Gönderen Konu: "Hepimiz Kardeşiz!" safsatası...  (Okunma sayısı 2795 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
"Hepimiz Kardeşiz!" safsatası...
« : 28 Ekim 2011 »
Toplumumuzda sürekli olarak "Hepimiz Kardeşiz!" edebiyatı yapılmaktadır...

Hepimiz kardeşsek, askerlerimiz neden öldürülüyor? Bu C-4 patlayıcıları da nereden çıktı? Karakollarımıza neden roketatarla saldırılıyor?

Sürekli "Kardeşlik" denilen şey MASON KARDEŞLİĞİDİR!

Din kardeşliği, emekçi kardeşlerimiz safsatalarıyla milletimiz uyutulmaktadır!

C-4 kullanan insanlar nereden benim kardeşim oluyor?
______________________________________

Kardeşlik-Barış diye diye ülke uçurumun kenarına gelmiştir...

Gerçekçi bakarsak, bu ülkede insanlar kardeş falan değildir. PKK yandaşları-BDPliler, Yahudiler, Masonlar, Gizli-Yahudiler, Gizli-Ermeniler, Gizli-Rumlar bu ülkenin yeminli düşmanlarıdır! Televizyonların-gazetelerin yayın çizgisi bellidir!

Belli ki birileri bu ülkeyi parçalamak için planlar yapıyor... Bu insanlar uzayda yaşamadığına göre aramazda yaşıyorlar!

Din kardeşliği safsatası: "Biz de müslümanız, Kürtler de müslüman... Hepimiz kardeşiz!" (İyi de adam roketatarla saldırıyor... Bunun müslümanlıkla ne ilgisi var?)
____________________________________

Türkiye'nin en olumsuz yanlarından biri de "Yabancı Hayranlığıdır". Turistlere gereğinden fazla saygı gösterilmektedir ülkemizde... Adam ajan mı, kokainman mı, bilmeden babamızın oğlu gibi davranırız turistlere...

İngiliz-Alman-Rus turistler, ülkemizi parsellemiştir. Alanya "Almanya" olmuştur, Antalya Rusya! Ülke yol geçen hanına dönmüştür... Gelenler kimdir? Necidir? İstihbaratçı mıdır?

Rus İstihbaratı elini kolunu sallaya sallaya ülkemizde cinayetler işlemektedir... (Geçmişte İran İstihbaratı da sürekli cinayetler işliyordu... ABD-İsrail-İngiltere-Fransa-Almanya'yı saymaya gerek duymuyorum...)
___________________________________

Dış politikada da "kardeşlik" sürekli vurgulanır... Türk-İran Kardeşliği diye diye İranlılardan çok İran rejimine sahip çıkıyoruz. İslam Kardeşliği diye diye Fas'tan İndonezya'ya kadar herkes sanki babamızın oğluymuş gibi davranıyoruz!

"Kürtler bizim kardeşimizdir!" İnsanın gözleri yaşarır!  :cry: Talabani-Barzani-PKK-PJAK hepsi kardeş! (O zaman askerlerimiz öldü diye neden üzülüyoruz?)

"ABD müttefiğimizdir. İsrail de onun müttefiğidir. O zaman İsrail bizim de müttefiğimizdir! "  :cry: "Türkiye ve İsrail Ortadoğu'da demokrasinin kaleleridir!"  "İslamcı teröre karşı omuz omuza!"   :cry: (Bunların hepsi SAFSATADIR!!! -Safsatadır ama 80'li ve 90'lı yıllarda bu görüş neredeyse resmi görüştü!-)

KOMŞULARIMIZLA SIFIR SORUN: "Ermeni halkı bisküvi bile yiyemiyor, sınır kapıları açılmalıdır..." (BU SAFSATALARI DA GEÇELİM! Bisküvi yemesinler!   :-) Çok da derdimdi!) California'da yaşayan Ermeniler milyon dolarlara hükmediyor...

"Yunan halkı ile aynı denize bakarak rakı içiyoruz..." (İÇME O ZAMAN!)

"ABD'ye karşı Rusya ve Çin kartını oynamalıyız!" (BU DA SAFSATADIR! Rusya ve Çin, "Türk Dostu" değil ki! Zaten hiçbir ülke başka bir ülkeye menfaati olmadan yardım etmez!)

Türk Cumhuriyetlerine de "Kardeşimiz!" dedik ama ne kadar vurguncu, üçkağıtçı varsa bu ülkelere gönderdik! Bu ülkeler 1991-1992 yıllarında Türkiye'ye karşı saygı duyuyordu ama artık bu kalmadı! Adamlar haklı!

(Bu arada iş yapacağız diye Türk Cumhuriyetlerine giden işadamlarımıza örneğin 1987 yılında "Balkaş Gölü nerededir?" diye sorulsa hiçbiri haritada yerini bulamazdı!!!)

____________________________________

Kardeşlik falan safsatadır! Önemli olan millet şuuruna sahip, Türklük bilincinde vatandaşlar yetiştirmektir!

Ancak toplumumuz "Amerikancılaşmış" bir toplumdur. Herkes aşırı "egoist" bir hale getirilmiştir. Bu toplumu 70 milyon parçaya bölmekle eş anlama gelir!

Toplumda "Büyük İşadamı" olarak itibar gören insanların büyük bir çoğunluğu da Türk değil, Yahudidir! Bu insanların toplumun geride kalan diğer kesimlerine pek kardeşçe bir gözle bakmadıkları açıktır!

Türkiye'de kağıt üzerinde "Türk" kabuledilen pekçok insan da Yeminli Türk Düşmanıdır! Ancak bu insanlar "liberal" olduklarından, iyi şartlarda yaşadıklarından, kimse bu insanlara dokunmamaktadır! (Oysa bunlar BDPliler kadar bu ülkeye zarar vermektedir!)

Türkiye'de liberal kesim ABD ile, CIA ile, MOSSAD ile içli dışlıdır!
_____________________________________

Vatana millete düşman olanlar tespit edilip, gereken yapılmalıdır! (Hapis de olur, ülkeden sürgün etme de, idam da olur, infaz da! Ülkenin gidişatı bu yöndedir!)
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!