Gönderen Konu: Allah akıl versin  (Okunma sayısı 5187 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tien San

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 144
  • Hunkurt - Tien San
Allah akıl versin
« : 05 Mart 2012 »
Allah akıl versin



Vatandaşların dini duygularını kullanan ve kendilerini Allah ve peygamber olarak tanıtan 11 kişi piyasayı yaklaşık 2.5 trilyon lira dolandırdı.

Gözaltına alınan 11 kişi adliyeye çıkartıldı.

Siteler'de bir esnafın emniyete başvurusu üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, camileri dolaşarak, ziyarete gelenler hakkında bilgi toplayan, daha sonra da bu kişilere kendilerini din büyüğü olarak tanıtıp, öğrendikleri bilgileri kullanarak vatandaşları dolandırdıkları öğrenilen 11 kişiyi gözaltına aldı.

Duyanları şaşırtan olay şöyle gelişti; Sitelerde esnaflık yapan bir kişi, yıllar önce dükkanına dilenci kılığında gelen Bülent Ö.'ye sadaka verdi. Bülent Ö., bir süre sonra tekrar gelerek, kendisinin Hz. İsa olduğunu iddia ettikten sonra vatandaştan para istedi.

Şebekenin diğer üyeleri aracılığıyla söz konusu vatandaş hakkında bilgi toplayan Bülent Ö., esnafa evinde ne kadar parası olduğunu, nereye sakladığını ve doğmamış çocuğunun cinsiyetini söyledi.

10 YILDA 2.5 TRİLYON LİRA

Güven sağladıktan sonra vatandaştan 500 Alman Markı alan Bülent Ö. daha sonra, Hz. İbrahim, Hz. Muhammed ve Veysel Karani olarak tanıttığı Ersel Ö., Necati U., Halil İbrahim Ö. ile müritleri olduğunu söylediği Ali S., Katip T., Murat C., Ercan Y., Can Ö. ve Ersin Ö. ile tanıştırdı. Bülent Ö. son olarak, beraberinde getirdiği Hakan Ö.'nün ise Allah olduğunu söyledi.

Dolandırıcılar, 10 yıl içerisinde, söz konusu esnafla Hacı Bayram Camii ve Sincan'da defalarca buluşarak, “ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtılmak üzere” yaklaşık 2.5 trilyon lirasını aldılar. Ayrıca, vatandaşa, “daha rahat irtibat sağlayabilmek için” cep telefonları da aldıran dolandırıcılar, güven tazeleyebilmek için de zaman zaman teknolojiyi kullandılar.

MEKKE'DEN ARIYORMUŞ GİBİ YAPTILAR

Kendisini Allah olarak tanıtan Hakan Ö., aradığı vatandaşın cep telefonunda Mekke'nin alan kodunu gösterecek teknik bir düzenleme yaptırarak, “Ey kulum 45 dakika sonra yanındayım” dedi.

Daha sonra aynı vatandaşı arayan Hakan Ö. bu sefer de “Sana kimi istiyorsan göndereyim. Söyle hangi peygamberimi istersin?” diye sordu.

Girdiği bunalım sonucu 3 kere intihar girişiminde bulunan vatandaştan durumu ailesine ve çevresine de anlatmasını isteyen dolandırıcılar, durumun emniyete bildirilmesi üzerine takibe alındılar. Kandırdıkları vatandaşla Paraşüt Kulesi önünde buluşmaya karar veren dolandırıcılardan 4'ü, daha önceden söz konusu yerde önlem alan Yankesicilik ve Dolandırıcılık ekiplerince takip edilerek çetenini diğer üyeleriyle buluştukları Pursaklar'da gözaltına alındılar.

SAF VE ZENGİN MÜSLÜMANLARI SEÇİYORLAR

Emniyet ekiplerinin başlattığı inceleme sonucunda, söz konusu kişilerin, ellerinde cevşen, tespih, Kur'an-ı Kerim ile dilenci kılığında dolaştığı, saf ve zengin Müslümanları tespit ederek onlar hakkında araştırma yaptıkları öğrenildi.

