Sayın ilteris6,
Öncelikle şunu söyleyeyim: Yazdıklarımdan anlaşılması gereken yazdıklarımın bizzat aynısıdır. Herhangi bir ima yapmaksızın açık ve net olarak görüşlerimi dile getirdim. Bazı fikirlerimi çaktırmamaya çalışarak anlatma gibi bir gayem olmadığı gibi, Hun Türk Otağını bu yolla eleştirmem de söz konusu değildir.
Benim eleştirim sadece otağda bazı kandaşların iletilerineydi. Bunu da net olarak dile getirdim. Kaldı ki bu otağın masonluğu, misyonerliği, din düşmanlığını savunduğunu ve himaye ettiğini düşünseydim bu otağa ne üye olurdum veya olsam bile bir daha sayfasını dahi açmazdım. Bu konunun bu şekilde açıklığa kavuşmasını isterim.
Diğer yazdığınız, sizlerin ve bu otağın milliyetçilik anlayışını anlatan sözleriniz hususunda da dikkat ederseniz hemen hemen aynı görüşlerde olduğumu iletilerimden anlayabilirsiniz. Tabi ki bütün görüşlerim birebir sizinkilerle ve bu otağınkilerle aynı olmayabilir. Sonuçta biz Türküz, bozkurtuz, özgür ruhluyuz; koyun değiliz ki bize ne denirse, ne bildirilirse, kendi fikrimiz, inancımız olmadan onun peşinden gidelim. Ama bu önemsiz sayılabilecek farklılıklar ne sizlerin ne de benim Türkçü olduğumuz gerçeğini değiştirmez. Hatta siz ve ben kavramlarını kullanmak bile yanlış kanaatimce. Türkler ve Türkçüler olarak zaten en büyük sorunumuzun da bir ve beraber yani "biz" olamama olduğunu düşünmekteyim.
Saygılar.