Gönderen Konu: İşte Ergenekon'un CİA bağlantısı  (Okunma sayısı 17101 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilteris12

  • Ziyaretçi
Ynt: İşte Ergenekon'un CİA bağlantısı
« Yanıtla #30 : 11 Şubat 2008 »
Alıntı
ilteris6 haklısınız ancak bazı yerlerde Türkçülük adına o kadar çok tartışılıyor ki bu din konusu pek çok çevreler neredeyse bizi din düşmanı zannedecek..

     O bazı yerleri fazlana kafana takma. Onların amacı reklam.. :)

     Biz mensubu olduğumuz milletin davasını güdüyoruz yani TÜRKÇÜLÜK davasını. Milletimizin büyük çoğunluğu inançlı kimselerden oluşmaktadır. Bu sadece Anadolu coğrafyasında değil Orta Asya'daki soydaşlarımız içinde geçerlidir. Hal böyleyken birileri gibi marjinal çıkışlar yaparak yandaş toplama hevesiyle elinde baltalarla dine saldıran bir yapımız elbetteki yok.

     Bizim derdimiz İslamla değil, siyasal islamcılarladır,Türban ve benzeri konulardaki tavrlarımızın nedeni; Ümmetçilik afyonuyla uyutulmuş beyinlerin Titreyerek kendisine dönmesini sağlamaktır.

     Hülasa; herkes dini tercihlerinde  özgürdür ve bu otağ, sözde değil özde LAİK bir otağdır..

Çevrimdışı KILIÇARSLAN

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 33
Ynt: İşte Ergenekon'un CİA bağlantısı
« Yanıtla #31 : 11 Şubat 2008 »
ilteriş12 açıklamanız için teşekkürler.
 Esenlikler...

ilteris6

  • Ziyaretçi
Ynt: İşte Ergenekon'un CİA bağlantısı
« Yanıtla #32 : 11 Şubat 2008 »
ilteris6 haklısınız ancak bazı yerlerde Türkçülük adına o kadar çok tartışılıyor ki bu din konusu pek çok çevreler neredeyse bizi din düşmanı zannedecek...

Kandaşım o bazı yerler ile bizim bir ilgimiz yoktır.
Bizim Otağımızda dinlere, inançlara saldırı yoktur.Bizi bu güne kadar din düşmanı zanneden birisini de görmedim.Siz metin olun,İlterişçiler olarak bu konuda çok hassasız.Ama ümmetçilerin ve tüm siyasal İslamcı yobazların da kafasına her daim inen bir balyozuz.Bunu da kimse unutmasın.

Esen kalın.
Selam ile.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: İşte Ergenekon'un CİA bağlantısı
« Yanıtla #33 : 12 Şubat 2008 »
Biz   din düsmani degiliz, asil din düsmani, ondan,cikar saglayip nemalananlardir.Bizi din düsmani zannedecekler diye,susalimmi? Gürcünün soydasi,bir secimden önce,MSP ye oy vermeyenin,kildigi namaz,kabul olmaz demisti.Hirsizliktan hüküm giymis erbakanin,partisi kurulmadan önceki kilinan namazlar,haybeyemi kilindi?Adam kendisini,parti baskanligi disinda,allah yerinede koyup,kimin namazinin,kabul olup,olmayacaginada karar veriyor.Bunlarmi müslüman? Böyle bir zihniyetin,iktidara getirdigi hükümet,mesrumu? TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı BezAt

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 29
  • %100 Türk
Ynt: İşte Ergenekon'un CİA bağlantısı
« Yanıtla #34 : 12 Şubat 2008 »
ilteriş12 gayet mantikli yapilmis aciklamalarin icin tesekkur ederim.
Fakat dedigin gibi bazi din tüccarları neleri ilahileştireceklerini şaşırdıkları için bugün bizler oturup sacmalıklarını yorumlar olduk.

Türbanı bir dini gerek olarak görmediğim için tartışılması veya konuşulmasıda din kapsamı altında yapılmış olan sohbete giremez.



Ben ve Milletim
Tanrı'nın kırbacıyız
Tanrı kendi yolundan
çıkanları cezalandırmak
için bizi gönderir.!
ATTİLA

Çevrimdışı istemihan

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 14
Ynt: İşte Ergenekon'un CİA bağlantısı
« Yanıtla #35 : 13 Şubat 2008 »
Tam kin ve nefret üzerine yapılmış bir operasyan adı "ERGENEKON" gözaltına alınanların çoğu emekli subay ,astsubay, avukat, vakıflar yasasını yıllar öncesinden dile getirip söyliyen vatan perver Sevgi hanım. Sızmadık işgal etmedik kurum bırakmayan akp ve fettullah cemati nasıl intikam alır ordudan işte böyle operasyon adı ergene kon Türk milleti için değer taşıyan bir isim.

CIA ve MOSSAD yardımları varmış desteklemişler nurculara dünyanın yardımını yapıyorlar neden gazeteler yazmıyor yada yazamıyor terör örgütü pkk adamlarını kim eğitiyor işte haritalar ifadeler cia ve mossad desteklemiyormu bunları.

cia ve mossad destek verdiği insanlara akp hiç birşey yapamaz

Çevrimdışı istemihan

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 14
Ynt: İşte Ergenekon'un CİA bağlantısı
« Yanıtla #36 : 13 Şubat 2008 »
akp nin artık ekonomik olarak yaptığı tek bir şey vardı oda özelleştirme artık deniz bitti devletin elinde petkim, thy, halk bank, zıraat bank, milli piyango idaresi kaldı Satacak kurum bırakmadılar süreci çok iyi takip ediyorlar üstüne üstük birde seçim kazandılar ama ekononik olarak ülke iyi durumda değil sat sat bitiyor ülkeye meşkuliyet lazım ilk önce ergekon operasyonu 30 gün götürdü sıra türbana geldi ama ekonomiden bahseden yok hükümette

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: İşte Ergenekon'un CİA bağlantısı
« Yanıtla #37 : 13 Şubat 2008 »
Bu operasyonlar yüzünden artık Ergenekon adını da kullanamayacağız, çünkü insanlar daha da kötü gözle bakacaklar.