Gönderen Konu: İsrail Gazze’ye girdi  (Okunma sayısı 4324 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
İsrail Gazze’ye girdi
« : 02 Mart 2008 »
İsrail Gazze’ye girdi
DIŞ HABERLER SERVİSİ

İsrail birliklerinin uçak ve tankların desteğinde başlattığı operasyonda 60 Filistinli öldü, 200’den fazlası da yaralandı. Operasyonun Kassam roketi saldırılarının önlenmesini amaçladığı açıkladi

İsrail özel timlerinin, önceki gece yarısından sonra helikopter ve F-16’ların desteğinde Gazze Şeridi’ne girerek, Hamas ve İslami Cihad militanlarına karşı başlattığı operasyonda aralarında bir bebekle 7 kadının bulunduğu 29’u sivil 60 Filistinlinin öldüğü, 14’ü ağır 200’den fazla Filistinlinin de yaralandığı bildirildi.
Tanklar ve buldozerlerle Gazze Şeridi’nin kuzeyine üç ayrı noktadan giren İsrail özel timleri, Beyt Hanun ve Cebaliye kasabalarına kadar ilerledi. 2005’te bölgeden tek yanlı olarak geri çekilmesinin ardından düzenlenen bu en kanlı saldırı aynı zamanda İsrail birliklerinin Gazze’de en fazla ilerlediği operasyon olarak kayıtlara geçti.
Filistinliler 40 roket attı
İsrail, operasyonu Filistinli militanların düzenlediği roket saldırılarını engellemek için düzenlediğini açıkladı. Filistinlilerin fırlattığı roketler son olarak geçen çarşamba günü Sderot’ta bir İsrailli sivilin ölmesine neden olmuştu.
İsrail’in geçen çarşamba gününden bu yana düzenlediği saldırılarda ölen Filistinlilerin sayısı da 87’ye ulaştı.
İsrail ordusu, Filistinli militanlarla çıkan çatışmada 2 İsrail askerinin öldüğünü, biri subay 7 İsrail askerinin de yaralandığını açıkladı. Operasyon sürerken Filistinli militanların İsrail topraklarına fırlattıkları yaklaşık 40 roket Aşkelon’da 3 İsraillinin hafif şekilde yaralanmasına yol açtı.
İsrail Hükümet Sözcüsü David Baker, “Filistinlilerin roket saldırısı tehdidi altında yaşayan İsraillileri korumak için böyle savunma önlemleri almaya devem etmek zorunda olduklarını” söyledi.
İsrail’in Kassam roketlerinin İsrail’e ulaşmasını önlemek için sınırda bir tampon bölge oluşturabileceği belirtiliyor.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ise “Gazze’de olan soykırımdan büyüktür” dedi. Abbas, “Dünyadan, buraya bakıp kimin uluslararası terörizm yaptığını değerlendirmelerini istiyoruz” diye konuştu. Filistinli müzakereci Saib Irekat da Ortadoğu barış görüşmelerinin İsrail’in Gazze’de havaya uçurduğu evlerin enkazı altına gömüldüğünü söyledi.

 
          Kahrolmustur bizim reisicumhur bozuntusu,irkdaslari yahudiler tarafindan gebertiliyor
          Yahudilere daha cok arap öldürmeleri dileklerimle TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: İsrail Gazze’ye girdi
« Yanıtla #1 : 03 Mart 2008 »
Gebertsinler birbirlerini.

Aptal Filistinli araplar satmasalarmış topraklarını.

Çevrimdışı Mavi_Kurt

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 17
Ynt: İsrail Gazze’ye girdi
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2008 »
ya bizde kürtlere böyle yapmalıyız artık polisimize taş atan kim olursa olsun gebermeli
YOK OLMAMAK İÇİN IRKÇILIK!!!!

Çevrimdışı YABGU KAGAN

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 86
  • Savaşa Hazır!
Ynt: İsrail Gazze’ye girdi
« Yanıtla #3 : 07 Mart 2008 »
Ümmetçiler bas bas bağırıyorlar ''Hepimiz Filistinliyiz'' diye..

Ulan kansızlar, yıllarca Doğu Türkistandaki kandaşlarımız Çinli köpekler tarafından işkenceye maruz bırakıldılar.Hanginiz Doğu Türkistan Türk'ü oldunuz? TTK

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: İsrail Gazze’ye girdi
« Yanıtla #4 : 07 Mart 2008 »
Dogu Türkistanli Türkü veya herhangi baska bir bölgenin Türkü olmak,teokratikciler icin farketmez,Türk Türktür,ve Türk olmak günahtir,utanmasalar islaminsartini altiya cikartip,Türk düsmani olmak islamin altinci sartidir diyecekler TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Atabey_Türksoylu

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 4
Ynt: İsrail Gazze’ye girdi
« Yanıtla #5 : 07 Mart 2008 »
Önce can sonra canan...
Önce Doğu Türkistan, Karabağ, Güney Azerbaycan...
Buralar da ki sıkıntılar çözülmeden Filistini, Bosnayı düşünmek bize ar olmalıdır...
Filistine , Bosnaya vs. ağıt yakanlar maaşlarını çekince sokakta dağıtarak gitsinler o kadar hümanistlere eğer...   Yok yok değiller, Paralarını çekince hemen ailelerine, evdeşlerine harcarlar..   Fakat milletler içinde kendi mlletini düşünmez başka milletlerin sıkıntılarına derman aramaya koyulurlar...   Dünya milletleri de aileler gibidir, önce kendi ailemizin refah ve mutluluğunu düşünmeliyiz...
*Şöyle de bir nokta var Atsız Beğ'in pek çok kereler söylediği üzere Dünya üzerinde yahudilerden daha aşağılık bir millet daha olamaz...   Atalarımız ne demiş? "Yahudiden yumurta alan içinde sarısını bulamaz."

Çevrimdışı TürkmenBaşbuğu

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 33
Ynt: İsrail Gazze’ye girdi
« Yanıtla #6 : 07 Mart 2008 »
arapların başına ne geliyorsa kendi soysuzlukları yüzünden geliyor zaten, bir tane çöl ibnesi lawrans ın peşine takılıp bize isyan eden soysuzlaramı yardım edelim yoksa abd topraklarını işgal edince iki günde kendi ordularını dağıtıp abd ye teslim olan soysuzlaramı yoksa arap yarım adasındaki Türk kalelerini yıkan soysuzlaramı yoksa topraklarını zamanında yahudilere parayla satan soysuzlaramı ?

yukarda değerli bir andanın yazdığı gibi Doğu Türkistanda, Kerkükte, Kıbrısta, Azerbaycanda ve diğer Türk illerinde yürekler yanarken 2.5 arapla 1.5 yahudiyi düşünmek Türke haramdır.
Önde yalın kılıç Türkmen başbuğu
Ardında Oğuz'un ellibin tuğu
Andırır Altay'dan kopan bir çığı


Türksen öğün !!! değilsen itaat et !!!