Belirledikleri kişilerin saflık durumuna göre kendilerini bazen din büyüğü bazen de Allah olarak tanıtan dolandırıcıların, ilk karşılaşmalarında “Sen dua ettin bel geldim” dediği ve yoksulara yardım ettikleri” gerekçesiyle para istedikleri tespit edildi.

Daha sonra telefonla aradıkları kişilerle şifreli konuştukları öğrenilen dolandırıcıların, dini inançlarını suiistimal ettikleri vatandaşlara, “kendilerine inanmayanların da şeytanın müridi olduğunu” söyledikleri de belirtildi.

Söz konusu dolandırıcıların kendilerini Allah, Hz. İsa, Hz. İbrahim ve Hz. Muhammed olarak tanıttığı, vatandaşların isteğine göre bazen din büyüklerinin adlarını kullandıkları kaydedildi.

Emniyette sorguları tamamlanan 11 kişi emniyeti suiistimal yoluyla dolandırıcılık suçundan adliyeye sevk edildi.
EN GÜZEL YÜZ BIZE CIRKIN BIZ SEVERIZ TÜRK YÜZÜ
EN IYI ÖZ BIZE FENA BIZ ISTERIZ TÜRK ÖZÜ.
MILLETCE HEP ALKISLARIZ ANILDIKCA TÜRK SÖZÜ.
            TANRI TÜRK´Ü KORUSUN.

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2289
Ynt: Allah akıl versin
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2012 »
Bu nedir ya böyle?
Tien San kardeşimiz şaka yapmak için mi böyle bir şey yazdı diye tereddüt edip konuyu, arama motorlarından, arattım. Doğruymuş.
Yuh olsun be!
Bu durumu normal akılla anlayabilmek imkansız.
Hele dolandırıcı deyyusları anladım da dolandırılan angutları anlayamadım ve sanırım ömrümün sonuna kadar da anlayamayacağım.
Dünyanın hiç bir yerinde buna benzer bir rezalet ne yaşanmıştır ve ne de bundan sonra yaşanır.
Bunlar, bir ülke için, en büyük utanç ve yüzkarası, işlerdir.
Ne diyelim? Diyecek laf da bulamadım ya neyse konunun başlığı gibi: "Allah akıl versin!" deyip geçelim.
Tabii bizimkisini de korusun!

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Tien San

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 144
  • Hunkurt - Tien San
Ynt: Allah akıl versin
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2012 »

 
Cennet vaadiyle dolandırıcılık yaptılar

 
5 Mart 2012   

 
 

 Antalya, Hatay, Kırıkkale, Çankırı ve Ankara'da vatandaşları cennetten yer vereceklerini söyleyerek dolandırdığı öne sürülen 3'ü kadın 6 kişi gözaltına




         Yok agabey . Aslinda Hürriyette cennet vaadiyle dolandirdilar baslikli haberi okuyordum , ayni haberde ekledigim konunun köprüsü vardi . Bir bakayim dedim ,karsima bu konu cikti . Hem hayret ettim hemde cok güldüm . Olayin Ankarada vukua gelmesi dahada vahim . Üstelik adami on sene boyunca ben allahim istedigin peygamberi ayagina göndereyim dedigi halde uyanamiyor . Bu ibretlik haber AKP secmeninden bize bazi fikirler vermesi acisindan önemli diye düsündüm . T.T.K.
EN GÜZEL YÜZ BIZE CIRKIN BIZ SEVERIZ TÜRK YÜZÜ
EN IYI ÖZ BIZE FENA BIZ ISTERIZ TÜRK ÖZÜ.
MILLETCE HEP ALKISLARIZ ANILDIKCA TÜRK SÖZÜ.
            TANRI TÜRK´Ü KORUSUN.

