Gönderen Konu: CIA’dan Türkiye’ye KÖPEKISTAN rüşveti!  (Okunma sayısı 2771 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566

CIA’dan Türkiye’ye KÖPEKISTAN rüşveti!

Çuvalcı CIA patronu Petraeus’un Ankara ziyaretinden “ahlaksız teklif” çıktı: Ağabey olun; tanıyın, petrol ve gazdan pay kapın!
Ankara’ya pay önerdi
Süleymanİye’de 2003 yılında Türk askerinin başına çuval geçirilmesi talimatını veren CIA Başkanı David Petraeus’un ani Ankara ziyaretinin nedeni belli oldu. Petraeus’un, AKP iktidarına “Kürdistan’ın tanınmasına ses çıkarmayın... Ağabeylik yapın, petrol ve doğal gazdan pay kapın!” teklifinde bulunduğu öğrenildi.
Barzani çok “Mesud”
ErdoĞan ve MİT Müsteşarı Fidan’la bir araya gelen Petraeus, “Irak merkezi yönetimi, Erbil’i sıkıştırıyor. Bu devlete karşı çıkarsanız yaşamaz. Tanıyın, ağabey olun, Musul ve Kerkük kaynaklarından faydalanın” mesajı verdi. Ankara ziyareti sonrası, Barzani sonuncusu Nevruz’da olmak üzere “müjde” açıklamaları yapmıştı.
 
Türkiye’ye petrolden pay rüşveti!
Haber : Ceyhun Bozkurt
Süleymaniye’de 2003 yılında Türk askerinin başına çuval geçirilmesi talimatını veren CIA Başkanı David Petraus’un Ankara ziyaretinin nedeni belli oldu. Petraus, AKP’ye “Kürdistan’ın tanınmasına ses çıkarmayın, ağabeylik yapın, petrol ve doğal gazdan pay kapın” teklifini yaptığı öğrenildi. İstihbarat kaynaklarından edinilen bilgilere göre, 12 Mart’ta Ankara’ya gelen David Petraus, yaptığı görüşmelerde Türkiye’ye “Kürdistan’ı kabul edin” mesajını getirdi. Petraus, önce MİT Müsteşarı Hakan Fidan, daha sonra Fidan’la beraber Başbakan Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmelerde Irak’ın kuzeyindeki yerel yönetimin devlet olarak kabul edilmesi teklifini yaptı. Petraus’un görüşmelerde şu mesajı verdiği bildirildi:

