Gönderen Konu: Avrupa'daki Bölücü Örgütleri Teşhir Ediyoruz!  (Okunma sayısı 5201 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ATİLLA-TORUNU

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 133
  • тєηgяi_кυят || α∂šız ||
AVRUPADA BÖLÜCÜ ÖRGÜTLERİNİ TEŞHİR EDİYORUZ

Türklere karşı acımasız saldırıları sürdüren pkk itleri ve onlara
Yataklık edenleri kamuoyuna GEREKLİ MAKAMLARA açıklıyoruz.

Avrupaturk.be sitemizede saldıran bu pkk lı itler.
Bozkurt otağlarını ve bozkurtları yıldıramazsınız.

AVRUPA KÜRT DERNEKLERİ KONFEDERASYONU (KON-KURD)

Av.Louise, 459/a 1050 BRÜKSEL/ BELÇİKA, adresinden taşınmıştır.
Yeni adresi: 41 Rue Jean Stas.
1060 Bruxelles Belgique

- VEDAT (K) MAHMUT KAYA - CİHAD EREN
ve diğer lider kadrosu’nun uğrak yeri.

KON-KURD bina resim 1


 KON-KURD bina resim 2


KON-KURD
41 Rue Jean Stas.
1060 Bruxelles Belgique
Yeni adres harita bilgileri.






BELÇİKA KÜRT DERNEKLERİ FEDERASYONU (FEK-BEL)
FEK-BEL
RUE DES GUİLDES 14, 1040 bu adres resmi adresleri olarak görünüyor. Şu anda sivil insanlar ikamet ediyor görünümümde. Evin şu anki resmi: (Balkonunda Belçika Bayrağı bulunmaktadır.)
Guildesstraat ev 1


Liederkerkestraat’ta kundaklanan bina olaydan sonra aşağıda verdiğimiz moulenstraat taki yerlerinde faaliyetteler.
Şu an kullanımda olan adres moulenstraat’tır. Resmi mevcuttur.


Federasyona Komelên Li Belçîka
13 Rue Liedkerke 1020 Brüksel aşağıdaki resim Türk gençleri tarafından kundaklandığı iddia edilen eski bina nın resmi. Yanan bina 1
Ledkerke resim 1 (yanan bina)


Belçika´nın başkenti Brüksel´in Saint-Josse Belediyesi sınırları içinde kalan ´Lidekerke 17´ adresinde bulunan eski adı ile Kürt Komite,yeni adıyla ´Kürt Kültür Merkezi´ diğer bir ismi de FEK-BEL
FEK-BEL Başkanı Hüseyin Ünal


Hüseyin Ünal Belçikalılarla bir toplantıda


Binanın kundaklandığında Bina önünde Belçikalı yetkilelerle birlikte. Kiremit renkli ceketli, Hüseyin ÜNAL, Nizamettin TOGUÇ ve Derviş FERHO sağdan iki kişi ve soldan bir kişi dağdan gelen eşkıyalar. Ortadaki beyaz sakallı: Bunlara belediye ye ait binayı tahsis eden Saint-Josse Belediye Başkanı Jean Demmanez


Nizamettin TOGUC kundaklama olayında Hüseyin ÜNAL ve en soldaki de Dağdan gelen eşkıyalardan birisi.


Rue Moulen,139-1210´ adresindeki belediyeye ait binayı belediye ücretsiz olarak belediye tahsis etti.

Rue Moulen’deki binanın resmi: ŞU AN KULLANILAN BİNA


HABER: FATMİR TÜRKKAN



_______________________________________

Özellikle Yurt dışında yaşayan Urugdaş'larım için önemli olduğunu düşündüğüm bilgiler....
Başka bildiklerimiz varsa Urugdaş'larım...Bu şekilde bu başlık altından devam ederek teşhir edelim....
Olayın ciddiyetini onlara hissettirelim....Gerektiği anda yapacağımızı biliyoruz....Tanrı yüce TÜRK'ünü Korusun.Esenlikler.

Çevrimdışı BozkurtKursat

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 44
Andam,
Özellikle güzel bir bilgi vermişsin, lákin avrupada yaşayan çoğu Irkdaşımız kendi cibilliyetini unutmuş durumdadır, bunu orda yaşayan biri olarak söylüyorum onların tutumunu hazmedemedim çok olay oldu,
kezá üniversite eğitimimi yarıda kesip ülkeme döndüm, tabi bunu bütün Irkdaşlarıma söyleyemem ama çok azınlık durumdalar ve etkili bir sosyal faaliyetleri maalesef bulunmamaktadır. Ilk önce ordakilere davamızın kutsallgını anlatmamız gerekiyor ki sonra davamızın askerleri olsunlar.

