DİL DEVRİMİ
2-Latin alfabe kaldırılacak
Ama hepsinden önce kıyamet cehenneminden bu milleti sağ çıkarmak lağzım .
ULUKAY!
Bu arkadaş işi nereye vardıracak diye seni uzun zamandır takip ediyorum.
Ağzın iyi laf yapıyor belli. Lakin yazıp çizdiğinden kimsenin bir şey anladığı yok. Ne hikmetse kimse de sana ses etmiyor. Aynen eskilerde "
kralın çıplak olduğunu" hiç kimsenin söylemediği gibi.
Madem kimse demiyor ben söyleyim o zaman:
Kral çıplak arkadaş! Bu yazdıkların belki fantastik site ve forumlarda daha çok rağbet görür ama burası Türkçü bir otağ ve bu yazdıklarının Türkçülüğün özüyle bir alakası yok.
Latin abaçasını kaldırıp yerine neyi koyacaksın doğrusu çok merak ettim?Bilindiği üzere Latin Harflerinin kabulü; Kutlu Başbuğumuz Atatürk'ün başlattığı "
Türk Aydınlanması" cümlesinde yapılan işlerden bir tanesidir. Latin abaçasının kaldırılması Atatürk'ün yaptığını tersine döndürmek demek olmuyor mu?
Doğrusu vereceğin cevabı merakla bekliyorum ve sanırım vereceğin cevaptan itibaren buradaki durumun yönetim tarafından yeni baştan değerlendirilecektir.
Yine kimse söylemediği için ben söylemiş olayım: Sen düpedüz milletin inançlarını çimdikliyor, düşünce ufuklarını karmakarışık bir hale getiriyorsun.
Ve söylediklerinin hiç birisinin ne müspet ilimde ve ne de dini kaynaklarda yeri yok. Daha da kötüsü bu söylediklerin Türk İnanç ve mitolojisinde de yer almıyor.
Yoksa sen, uzaydan bilgi devşirerek yeni bir din kurma peşinde olan, gerçekteyse ilginç olmak yoluyla dikkatleri üstüne çekmek isteyen, birisi misin?
Hani bir yazında "
Şöhret peyda oldu Hicret vaki oldu" diye yazmıştında ben de bu arkadaş ne kadar mütevazi(!) demekten kendimi alamamıştım.
Şöhreti hicret nedeni gören bir kişinin bu denli dikkat çekici ve daha öteye fantastik şeyler yazmasının altında acaba başka ne olabilir ki?
Sen neyin peşindesin ve ne yapmak istiyorsun be arkadaş?
Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana..
Çağrıbey.