Gönderen Konu: Kerkük'te Türkmen Milletvekili Jale Neftçi'nin Evine Silahlı Saldırı  (Okunma sayısı 3263 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!

Parlamento’daki İrakiye listesi Türkmen milletvekil Jale Neftçi Türkmeneli televizyonuna yaptığı açıklamada Kerkük'teki evinin silahlı tacize uğradığını söyledi.Neftçi açıklamasında Kerkük Valilik binası yakınındaki evinin önüne gelen silahıl kişilerin havaya ateş açarak bölgede gerginlik yarattıklarını söyledi.Silahlı taciz olayı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Türkmen milletvekili Jale Neftçi’nin evi son altı ay içerisinde iki kez silahlı tacize uğruyor.Nefçi’nin Kerkük valilik binası yakınındaki evi ondan fazla kişiden oluşan silahlı kişilerce saldırıya uğradı.Silahlı taciz güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Türkmeneli televizyonuna konuşan Türkmen Milletvekil Jale Neftçi olayın ayrıntılarını anlattı.

Milletvekili Neftçi açıklamasının devamında ayrıca,Kerkük’teki güvenlik durumunun iyi olmadığını ve bu son olaydan güvenlik güçlerini sorumlu tuttu.

Milletvekili Neftçi’nin basın büro sorumlusu Ali Ateş ise yaptığı açıklamada son altı ay içinde bunun ikincisi olduğunu söyledi.


Alıntı
Saldırının 13 kişi tarafından gerçekleştirildiğini söyleyen Neftçi, faillerin Kerkük'te sorumlu bir kişinin oğulları olduğunu öne sürdü. Bahsettiği şahısların korumalarıyla birlikte saldırdığını kaydeden Neftçi, babalarının da Kerkük İl Meclisi'nde çalıştığını, Kürt Listesi üyesi olduğunu ve aynı zamanda İl Meclisi Güvenlik Komisyonu'nda yer aldığını söyledi.
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
 Öncelikle Kerkük'te Türkmen soydaşlarımızın temsilcisi ve her alanda savunucusu olan Jale Neftçi Hanıma ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
 
 Malum 4 harfli it sürüsünün edep adap gibi insani değerlerden ne kadar uzak olduklarını yıllardır Türkçüler olarak yazıp çiziyoruz.

 Kendileriyle görüşmeye gelen bir kadına silahla saldıracak kadar kahpe olan bu parazitlerin hepsi ayrım gözetilmeksizin Kerkük'ten defedilmedikçe; Türkmen soydaşlarımız zor günler yaşayamaya devam edeceklerdir.


 
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!