Çevrimdışı Budun

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 27
BozkurtKursat andamın dediği gurbet ellerde yaşayıp,Türkçü fikriyata sahip olan bugüne kadar kimse ile karşılaşmadım.

Adreslerin belirlendiği iyi oldu.Gerekirse biz gideriz,hava uçurur,geri döneriz.
Hiç bir acımızı ne unuttuk nede yüreğimize gömdük.Kin yaptık ve kinimizin ateşiyle yüreğimizi kovurduk...

Çevrimdışı Yalniz Kurt

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Irkdaslar,Gurbet Ellerde yasayan Türkcü düsünceye sahip kimse görmedik diye yaziyorlar.Bu dogru degil.Yurtdisinda yasayanlar özellikle Türkcü oluyorlar.Bu Dilde,Kültürde kendini daha cok gösteriyor.Türkiyede Dükkan isimlerine bakarsaniz hepsi yabanci isim iken,buradaki Türk isyerlerinin Adlari cogunlukla Türktür.Almanlar Döneri yunanlilardan Giros olarak ögrendiler,Dönerciler,Giros isteyene Döner vermedi.Girosu silip Döner Sözcügünü Dünyaya yaydik.

Kültürümüzü burada en iyi sekilde yasatiyor,Cocuklarimiza ögretmek icin büyük cabalar harciyoruz.Su bilineki,Bin yil gecse dahi buralardaki Türkler Türk olarak kalacaktir.Bu basli basina bir Türkcülüktür.

Konu edilen buradaki Kürt veya diger Etniselerin Türkiyeye karsi faaliyetleridir.Bunlar genelde,O Ülkenin Politikalaridir,onlara yardim eder gibi yaparak onlar üzerinden Türk Hükümetlerine baskilar yapip cikar saglamak isterler genelde.Biz Türkler vede Türkcüler,Onlarla Ellerin Ülkelerinde Türkiye kavgasi yapmak istemeyiz genelde.Zira,O Ülke Kurumlarinin istedikleri budur.Ülkelerinin huzurlarini bozdugumuz gerekcesiyle bizleri sinirdisi ederler hemen.

O Adi Gecen Türkiye Düsmani Derneklerin Türk Hükümetlerindeki Kürt Bakanlar tarafindan desteklendiklerinide yasadik buralarda.Hikmet Cetin Disisleri Bakani iken,Pkk lilari Konsolosluklara Memur olarak ise bile aldi.Bir Keresinde,Konsoloslugumuzu Camlarini kirip isgal eden Kürtleri,Birkac Gün Sonra yine Memurlarla Konsoloslukta Cay icerken görmüslügüm vardir.

Kisaca sunu demek isterimki,Buradaki Türklerin icinde Türkcülük vardir.Türkcülük Fikri,Osmanli zamaninda Disariya giden Jön Türkler ile dogmustur esasen.Eger Günün birinde Turan Devleti kurulursa,bunda en Büyük Katki,Türkiye disinda yasayan Türklerin olacaktir.

Tanri Türkü Korusun

Çevrimdışı BozkurtKursat

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 44
Yalniz-Kurt andam, sözüm bütün Irkdaşlarıma degildi lákin bilirsin çoğu Türk evladı Türkçeyi düzgün bilmiyor(iki fransızca iki Türkçe kelme katarak konuşuyor) siz demişsiniz ki burdaki herkez'de Türkçülük vardır, sizden ricam dışarıyı biraz daha gözlemlemeniz Belçikanın Liege şehrinde hem cami hem dernek bulunan yerimizin duvarları kerhane ile aynı duvarı paylaşmaktadır gidip görebilirsiniz, Lesoir,Lemonde gibi gazeteleri okursanız 2-3 syafada TÜrklerin yapmış oldukları soygunlukları,eyyamcılıgı hepsi yazar lákin Türk öylemidir ? Türk Dürüsttür,çalışkandır gurbetçilerimizin iki kültürede vakıf olmaları gerekirken tek bir kültürden mahrumdurlar özellikle ikinci ve üçüncü jenerasyon dedigimiz Kandaşlarımız maalesef bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın felsefesiyle yaşamaktadır.
Sizin bahsettiginiz Degerlere sahip olan insanlarımız genellikle ilk giden kandaşlarımıza ait bir özelliktir,
size aklıma gelmişken bir tehlikeyi daha bildireyim özellikle son zamanlarda yabancı larla evlenme modası çıktı bu şekilde kanlarımızıda bozuyoruz.Tabi Türkiye cephesine söylediginiz fikirlerinize katılıyorum.

