı... :?

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2290
Ynt: DAYAK YEYİP GİTTİLER..
« Yanıtla #2 : 18 Ekim 2007 »

Maalesef bu ve benzeri durumlar, Eğe ve Akdeniz de ki, hemen bütün turistik yerlerde, sıklıkla yaşanıyor.

Özellikle bar, gece kulübü ve benzeri eğlence yerlerine gelen bu  coni hayvanları, köpekler gibi alkol tüketip, yapmadıkları rezaleti bırakmıyorlar.
Çok miktarda aldıkları alkolün tesiriyle kontrolden çıkan bu coni hayvanları gerek eğlence yerlerinde ve gerekse çarşı, pazar ve sokaklarda daha da hayvanlaşıp, kadın ve kızlara sözlü ve fiili, tacizlerde bile bulunabiliyorlar.

Özellikle bu hayvanların içkili eğlence yerlerinde çıkarttıkları rezalete işletme sahipleri ses çıkartamıyor, yerli turistlerden veya yerel halktan karşı gelenlerede, kavga çıkmaması için, araya girmek zorunda kalıyorlar. Zira, herhangi bir işletmede bu hayvanlarla kavga, dövüş ve hatta tartışma çıkması bile o işletmenin, üç ila on beş gün mühürlenerek, "ticaretten ve sanattan men cezası"na uğramasına sebep oluyor.

Maalesef, çok acı ama, gerçek böyle.

Gerek yerel yönetimlerin tutum ve davranışları ve gerekse uluslararası antlaşmaların sağladığı başıbozukluk, bu hayvan conilere, neredeyse, her türlü kepazeliği yapmaya çanak tutuyor. Bu hayvanlara adeta, özel bir dokunulmazlık statüsü tanınmış gibi.

Düşünebiliyor musunuz? bir ABD gemisi liman şehrine geldiğinde, çevre illerden hayat kadınlarının çağrılarak bu hayvanlara hizmet(!) verilmesi, gayr-i resmi görünümle  resmi kişilerce organize edilmektedir. Böylesine utanç verici şeyler, maalesef, alçak coninin üç-beş dolarını alabilmek için, Türk turizmini ve ekonomisini geliştirmek(!) adına, yapılmaktadır.

Bu utanç verici ve onur kırıcı manzara, hakim olan mandacı ve mankurt anlayıştaki, ahlak yoksunu kapitalizmin, doğal sonuçlarıdır.
Devlet ve devleti yöneten felsefe, milli ve hatta Türkçü olmadıkça ülkemiz ve insanımız, bu utancı yaşamaya, devam edecektir.
Anlaşılacağı gibi balık, baştan kokmuştur.

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı TiginNoyan

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 549
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
Ynt: DAYAK YEYİP GİTTİLER..
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2007 »
Rezâlet! Başka ülke olsaydı neler olurdu çok merâk ediyorum.


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!