GÖKBÖRÜ TÜRKÇÜ TURANCILAR
Hoşgeldiniz
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ulak Posta: soruhunturk [[@]] gmail [.]com
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Resim Yükle
Türkçü Turancı Otağ
»
TÜRKLÜK ve TÜRK DÜNYASI OTAĞI
»
TÜRK KÜLTÜR ve MEDENİYETİ
»
SİVAS/KANGALLI ALEVİ BİR TÜRK ANASI:''BOZKURTLARIN OĞLUYUZ BİZ TÜRKLÜĞE TAPARIZ'
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: SİVAS/KANGALLI ALEVİ BİR TÜRK ANASI:''BOZKURTLARIN OĞLUYUZ BİZ TÜRKLÜĞE TAPARIZ' (Okunma sayısı 12736 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
brakisefal
Türkçü-Turancı
Ynt: SİVAS/KANGALLI ALEVİ BİR TÜRK ANASI:''BOZKURTLARIN OĞLUYUZ BİZ TÜRKLÜĞE TAPARIZ'
«
Yanıtla #10 :
27 Ocak 2008 »
Gök Tanrı ömür versin.
TÜRK OĞLU
Yeni Üye
Ynt: SİVAS/KANGALLI ALEVİ BİR TÜRK ANASI:''BOZKURTLARIN OĞLUYUZ BİZ TÜRKLÜĞE TAPARIZ'
«
Yanıtla #11 :
28 Ocak 2008 »
anacığım aynen söylediğin gibi biz türklüğe taparız kurban olurum seni yaradana ellerinden öperim hoş geldin
Tuğçe Özsoy
Türkçü-Turancı
TÜRK IRKI SAĞOLSUN!!!
«
Yanıtla #12 :
17 Mayıs 2008 »
Ellerinden öperim anacığımızın..Ne güzel dillendirmiş.Benimde babaannem aklıma geldi kandaşlarım.Belki böyle diller dökemez ama gözyaşı döktüğünü çok gördüm Atamıza, Türklere gelen her saldırıda.
Türkleri sen koru,kolla Tanrım!!!
"cihat" değil "
KIZILELMA
" !!!
"ab" değil "
TURAN
" !!!
ATİLLA-TORUNU
Türkçü-Turancı
тєηgяi_кυят || α∂šız ||
«
Yanıtla #13 :
18 Mayıs 2008 »
Bu değerli ve muhteşem yazı dizisini Otağ'ımıza taşıdığınız için çok teşekkür ederim KAFKASKURDU Irktaş'ım...
Bu sözleri söyleyen Bozkurt Anasına'da Yürekten selamlar diler,uzaktan dertleşerek gönülden ellerinden öperim....
Ulu Tengri TÜRK Budunu'na Kut versin...Esenlikler.TTK.
urungutigin
URUNGU-TİGİN
Türkçü-Turancı
Ynt: SİVAS/KANGALLI ALEVİ BİR TÜRK ANASI:''BOZKURTLARIN OĞLUYUZ BİZ TÜRKLÜĞE TAP
«
Yanıtla #14 :
04 Haziran 2008 »
Böyle analarımız oldukça bu budun bu bunlu günleri tez atlatır
.
NİYE NOKTA KULLANMIYORSUNUZ ?
Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim.
Işbara Tarkan
Türkçü-Turancı
Elçibey'in Askeri
«
Yanıtla #15 :
17 Mart 2011 »
Bu nenemizin ellerini öpmek Türk gençlerine farzdır.Tanrı ömrüne ömür katsın.Anamız daha nice nice sağolsun.
"Süt verirken öz anam, Böyle demişti bana: Seni kurban besliyorum Türk Yurduna, Vatana, Bu dünyada azatlığı şan şöhretten üstün tut, Alçaklığı, yaltaklığı, rezilliği sen unut! Senin sevgin vatan olsun, millet olsun, ben olum, Sütüm sana haram olsun; hıyanet etsen oğlum!"
Ahmet Cevat
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Türkçü Turancı Otağ
»
TÜRKLÜK ve TÜRK DÜNYASI OTAĞI
»
TÜRK KÜLTÜR ve MEDENİYETİ
»
SİVAS/KANGALLI ALEVİ BİR TÜRK ANASI:''BOZKURTLARIN OĞLUYUZ BİZ TÜRKLÜĞE TAPARIZ'