Gönderen Konu: KEDİDEN KORKMAYAN FARE BOZKURTTAN KORKMAYAN ÇAKAL YETİŞTİRİLDİ..  (Okunma sayısı 4383 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afsar Beyi

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 146
      Ezelden beri varolan kedi-fare husumetine son verebilecek bir çalışmaya imza atan Japonlar, genetik değişikliğe uğratmak suretiyle "korkusuz" fare yetiştirdiler.
     Tokyo Üniversitesi bilim adamları, genetik mühendislikle bir farenin kedi gördüğünde veya kedi kokusu aldığında korkup sinmesine yol açan içgüdülerini değiştirmeyi sağladıklarını bildirdiler.
     Japon araştırmacıların böylece, korkunun deneyimle öğrenilen bir şey olmaktan ziyade genetik yapıda bulunduğunu da gösterdikleri belirtildi.
     Araştırma ekibinin başkanı Ko Kobayakawa, "Fareler doğal olarak kedilerden korkar ve kedi kokusu aldıklarında genellikle paniğe kapılır ya da kaçarlar. Ancak, genetik mühendislikle bazı burun hücreleri alınan fareler hiçbir korku göstermediler" dedi.
     Koboyakawa, genetik değişikliğe uğratılmış farenin kedilere sokulduğunu ve hatta kedilerle oynadığını belirterek, "Korkunun doğumdan sonra öğrenilmediği, genetik olarak belirlendiğinin saptanması çok ilginç ve daha öncedeki düşüncelerin aksi yönde" dedi.

Bunun yanında da ABD ve diğer emperyalist sevrciler bozkurttan korkmayan çakal yetiştirdiler. Ama bu deney japonların kedi ile oynayan fare deneyindeki kadar başarılı sonuçlar vermedi ve bozkurtların içgüdüleri hesaba katılmadığından sonuçları çok ağır oldu. Aşağıda deneyin sonuçlarını görüyorsunuz...

sü:kä tılıkang bugukgu tuktang (savaşa çıkın, Buguk'u tutun!)

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
 çakal çakaldır, Bozkurt olamaz ki!

 Emperyalistler istedikleri genetik ile oynasınlar ya da kendilerine maşa olarak başka unsurlar bulsunlar. Tarih bu konuda açıktır. Her buldukları ellerini çamura bulamıştır. O çamur sonra bataklığa dönmüştür.

 Örnek Haçlı Seferleri; KILIÇ ARSLAN haçlı sürülerini içeriye çeke çeke imha etti. Kudüs'e 500.000 kişilik ordudan ancak 20.000'i ulaştı.

 İngiltere, Amerika ve Fransa, Kurtuluş Savaş'ında Palikaryalara bel bağladılar. Palikaryalar arkalarına bakmadan kaçtılar. BAŞBUĞ ATATÜRK'te, TANRIKUT METE'NİN, ATİLLA'NIN, İLTERİŞ KUTLUK KAĞAN'IN, CENGİZ KAĞAN'IN, KILIÇ ARSLAN'IN  ve diğer TÜRK KAHRAMANLARININ, 20.yy'da vücud bulmuş şekli idi.

 Şüpheniz olmasın, Daha çok başarısız deneyler ve hüsranlar yaşayacaklardır.
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!