Gönderen Konu: Irana Savas acalim.  (Okunma sayısı 7352 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mete Saltuk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 147
Ynt: Irana Savas acalim.
« Yanıtla #10 : 19 Ocak 2008 »
Sayın Mete Saltuk kandaşım, Kasr-i Şîrîn Antlaşması 17 Mayıs 1639'da imzâlanmıştır. Ayrıca Osmanlı ve Îrân savaşları, bu antlaşmadan sonra da devâm etmiştir, ki Afşarlı Nâdir Şah ( Nâdir Şâh Afşarî نادر شاه افشار ) dönemi (1736–1747) bunun en tipik örneğidir.

Değerli ilteriş9 Kardeşim;
Gösterdiğiniz doğrular için teşekkürler,yanlış biliyormuşum. Özür diliyorum

Çevrimdışı Yalniz Kurt

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Ynt: Irana Savas acalim.
« Yanıtla #11 : 20 Ocak 2008 »
Degerli Irkdaslar,

Türkiye Türklerinin Orta Asyadaki Türk Halklari ile olan baglanti yollari,Iran,Ermenistan ve Gürcistan ile kapalidir.Ermenistan,ABD ve fransanin,Gürcistan ise Almanlarin etkisi altindadir.Persler ise biz Türkleri sevmezler.

Orta Asyadaki Enerji kaynaklarinin Batiya ulastirilmasi konusunda,Ermenistan,Gürcistan ve Iran,Yollarin üstünde durmaktalar.Ve bilindigi üzere,Rusya dahil,ABD,AB,kendi cikarlari dogrultusunda bu durumu Türkiyenin aleyhinde kullanmaktalar.Türkmen Gazini Ruslar,Türkmenistandan 50-60 Dolara alip bize 300 Dolara satmaktalar.ABD ve AB ye verdigimiz bilinmez maddiyatlar karsiligi,Azeri Petrolünü Gürcistan üzeri ancak Türkiyeye akitabildik.

Diger tarafta,Iran icerisinde Güney Azerbaycanda 20-25 Milyon Azeri Türkü yasamakta.Eger Günün birinde Bir Turan Devleti kurma hayallerimiz ve ideallerimiz var ise,Öncelik,Güney Azerbaycani Kuzeye baglamaliyiz.Bunun icin Irandaki,ümmetlesmis, Milliyetcilik Ruhlarin kaybetmis,Güney Azerbaycan ve Iranin Güneyinde yerlesik diger Türk Irkdaslarimizi,Milliyetcilik,Türkcülük konusunda bilinclestirmeli,onlari örgütlemeliyiz.

ABD Bölgeye gelmis ve Irani gözüne kestirmis iken,Türkiyenin Irana Savas acmasi sacma olur.ABD ve Iranin kapismasi icin Tirnak kasimali,dogacak firsatlardan yararlanip,Iranin bölünerek,Azerilerin bagimsizliklarini kazanmalarina yardimci olmaliyiz.
Orta Asyaya dogrudan baglantimiz,bu sekilde engelsiz duruma gelir.O zamanda,Türkleri Dünyada kimse tutamaz Bence.

Saygilarimla

Yalniz Kurt

Çevrimdışı altinorda

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 23
Ynt: Irana Savas acalim.
« Yanıtla #12 : 20 Ocak 2008 »
Kandaslarim Azerilerimize Molla rejimi kadar Sah Pehlevi denilen rejimin de zarari dokumustur.Bu Sah Pehlevi aslinda bir Azeridir.Ama Azeri kandaslarimiza kendi dillerini yasaklamis;Farsiligi dayatmis;ve Aryan Irki en ustundur gibi ne idugu belirsiz esasinda beynelmilal bir anlayisa dayanan bir siyaseti benimsemistir.Onu lanetle aniyorum.Kizil Tamuda KOK Tengri cayir cayir yakmaktadir imdide onu.
NE MUTLU TURK YARATILANA.NE MUTLU TURK YARATILANA.
KEREM ASLIYA FERHAD SIRINE KURBANSA
BEN DE TURKLUGUME KURBANIM.
TURKLUGUME KURBAN OLMAK ICIN DOGMUSUM
INANMAK ICIN DOGMUSUM
IRKIMIN EN USTUN IRK OLDUGUNA

