Bu konuda tartışmak istemiyorum.Ancak;Alıntı yapmış olduğunuz kısımda,Ayet göstererek kastettiğiniz beyinsizler kastedilmiyormu?Bu beyinsizce anlayış yüzünden bugünlere gelindiği gün gibi açıkken, branşımız olmayan bir konuda tartışma başlatmanın gereksiz olduğuna inanıyorum.
Cümlenizi tam anlamadım ama yaptığınız teşbihten dolayı yorum yaptım, hatalı olduğunu belirttim.
İnanıp, inanmamak size kalmış ama değerlerden bahsederken ölçülü olmak gerektğine dikat çekmek istedim.
Sizin anlatmak istediğiniz belki de ayetteki gibidir diye düşündüm
Konu ile ilgili yineliyorum; bugün yaşananların hepsi bir oyun ve çoktan ayarlanmış. Aklınıza gelecek her şey...
Kemâl Burkay'da Türkiye'de artık ve sözde Türk basını "Kürt Aydını Kemâl Burkay" diye hitap edip, yaıp, çiziyorsa vardır bu işin içinde bir iş.
RUH BİLİMSEL (psiklolojik) SAVAŞ !!!!
Yıllardır buna dikkat çekmeye çalıştık. Dünya üzerinde topsuz, tüfeksiz savaş var dedik, Irak'ta ciddi anlamda boy gösterdi, 11 Eylül saldırısında da ABD halkına bu yol ile çok şey yutturuldu. İşte Türkiye'de de bizlere bu sayede aptallaştırıyorlar.
Yapılan bütün haksız, adaletsiz durumlar, Türk'ün sindiremeyeceği herşey meşruymuş gibi gösteriliyor.
Meşruluğu kazandıran yazar, çizer her kimse sevimlilik kaandırmak için ya evini açar iç dünyasını gösterir, ya başka yerini açar, başka yerini gösterir de dikkat eçker her söylemi...
Uzun hikaye...
Mümkün olsa müfredata böyle bir ders (ruh bilimsel savaş) eklemek isterdim.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Esenlikler...