Gönderen Konu: PKKLILARA TEK BAŞINA SALDIRAN YİĞİT TÜRK KIZI  (Okunma sayısı 2597 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KÜR ŞAD 2023

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 104
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1Uvih2AX9Oo

Muğla Üniversitesi yurdunda yaşanan olaylarda PKK’lılar silahlarla yurdu basıp Ülkücü öğrencilerin üzerine kurşun yağdırmış ve Allah’ın bir yardımı ile hiçbir öğrenci kardeşimiz bu saldırıdan yara almadan kurtulmuştu. Olayın şokunu atlatan Ülkücü öğrencilerin PKK’lıları yurttan def etmeleri gecikmemiş fakat bu sefer polisin saldırısına maruz kalmışlardı.


PKK’lılar hiçbir şey olmamış gibi üniversitede toplanıp hem bu olayı protesto etmek hem de bölücü başı Abdullah Öcalan’a özgürlük istemek için Muğla Üniversitesi Sıtkı Koçman Kampüsünde toplanmış bildiri okuyorlardı ki yiğit bir Türk kızı ortaya çıktı ve PKK’lıların üzerine atıldı. Kenarda bekleyip PKK’lıları koruma kalkanına alan polis ve özel güvenlik neye uğradığını şaşırdı, PKK’lılar ise yüzlerce Türk akıncısının saldırısına uğramışçasına panikledi. SonKale.Org işte o yiğit kıza ulaştı.

 

Muğla Üniversitesinde okuyan bu öğrenci kardeşimiz, sınıfına gitmek üzere oradan geçtiğini söyledi. PKK’lıların üniversite içerisinde polislerin ve güvenlik güçlerinin arasında rahatça devlete meydan okumasını içine sindiremediğini söyleyen öğrenci arkadaşımız “Etrafımda kim var diye bakma ihtiyacı hissetmedim. Bu manzara karşısında susmayı onuruma yediremedim ve tepkimi gösterdim.” dedi.

 

Gösterdiği tepkinin güvenlik görevlileri ve polis tarafından engellenmesinin ardından ise PKK’ya en güzel tepkinin bu milletin harcı olan istiklal Marşı’nın okumak olduğunu düşündüğünü ve şanlı marşımızı okumaya başladığını söyledi.

 

Olayların asıl ilginç yanının bundan sonra başladığını söylersek yanlış olmaz. Olay akşamı yurda gelen öğrenci kardeşimiz yurt odasının kapısında bulunan Türk bayrağının ve Atatürk posterinin yurt müdiresinin emriyle gelen güvenlikler tarafından sökülmek istendiğini ifade etti. Yurt müdiresine bu olayla ilgili tepki gösterdiklerini söyleyen öğrenci kardeşimiz yurt müdiresinin “Türk bayrağı asarsanız, PKK’lılar da kendi bayraklarını (paçavralarını) asarlar” diyerek Türk bayrağı ile PKK paçavrasının bir tuttuğunu ifade etti. O zaman onları yurttan atarsınız, diyen öğrencilere yurt müdiresinin verdiği cevap gayet şahsına münhasır: O zaman sizi de atmak zorundayım.

 

İşte AKP Türkiye’sinden bir üniversite manzarası. SonKale.Org olarak Türkiye’de bir çatışma ortam oluşturan AKP genel Başkanını kınıyoruz. Taşların bağlandığı, köpeklerin salındığı güzel ülkemiz Türkiye’de PKK’lıların Apo’ya özgürlük istemesine ses çıkartmayan Başbakan Erdoğan, PKK’lılara karşı koyan bu kardeşlerimize terörist muamelesi yapıyor ve miting meydanlarından onları vatana sahip çıktıkları için kınıyor.

 

Uyan Türkiye’m…
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!