Gönderen Konu: HÜKÜMET GAZİ DÜŞMANI MI?  (Okunma sayısı 4188 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cenghis Khan

  • Ziyaretçi
HÜKÜMET GAZİ DÜŞMANI MI?
« : 02 Kasım 2007 »
HÜKÜMET GAZİ DÜŞMANI MI?

Ulu Önder Atatürk; “Malul Gaziler yaşayan birer abidedir, onlar için ne yapılsa azdır” derken sanırım bugünleri kast etmiyordu. Çünkü bizim için yapılanlar gerçekten az. Az ki, sakatlanarak almış olduğumuz Gazi maaşlarımız henüz kesilmedi.

Gerçekten çok şaşkınız, Güneydoğunun dağlarında yan gelip yatan, beleş bir yaşam geçirmek ve emekli olmak uğruna, kör kurşunların önüne atlayıp, emekli maaşı almak için mayına basan biz Gazilerin maaşlarını nasıl oldu da kesmeyi unuttular.

AKP hükümeti bir önceki dönemde iktidara geldiği zaman, geçim sıkıntısı ve devletin maaşlarında iyileştirme yapmamasından dolayı çalışmak zorunda olan biz SAKAT KALMIŞ TERÖR GAZİLERİNİN, çalıştıkları ikinci işlerindeki maaşlarını kesmek için yoğun bir çaba göstermiş, Şehit Aileleri ve Gazilerin protesto tepkileriyle karşılaşarak bu hareketten geri adım atmıştı. Ve o tarihteki kanun taslağı yasadan çıkarılmıştı.

Nedendir bilinmez ama AKP hükümeti iktidara 2. kez gelişlerinin ardından Anayasa Mahkemesi'nin ve Gazilerin tüm karşı çıkmalarına rağmen, tekrar aynı senaryoyu uygulayıp GAZİ MAAŞLARINA göz dikerek, başka bir işte çalışarak geçinmeye çalışan Gazilerin maaşlarını kesme yolunda sessiz sedasız bir biçimde yoğun çabalar sarf etmektedir.

Biz Gaziler buna bir anlam verememekle birlikte, bizce aylardır Terörle Mücadelede bir adım bile yol kat edemeyen, ABD ve AB’den icazet almadan, hatta beyaz saraya ziyarette bulunmadan teröre karşılık veremeyen AKP hükümeti, acaba ŞEHİT ve GAZİ DÜŞMANI MI? Diye düşünmeye başladık.

AKP hükümetinin anlamadığı nokta, biz Gazilerin emekli maaşlarının, KANIMIZ VE KAYBETTİĞİMİZ UZUVLARIMIZ KARŞILIĞINDA; Bu Devlet, bu Bayrak, bu Vatan ve Bu Millet uğruna canlarını feda etmekten kaçınmayarak ve bu uğurda sakat kaldıkları ve bu sakatlıkları karşılığında kendilerine bağlanmış olduğudur.
Kafalarına taktıkları ve kesmek için yoğun çaba harcadıkları Gazilerin ikinci maaşlarının ise; 
Anayasasının 61. Maddesine göre;
“Devlet, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimleriyle, malûl ve gazileri korur ve toplumda kendilerine yaraşır bir hayat seviyesi sağlar.” İlkesine hükümetlerce uyulmamasından dolayı, biz Gazilerin geçim sıkıntısı çekmemek için, ALIN TERİ karşılığı yaptığımız işlerden aldığımız maaş olduğudur.
SAYIN MİLLETVEKİLLERİ VE KABİNE ÜYELERİ her nedense sadece kendilerine Müslümanlar.

Bir taraftan Gazi maaşlarını kesmek için can atarken; 1982 Anayasası’nın 86. maddesindeki milletvekili maaşlarına ilişkin hükümleri, yeni anayasa taslağında 63. maddede düzenliyorsunuz. Buna göre, milletvekilleri, emekli olmaları durumunda diğer çalışanlardan farklı olarak emekli maaşını almaya devam edecek. Ve tekrar emekli olmaları durumunda maaşları kesilmeyecek. FAKAT bu yeni tasarıya göre, GAZİLER’in emeklilikten sonra başka bir işte çalışmaları durumunda emekli maaşlarında ya önemli bir kesinti oluyor ya da tümüyle emekli maaşları kesiliyor.

