Gönderen Konu: Batı'nın Türkiye'yi Afganistan'a Dönüştürme Projesi  (Okunma sayısı 3102 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Sürekli Büyük Ortadoğu Projesi gündemde tutuluyor ancak B.O.P. önemli olmakla beraber; Batı'nın Türkiye ile ilgili de planları vardır. (Belki bu da B.O.P.'un bir parçasıdır.)

Buna, "Batı'nın Türkiye'yi Afganistan'a Dönüştürme Projesi" diyorum... (ABD, İsrail, İngiltere, Fransa hepsi bu projenin arkasındadır.)

Türkiye-İran Savaşı, Türkiye-Suriye Savaşı çıkarılmak istenmektedir. (Malatya Radar Üssü gerçekten savaşa neden olabilir... Bunun şakası yok!) Rusya da aynı radar üssü nedeniyle bizi tehdit etmiştir. (Üstelik adamlar haklılar da!)

Savaş olasılığı, Terör, Ekonomik Kriz yeniden dayatılacaktır.

Atatürk bu topluma unutturulmak istenmektedir. "Aşırı egoist" bir kuşak yetiştirilmiştir. (Böylelikle otomatik olarak ülke 70 Milyon parçaya bölünmüştür!)

Atatürk ile birlikte Türk Tarihi de bu millete unutturulmak istenmektedir. Türkiye'de 1948 yılından itibaren gazeteler, radyolar, televizyonlar, reklamlar, futbol, magazin, müzik yoluyla son derece cahil-kültürsüz bir toplum yaratılmıştır. (Savaş çıkarsa bu toplum mu savaşacak? Bu da şüphelidir...)

AKP-CHP çekişmesiyle bu ülke çok zaman kaybetmiştir. Türkiye bu siyasi partilerden kurtulmalıdır!

"İrrasyonalist dinci kesim" tarih boyunca İngilizler tarafından, yakın dönemde de ABD tarafından kullanılmıştır. Osmanlı Devleti'nin geri kalmasının ve Atatürk'ün ölümünden sonra Türkiye'nin bir türlü ilerleyememesinin nedeni budur. Batı eliyle tamamen Atatürk Düşmanı bir dinci kesim yaratılmıştır. (Bunlar sadece Atatürk'ü eleştirir, ABD ve İngiltere'yi kesinlikle eleştirmez!)

Batı eliyle yaratılmış bir Marksist kesim de vardır. (Ancak bunlar kapitalist bir yaşam tarzı sürdürür!) Tamamen Türk Düşmanı, Atatürk Düşmanı, Millet-Devlet Düşmanı bir kesimdir bu. Zaman zaman komünist geçinirler, zaman zaman Sosyal-Demokrat. CHP bunların elindedir. (Oy toplarlarken "Atatürkçü" geçinirler!) Bunları "Masonik Sol" olarak nitelendiriyorum... Zaman zaman Kürtçülük yaparlar, zaman zaman mezhepçilik. (Kürtleri ve Alevileri sevdiklerinden de değil, amaç ülke karışsın!)

Batı, Türkiye'yi Afganistan'a çevirmek için düğmeye basmıştır. PKK-KCK almış yürümüştür. (BDPlilerin mecliste oluşunun, Osmanlı meclisinde Ermenilerin olmasından bir farkı yoktur... Tarih kitaplarında okuyup Osmanlı'yı eleştirmek kolaydır. Aynısı günümüzde de yaşanmaktadır!)

Batı Kürtçüleri kullandığı gibi, Türkçüleri de kullanmak isteyecektir!


Herkes birbirini boğazlasın! Sürekli bombalar patlasın! = Batı'nın istediği budur!


_____________________________________

Türkiye; Masonluk, TÜSİAD ve "Türk" Medyasını altetmeden düze çıkamayacaktır!
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
 Böri Anda,

 Türkiye'yi Afganistanlaştırma konusundaki tespitine katılıyorum.

