Gönderen Konu: Kisa etekli ögrencilere kezzap panigi  (Okunma sayısı 7045 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: Kisa etekli ögrencilere kezzap panigi
« Yanıtla #10 : 15 Şubat 2008 »
O zaman yanlış anlaşılmalara neden olacak yorumlar yazmayın.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Kisa etekli ögrencilere kezzap panigi
« Yanıtla #11 : 16 Şubat 2008 »
Kezzapçı yakalandı
   16 Şubat 2008
MERSİN(DHA)
Kezzapçı yakalandı
MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde mini etekli oldukları gerekçesiyle 2 kız öğrenciye şırıngayla asit olduğu sanılan bir sıvı sıkan, daha sonra da 2’si hemşire 3 kadına benzer saldırı yapan bir kişi yakalandı. Saldırganın üzerinde 2 adet şırınga çıktı.

İŞTE MOBESE KAMERASINDA KEZZAPÇI

Saldırganın bu seferki kurbanları kot pantalonlu. Atatürk Bulvarı’nda bu sabah 09.30'da meydana gelen olayda, 17 yaşındaki İ.K. ve yaşıtı E.Ş. şırıngalı saldırıya uğradı. Şırıngayla sıkılan sıvı İ.K.’nın montuna, E.Ş.’nin ise pantalonuna isabet etti. Saldırıya uğrayan 2 kız, Tarsus Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

SALDIRGAN YAKALANDI

Tarsus’ta pazartesi gününden bu yana 7 kişiye şırıngalı saldırıda bulunan 28 yaşındaki D.K., MOBESE kamerasıyla yapılan takiple yakalandı. Gerçekleştirdiği saldırılarla Türkiye’nin gündemine oturan zanlının yakalanması için Tarsus Emniyet Müdürlüğü’nün aldığı olağanüstü önlem bugün sonuç verdi. Kadın sivil polislerin ‘tuzak’ olarak devriye gezdiği bölgede bugün sabah 2 kız öğrencinin saldırıya uğraması üzerine bölgeyi ablukaya alan polis, MOBESE kamerasından Langen Bulvarı’ndaki Yeşilyurt Apartmanı’na girdiği saptanan saldırgan, burada üzerindeki bir şırınga ile kıskıvrak yakalandı.

28 yaşındaki 1.90 metre boşundaki D.K., ifadesi için Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Bereli ve sakalsız olan ve daha önce saldırıya uğrayan kızların verdiği eşkale de uyan D.K.’ın, saldırıları neden gerçekleştirdiği araştırılıyor.

 
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.