Gönderen Konu: Ümmet Sevdası  (Okunma sayısı 2582 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilteris12

  • Ziyaretçi
Ümmet Sevdası
« : 24 Ocak 2008 »
UZLAŞTILAR
AKP ve MHP'nin türban görüşmesi

24.01.2008 13:49

AK Parti ve MHP yöneticileri türban konusunda uzlaştı. Buna göre Anayasa'nın 10. ve 42. madde değişecek. Yetkililer teknik çalışmaların sürdüğünü söyledi.

TBMM'deki Başbakanlık makamında yapılan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AK Parti Grup Başkanvekilleri Sadullah Ergin, Bekir Bozdağ ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, Grup Başkanvekili Oktay Vural ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin özel danışmanı ve Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı'nın katıldığı ve 1.5 saatten fazla süren görüşmeyle ilgili olarak ortak bir yazılı açıklama yapıldı.

''Konu yükseköğretimde kanayan bir yaradır'' denilen açıklamada, bunun mutlaka çözülmesi gerektiği kaydedilerek, şöyle denildi:

''İki parti müteaddit defalar bu yasağa karşı olduğunu çok değişik vesilelerle kamuoyuna açıkça ifade etmişlerdir. Konu, iki parti tarafından da hak ve özgürlükler açısından değerlendirilmektedir. Çözüme dönük müzakere yapılmıştır. Genel çerçevede bir mutabakata varılmıştır. Teknik çalışmalarımız devam etmektedir.''
ALINTIDIR.

Ümmetçiliğin geldiği sonuçlar bunlardır. AKP yi Hainlikle suçlayanlar konu ümmetin meselesi olunca nasılda kolkola giriyor.. Herzaman söylüyorum yine tekararlamakta fayda var. Bu milletin başına ne geldiyse bu ümmet sevdasından geldi. Bu ülkede misafir gibi yaşaması gereken yani Türk ülkesinde Türk haricindeki unsurların misafir gibi yaşaması gerekirken başımıza idareci yapıyoruz, neden? Cünkü yaradılanı seviyoruz yaratandan ötürüde ondan. Bu sakat düşünce biz evsahibi konumundaki Türkleri misafir konumuna düşürebiliyor. Biz Türkü seveceğiz Türk olduğundan ötürü. Aksi halde daha çok kıro,gürcü başbakanlarımız olur..

ilteris7

  • Ziyaretçi
Ynt: Ümmet Sevdası
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2008 »
 Atalarımızın çok sevdiğim bir sözü var:
 
 "çingen çalar, kürt oynar"

 

 


ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: Ümmet Sevdası
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2008 »
MHP'nin hâinliklerinin listesine bir yenisi daha eklendi.