Çevrimdışı Çağrıbey

  • [GÖKBÖRÜ ANKARA]
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2155
  • Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Ynt: Allah akıl versin
« Yanıtla #3 : 05 Mart 2012 »

 Antalya, Hatay, Kırıkkale, Çankırı ve Ankara'da vatandaşları cennetten yer vereceklerini söyleyerek dolandırdığı öne sürülen 3'ü kadın 6 kişi gözaltına

Ortaçağda hıristiyan dünyasında olup bitenlerin bire bir aynısı. Güya papazlara kanıp ellerinde avuçlarında ne varsa kiliseye kaptıran hıristiyanları ahmaklık ve akılsızlıkla suçlayıp onlarla alay ederdik.
Elin oğlunun bin yıl önce yaptıklarını din adına körcesine yinelemek benim için irtica denilen şeyin dikalası ve işin nereye varacağının da göstergesidir. Daha bunlar ne ki? Açığa çıkmayan ama bizim bildiğimiz nice rezaletler var ki büyük çoğunluğu buradan yazmaya utanırız. Lakin bunlarla uğraşmak bizim işimiz değil deyip geçiyoruz. Gerçi bizim lafımıza da kimsenin inanacağı yok. Bir kere adımız çıkmış. Yobaz takımı kendi kirli çamaşırlarını ortaya dökecek herkesi peşin peşin dinsizlikle, din düşmanlığıyla suçluyor ki olur ya bir gün bu kişiler kendi kirli çamaşırlarını ortaya dökecek olurlarsa lafları inandırıcı olmasın. İtiraf etmek gerekirse bunda başarılı da olmuşlar. Biz ağzımızla kuş tutsak, bu kepazelikleri videoya çeksek bile lafımız ileri varmaz. Millet kutsal ahmaklık ve enayilikten hoşlanıyor. Bu da işin başka bir acı tarafı.

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla..
Çağrıbey

Çevrimdışı Türkistan Ordusu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 339
Ynt: Allah akıl versin
« Yanıtla #4 : 06 Mart 2012 »
Dini olup aklı olmayan kurban modeli bunlar. Vay be!
Bütün dindarlar böyleyse, vallaha dinden çıkılır, şu hale bak.
İleri! İleri! Türkistan erleri!
Senin için ölürüz Türkistan illeri...

(Türkistan Lejyonu'nun anısına atfendir).

Çevrimdışı TANRIKUT

  • Türkçüler mutlak kurulacak olan, "Turan İmparatorluğunun" mimarlarıdır.
  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 94
  • Gökbörü Türkçüler Derneği
    • TÜRKÇÜ GELECEK BİRLİĞİ
Ynt: Allah akıl versin
« Yanıtla #5 : 06 Mart 2012 »
"AKP YE OY VERMEYEN CEHENME GİDER" YALANLARINA İNANAN BİR TOPLULUKTA BÖYLE HADİSELERİN OLMASI DOĞAL  :)

Çevrimdışı Andarkan

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 62
Ynt: Allah akıl versin
« Yanıtla #6 : 06 Mart 2012 »
Bize özgü birşey değil.Amerika'da bunların uzaylılarla görüştüğünü,Atlastinli bilge ruhların kahini,sözcüsü olduğunu söyleyip malı götüren tipler tonla var.Avrupa'da pek yok bildiğim kadarıyla,eğitim düzeyi iyi olmayan toplumlarda daha sık görülüyor böyle şeyler.Tabii din-allah diyenin oyu götürdüğü toplumda bunlar olağan şeyler.

Çevrimdışı Türkistan Ordusu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 339
Ynt: Allah akıl versin
« Yanıtla #7 : 06 Mart 2012 »
Abd'de çok var. Ama orada okula gidenlerde yiyor. Birkaç sene var, bir adam milyon dolarlar götürüyordu... Ay'dan arazi satarak :)
İleri! İleri! Türkistan erleri!
Senin için ölürüz Türkistan illeri...

(Türkistan Lejyonu'nun anısına atfendir).

Çevrimdışı Yalınsak

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 4
Ynt: Allah akıl versin
« Yanıtla #8 : 06 Mart 2012 »
Bir de diyorlar bu ülke de iş yok, cennetten arazi sat olmadı ben mehdiyim de, suyu şaraba çevirecek kadar ilüzyonda yaparsan aç kalmazsın. Taşı toprağı altındır vatanımın.