Çevrimdışı Yalniz Kurt

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
BozkurtKursat Andam,Ben 28 Yildan bu yana Yurtdisinda yasiyorum.Cevremi önyargisiz olarak gözetliyor,Buradaki Türkler hakkindaki iddialarin ne derece dogru oldugunu kendimce sorguluyorum.

En cok suclandigimiz sey,Dilimizi unuttugumuz,Almanca fransizca,flamanca,vs Dillerini Türkceyle karma ettigimiz ve hatta Bazilarimizin hic Türkce bilmedigidir.

Ilkin,yari Türkce yari yabanci dil konustugumuz dogrudur.Ama bunu iyice incelediginiz zaman,O yari yabanci Dildeki sözcüklerin,sözde Türkcelerininde yabanci kökenli olduklarini görüyoruz.Yani,Türkler,Dildeki yabanci sözcükleri atiyor,yerine yasadigi ülkenin Dilinden sözcügü koyuyor.Öz Türkce bir sözcügü hicbir sekilde atmiyor.Ziya Gökalpi okuduysaniz onun bu konudaki görüslerinin ne kadarda dogru oldugunuda görürsünüz.

Ikincisi,bazilarimizin hic Türkce bilmedigidir.Buda dogrudur.Ama bu konuyada iyice baktiginizda,bu kisilerin Türk asilli olmadiklarini,Etniseye ait olduklarini görüyor,Evlerinde konustuklari Anadilleri disinda yasadiklari Ülkenin Dillerini ögrendiklerini görüyoruz,buda haliyle Türkce degil.Ayrica,Türkiyede bunlardan hic Türkce bilmeyenlerinden bolca var. O Vatandas Yurtdisina gelince birdenbire Türkcemi konusacakti!

Uzun Sözün kisasi,Yurtdisindaki Türkler hakkinda Önyargilarda bulunmayalim.

Çevrimdışı BozkurtKursat

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 44
Andam benim bahsettiklerim kesinlikle bir önyargı degil, gözetlediklerimin bir yansımasıdır ki eleştiri herkese yapılır bu benim Avrupadakilere bir eleştirimdi her eleştiriyi önyargı olarak kabul etmek dogru olmaz.( Je peux parle turkce, tu veux du ekmek ) gibi kurgular çok duydum ki bu senin bahsettiklerinle uyuşmuyor.Tabi ki eleştirim bütün gurbetçilere degil ,lákin Anayurda döndükleri zaman bile yabancı dil kullanarak kendilerini toplumdan soyutlayan daha sonra  da biz burda alamancı orda Türkler diye dışlanıyoruz diyenler çok sayıda mevcut.İnan bu gibi eleştirileri hiç bir önyargı olmadan bizzat orda yaşamış biri olarak ve universite egitimini yarıda bırakıp gelen birisi olarak söylüyorum, inan ki sayfalarca eleştiri yazabilirim gurbetçiler hakkında ama birinci jenerasyona saygım var ama onlar egitimsizliklerinin kurbanı olmuşlar, şimdi bana bir tane sosyal dernek adı söyle ki hükümete söz geçirebilen toplumda saygı gören vs vs... içinde bilardo, okey , digiturk olan kahvehanelerden bahsetmiyorum. Yazının sonunda Türkçe bilip bilmemekten bahsetmişin ben sana garanti veririm anası babası Türk bir Türk gibi doğup ecnebice yaşamayı seçen insanlar sayısı maalesef Türkçülügü benimseyen insanlardan çok fazla.

Şimdi öteki meseleye degineceğim, neden Türk düşmanları okadar çok Dernekler,Vakıflar kurdu da biz geri kaldık bunun sebebi kesinlikle benim tezimin yanında Türkiye Cumhuriyetini Yöneten insanların basiretsizligi,acemiligive koltuk sevdası buda ikinci nedendir.

Sevgili andam yazılarımı kesinlikle bir muhalefet olarak veya önyargı olarak düşünme hepimiz Turan için ugrasan Dava Arkadaslarıyız. TTK