 Afganistan'da da benzeri süreçler yaşanmıştı. Sovyetlerin kuklası olan ve onların desteğiyle(eğittikleri subaylar yoluyla darbe yaptılar) iktidara gelen Afgan Komünistleri'nin liderlerinin önemli bir kısmı da  Batı'da eğitim görmüşlerdir. Yaşam tarzı itibariyle gayet kendi milletlerinden kopuk bir avuç ahlaksız ve vatan hainleriydiler. Ülkeyi Sovyet Emperyalizmi'ne yani Ruslara peşkeş çektiler. Afganistan'daki pek çok yetişmiş insanları, ya öldürdüler ya da ülkeden kovdular.

 Yaptıkları zulümler sebebiyle zaten eğitimsiz ve cahil olan halk; aşırı dinci, emperyalist işbirlikçisi(Amerika, İngiltere ve Pakistan destekli) örgütlerin kucağına düştü ve yıllarca süren savaştan sonra Sovyet İşbirlikçisi Komünist yönetim yıkıldı.

 Komünist rejim yıkıldıktan sonra da bunlar(Mücahid Fraksiyonları) birbirleriyle vuruşarak ülkeyi kan gölüne çevirdiler. Hatta Afgan Halkı'na karşı işledikleri suçlarla Komünist Rejimi dahi gölgede bıraktılar ve Taliban'a iktidar yolunu açtılar. Şimdi de Amerikan kuklası bir yönetim var. Onların beceriksizlikleri de ortadadır. Dökülen kan; gene fakir, eğitimsiz ve zavallı Afgan halkının kanıdır.
 
 Türkiye'nin şu an itibariyle Afganistan'dan tek farkı; askeri bir işgale ve onun yol açtığı bir yıkıma uğramamasıdır. Lakin askeri olmayan diğer toplum mühendisliği yöntemleri yoluyla yapılan sosyal, ahlaki ve kültürel tahribatın büyüklüğü, belki Afganistan'da yapılanı da fersah fersah geçmiştir ve de geçmektedir.

 Yalnız şöyle de bir durum vardır.

 Türk Milleti'ne, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve Başbuğ Atatürk'e düşman olan bu çeşitli grupların(akp, cemmat ve tarikatlar, kürtler, liboşlar, ikinci cumhuriyetçiler, aşırı sol gruplar vs.)ortak bir noktası vardır. Bunlar Türk Milleti'nni egemenlik haklarını gaspetmek için Başbuğ Atatürk'ün ilkelerini ve onun kurduğu Türkiye Cuımhuriyeti'ni yıkmak istemektedirler. Lakin yıktıklarının yerine ne koyacaklarını ne kendileri ne de bunların asıl sahipleri olan dış güçler de bilememekte ve kestirememektedirler. Bilemedikleri gibi kendi aralarında da pek çok ihtilafa neden olmaktadır.

 Düşmanlarımızın kendi aralarındaki çekişmeleri de bize gereken zamanı fazlasıyla kazandıracaktır.

 
Alıntı
Batı Kürtçüleri kullandığı gibi, Türkçüleri de kullanmak isteyecektir!

 Bu tipik bir AK-PKK söylemidir ve bu alçakların, Türkçülere yönelik adice iftiralarından biridir. Aklı selim sahibi bilinçli olan Türkçüler, bu tarz ayak oyunlarına gelmeyeceklerdir.

 Türkçüler ve Türkçülük, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kuran fikri temelin ta kendisidirler. Bu Devleti biz kurduk, ite çakala yem etmeyeceğiz.

 Her ne kadar devletimiz ve ülkemiz; soysuz kanobuzk devşirme hırsızların elinde olsa da biz onu ne pahasına olursa olsun geri alacağız !
 
 TTK

 
   

   
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
DENETİCİ bölümünde bir konu paylaştım konu benzerliği mevcut,incelerseniz sevinirim.Türk'e düşmanlıkların tespiti ve göz önüne çıkartılmasındaki başarılı çalışmalarınızı takdir ediyorum.Esen kalın.




TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Teşekkürler

___________________________________

ABD tarafından geçmişte ve günümüzde "Milliyetçi görünün." diye talimat verilen insanlar da vardır (Taha Akyol, M.Türköne gibi). Provokasyon yapmak isteyeceklerdir. Benim demek istediğim buydu.
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!