Etnik bir siginti asagilik bir irk olarak dünyaya gelseydim,bende siyasal islami desteklerdim. Bu terim Türk varligina alternatif olarak etnikler tarafindan gelistirilmistir. Ne islamin siyasetle,nede siyasetin islamla bir bagi yoktur. Amac Türk ´ün milli hislerini öldürüp,üstün Türk irkini ümmet potasinda eritip,diger irklarla esit seviyede zikredilmesini saglamak icindir. Homolugu tescilli mevlana "varligini ,o varligi,yaratanin varliginda,asitin bakiri erittigi gibi eritde,altin ol" deyimini bosuna kullanmamistir. Biz niye varligimizi,ne oldugunu kimsenin bilmedigi bir varlik icinde,eritip yok olalim.? Etnik siyaset adamlari arastirildiginda,her nedense tamamina yakini devsirme alt irklar,imam hatip okullarindan mezundur. Erbakan RTE Gül Arinc Hasan mezarci,Sevki Yilmaz daha niceleri buna iyi örnektir. Bir defasinda Sevki yilmaz "ben senin veledi zina atan icin,aslimimi inkar edeyim" diyerek ,asagilik irkini ön plana cikarmisti. Kendi irklarina gelince asillarini inkar etmezler,söz konusu biz Türkler oldugumuzda,islamin icinde eriyip,yok olmamizi tavsiye ederler. T.T.K.