Sayın AKP Hükümeti yetkilileri; 4959 sayılı ETKİNLEŞTİRİLMİŞ PİŞMANLIK YASASI adı altında binlerce terör örgütü militanının cezasını affederek hapisten çıkarıp, HATTA bunlardan terörist damgası yiyerek ve bu örgüte yardımcı olmak suçundan hapiste yatan Zübeyir AYDAR ve Leyla ZANA’ya milletvekili maaşı adı altında 3000 – 4000 YTL arası maaş verip, meclise yeni katılan resmi destekçilerine de 7000 – 8000 YTL maaş verirken bizlerin maaşına göz dikmeniz sizce ne kadar doğru.

Bırakın artık Şehitlerin ve Gazilerin ekmeğiyle oynamayı. İlle de bir gelir lazımsa sizlere, eğer yapabiliyorsanız milletinize vermeyipte Kuzey Irak’taki Talabani, Barzani ve PKK’ya askerimizi daha aydınlık bir ortamda vursunlar diye verdiğiniz ucuz elektriği kesin. Hatta daha da öteye giderek bu bölücülerin İnsan kaçakçılığından, silah kaçakçılığından, uyuşturucu kaçakçılığından, tütün ve benzin kaçakçılığından elde ettikleri ve askerlerimize kurşun ve mayın olarak dönen rantlarını kesin.

ÇÖZÜM MÜ? Bence, kesin Gazilerin maaşını. Alın ellerinden verdiğiniz sağlık karnelerini ve tüm sosyal hakları. Hatta yetmez az bile. Altlarındaki akülü sandalyeleri ve bedenlerinde taşımak zorunda kaldıkları protez ve aparatları da alın.
Alın ki siz rahatlayın, bizde kurtulalım. Yaşamak mı? O da ne? Size göre biz zaten hiç yaşamıyorduk ki.  Yine de Vatan sağ olsun.

Gazi savaş YÜCEL.

Çevrimdışı Fatih

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
  • Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir
Ynt: HÜKÜMET GAZİ DÜŞMANI MI?
« Yanıtla #1 : 02 Kasım 2007 »

HÜKÜMET GAZİ DÜŞMANI MI?


Hem de daniskası.

Vaktiiyle, içinde bulunduğu şartlardan canı yayan, bir esnaf Ecevit'in önüne yazarkasa atmıştı.
Anlaşılan o ki, gazilerimiz de tayyibin kafasına, yan gelip yatarken kaybettikler kolları ve bacaklarının yerine takılan, protezlerini atmalılar ki, sesleri duyulsun.
Tayyipçi anlayışın "Gazilerimizin üç kuruşuna kadar göz dikmesini" yadırgamıyorum.
Zira onlar, Türk'e ve Türk'e ait olan her şeye, düşmanlar.

 

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: HÜKÜMET GAZİ DÜŞMANI MI?
« Yanıtla #2 : 02 Kasım 2007 »
Hükümet,en basta,Atatürk düsmani,Türk düsmani,cumhuriyet ve ilkelerinin düsmani,daha bir kac ay önce,sehit babasini,mahkemeye,vermedilermi?Neden gazi düsmani olmasinlar? TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Kayra Beg

  • Ziyaretçi
Ynt: HÜKÜMET GAZİ DÜŞMANI MI?
« Yanıtla #3 : 02 Kasım 2007 »
Bu hükümet Türk düşmanı, millet düşmanı oldu. Neyimiz varsa satıp savıyorlar. Ceddimizin kanları ile ıslanmadık zerresi kalmayan bu vatan toprağının üstüne sevr akbabalarının çizmelerinin izlerini yaldızlı davetiye ile getirdiler. Ceddimin, Atamın kemikleri sızlıyor.