TURK TURKTEN BASKASINI TANIMAZ.
TURKUN TURKTEN BASKA DOSTU OLMAZ.
NE MUTLU TURK YARATILANA.
NE MUTLU TURK YARATILANA.

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: Irana Savas acalim.
« Yanıtla #13 : 20 Ocak 2008 »
Pehlevî âilesi Âzerî değil Fars idi. Sanırım onları Kaçarlar ile karıştırıyorsunuz.

Çevrimdışı ataman1

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 28
  • Nerde Bozkurt qoy bağırsın uranı Savaş sesi bürüs
Ynt: Irana Savas acalim.
« Yanıtla #14 : 20 Ocak 2008 »
önce soralım niye Türksat günaztv-nin yayınını yasakladı sonra konuşalım ne yapacağımızı.irandanmı korkdu yoksa ne oldu.ikincisi azerbaycan Türklerinin özgürlük savaşını kıran ingilis ile amerika olmadımı.şah rejimine kömek eden kim oldu.

Türkün Türkden başka kandaşı irkdaşı soydaşı ve arkadaşı yokdur.Türk Türke yiye çıkmalı.Neinki Güney Azerbaycan hemçinin Doğu  Türküstan da bizim yaramızdır.Türk uluslarının umut yeri Türkiyedir  oda yüzünü bizlerden çevirmiş avropa adlı bir soysuzların katillerin asıl genosid yapanların terefine bizleri görmemezlikden gelir.
amerikaya maşa devlet lazım maşa ulus lazım azerbaycanlılar ise Türkdürler ve Güney azerbaycan devleti yaransa o Kuzey ile birleşecek sonra da eger a Türkiye ile birleşecek daha sonra orta asiya devletleri  bu ise ne amerikaya ne israile ne onların böyük ortadoğu projesine uymuyor.


Yönetici Notu: Bir başlıkta arka arkaya ileti göndermek yasaktır.Mesajlarınızı birleştirdim.Türk yazarken de T'yi büyük yazın.İmla kurallarına uyun.
Nerde Bozkurt qoy bağırsın uranı
Savaş sesi bürüsün EL-Turanı
Korkud Dedem seslendirsin qopuzu
Oyandırsın ölü yatan Oğuzu

Çevrimdışı ARDA FAZIL

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 16
Ynt: Irana Savas acalim.
« Yanıtla #15 : 31 Ocak 2008 »
Iran'a saldirilmamali diye dusunuyorum ben cunki amerika orayi nukleer bomba ile maf etmeye calisacak tahribatta oradaki butun bolgeyi etkileyecektir once bir bekleyelim hem amerika batsin orada hemde iranin onde gelenleri sonra YUCE TURK ordusu gerekeni yapicagina inaniyorum ancak iranin bu saldiriya nukleer bir cevap vermesi karsiliginda amerikanin uslerine , Adana incirlik ussude tehlike altindadir ankca Iran olurda Turkiyeyi cikarlari icin vurmaya calismaz ise sadece israil ve usleri vurursa bu bulunmaz bir firsattir orayi hemen ele gecirebiliriz ve boylece Orta Dogu hakimiyeti bize geri donebilir

Çevrimdışı bozkurtlar03

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 44
Ynt: Irana Savas acalim.
« Yanıtla #16 : 31 Ocak 2008 »
olası bir Türkiye iran savaşından en çok abd memnun olur iranla savaşırsak abd nin bop projesine çok yardım etmiş oluruz ki bunuda hiç bir TÜRK istemez.