Türke düşman olanlar, Gazimize düşman olmazlar mı. Onların kabahati daha büyük. O kadar uğraşıp pazarlamaya çalıştıkları vatan topraklarını korumak affedilecek kabahat mi.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Hükümeti,

Bizi temsil etmediğini biz uzun zamandır söylüyoruz. Kalanlarda kanlı gözyaşları ile öğreniyorlar. Bu günler de geçecektir. Sen bakmazsan bakma. Biz ekmeğimizin yarısını bölüşürüz gazilerimizle, gerekiyorsa hepsini veririz gözümüz kalmadan. Bizim damarlarımızdaki ASİL KAN bunu yaptırır bize. Ama o zaman asil olmayan kanlar ne olur işte bunu birlikte göreceğiz.

Değerli Gazimiz

Emanetimizsin. Biz Türkler emanete hıyanet etmedik tarih boyunca. Türkçüler bulacaktır bunun çözümünü.

Minnetim ve sevgilerimle;

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: HÜKÜMET GAZİ DÜŞMANI MI?
« Yanıtla #4 : 02 Kasım 2007 »
 Bu hükümet kısaca ifade etmek gerekirse TÜRK düşmanıdır.

 Yalnız Gazilerimizi sakat - engelli statüsüne(Aflarına sığınıyorum bu sözcüğü kullandığım için) indirgeyen imzayı atan da bu hükümet değil, bundan önceki meşhur 3'lü koalisyonun marifetidir. Şerefsizlikleriyle pardon hizmetleriyle ne kadar övünseler azdır.

 Aziz Şehitlerimiz, Gazilerimiz ve Aileleri, TÜRK Milleti'nni baştacı olmalıdırlar. Şehit Aillerinin yetimlerine Devlet ve Millet sahip çıkmalıdır. Bu Aziz, Mübarek insanlara şerefsizce muamele eden her kim olursa olsun tüm sülalesi ile birlikte diri diri gebertilmelidir.

 TÜRK MİLLETİ dışarıda her gördüğün engelliyi hasta, sakat deyip geçme, ONLAR SENİN BAYRAĞIN YÜKSELSİN DİYE DÖVÜŞTÜLER, AKN DÖKTÜLER, BİR PARÇALARINI SEVE SEVE VERDİLER! NANKÖRLÜK ETME!. ŞEHİDE kelle, GAZİYE sakat, KÖYLÜYE "Ananı al, git!" diyeni de BAŞINA GEÇİRME !. AKLINI BAŞINA DEVŞİR!

  Terörizme çanak tutan, Şehitlerimizin ve Gazilerimizin acılarına, mağduriyetlerine sebeb olan  kasımpaşalı ve saz arkadaşları da bu akibetten, Türk Milleti'nin Gazabından nasiplerini almalıdırlar.

 TTK
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
Ynt: HÜKÜMET GAZİ DÜŞMANI MI?
« Yanıtla #5 : 03 Kasım 2007 »
Bana göre bu hükümet, bütün Türk Milletinin düşmanıdır. Askerimize, Şehidimize ve Gazimize pervasızca saygısızlık yapıp; ayrıca işçisine ve emeklisine yüzde üç zam yapıp açlığa talim ettiren ama kendisi herşeye yüzde onbeş zam yaparsa ne şekilde anılır. Kendi miilletine düşmanlık besleyen, yaşam hakkı dahi tanımayan hükümet hepimizin düşmanıdır.  TTK

Çevrimdışı TiginNoyan

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 549
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
Ynt: HÜKÜMET GAZİ DÜŞMANI MI?
« Yanıtla #6 : 09 Kasım 2007 »
Kutsal gāzilerimiz en ağır fiziksel işlerde çalıştırılmakta ve nice sıkıntılar çekmektedirler. Başka hangi ülke böyle bir rezâlete imzâ atabilir? ABD'de Vietnam Savaşı'nın kātil sürüsü halk tarafından lânetlendiği halde devlet tarafından en iyi olanaklara kavuşturuluyorlardı; bizde ise kutsal ve mübah bir yolda çarpışan, üstelik halkımızın saygısına sevgisine mazhâr olan kutsal gāzilerimiz sefâlete mahkum edilmektedir.


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!