“Bu devletin ağabeyi olursunuz”
 “Irak merkezi yönetimi, Erbil yönetimini sıkıştırıyor. Suriye ve İran da Irak’ın kuzeyinde bir devletin kurulmasına karşı çıkıyor. Bu devlete siz de karşı çıkarsanız yaşamaz. Ancak kabul ederseniz, bu devlette sizin de ağırlığınız olur. Bu devletin ağabeyi olursunuz. Bu sayede de Musul ve Kerkük’teki petrolden ve bölgedeki doğal gaz kaynaklarından siz de faydalanırsınız.” CIA Başkanı’nın Türkiye’ye yaptığı bu tekliften sonra peşmerge reisi Mesud Barzani, arka arkaya “müjde” açıklamaları yapmaya başladı. Barzani ziyaretin hemen ertesinde Erbil’de Kürt gençlik komitesinin düzenlediği bir konferansta “Umut ediyorum ki elbette bir gün yine bu ayda, o büyük müjdeli haber gelecek” dedi. Barzani daha sonra Nevruz kutlamaları çerçevesinde yaptığı açıklamalarda da “Müjde için de şunu söyleyebiliriz: Muhakkak bir gün bu müjdeyi vereceğiz. Ama o günün doğru bir gün olması gerekiyor” şeklinde konuştu. Başbakan Tayyip Erdoğan da, Karadağ Başbakanı İgor Luksiç ile görüşmesinden sonra gazetecilere yaptığı açıklamada CIA Başkanı ile yapılan görüşmede Irak’ın da gündeme geldiğini belirtmişti.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: CIA’dan Türkiye’ye KÖPEKISTAN rüşveti!
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2012 »
  Capulcubasi Barzaninin müjdeli haberi erteledigine göre Recep Tayyip, Petraeuse nasil bir yanit vermis olabilir ? Asagi yukari bir tahminde bulunacak olursak . Bakin sayin Petraeus . Irakin kuzeyinde bir devletleri olmasini biz sizden daha cok destekliyoruz . Bunu size defalarca anlattim taahüt ettim ,fakat siz isi yokusa sürmeye devam ediyorsunuz . Bu konuda size samimiyetimi göstermek icin ,köpeklerin yasadigi bölgede konsolosluk actim , kukla yönetimle yakin iiliskiler kurdum . Diyabakiri irakin kuzeyi ile bütünlestirmek icin var gücümüzle calisiyoruz . Ama siz ne yapiyorsunuz allah askina ? Yaz mevsiminde petrol gaz teklif ediyorsunuz ! Benim secmenim bu teklifi asla kabul etmez . Türkiyeyi parcalayip irakin kuzeyinde bir devlet ilani yapmak istiyorsaniz kis mevsiminde KÖMÜR teklif edeceksiniz . Petrol gelirlerinden elde edeceginiz kazancla on senelik bulguruda garanti ettinizmi ,degil Türkiyeyi analarini bile satarlar. O nedenle Barzaniye söyle sakin olaki bir hata yapip devletini ilan etmesin . Tamam sizi anliyorum hemen olsun istiyorsunuz kaybedecek zamaniniz yok . Bakin isterseniz cumhurbaskani Güllüyanin söylediklerinede kulak verin . Ne dedi BDP baskani Demirtasa ? Bu isler haaaaa deyince olmuyor ,herseyin sirasi var . Parayla degil yani Mister petraues. Köpekistanin kurulmasina Suriye karsi cikar diyen siz degilmisiniz? Suriyenin karsi cikmasini engellemenin en iyi yolu ,Suriyeyi aradan cikarmak olduguna göre,bize destek verin Türklerle araplari savastiralim, yesinler birbirlerini , hem arap dünyasinin Türklere düsmanligini saglariz ,hemde köpekistanin kurulmasina engel olmayacak bir iktidari baslarina getiririz . Geriye Iran kaliyor. Irani zaten atom bombasi yapiyor ayagindan dünyanin hedefine oturttunuz . Kafir Irani allahin izni ile Israil ve size birakiyorum . Allah yardimciniz olsun ,kahraman Israil ve ABD pilotlarinin sag salim eve dönmeleri icin dua ve niyazlarimi eksik etmeyecegim.

Sayin Petraeus netice itibari olarak sizinde itirafta bulundugunuz gibi Türkleri ikna edemezsek ,kürtler yasayamaz . Kürtlerin yasamasini saglamamiz icin Türkleri öldürmeliyiz . Zinhar bunun baska yolu yok . O yüzden siz irakin kuzeyinde yuvalanan pkk yi desteklemeye devam edin ,bizde icerden MIT kanali ile terörü azdirip kiskirtmaya ,milletin burnundan getirmeye ,bezdirme yildirma taktiklerimize devam edelim .

Lan petraeus ben bu milletin donuna kadar sattim ,koro halinda Atatürke küfür ettirdim, Türklerin övündügü kurtulus savasi dönemindeki ne kadar hain serefsiz varsa hepsinin itibarini iade ettim , seyh sait denilen ibnenin heykelini Tunceliye diktirdim . Binbir türlü iftiralarla ordularinda ne kadar vatansever Atatürkcü general varsa hapislere doldurdum ,yinede giklari cikmadi iyimi ? Köpekistanin ilan edilecegi tarihi ben size bildirecegim . Önce su anayasayi degistireyim . Siz anayasanin degistirilmesi sürecinde Türkiyeyi tehdit etmeye devam edin ,icerde elimiz güclensin . Allah yardimcimiz olsun sayin petraeus DEMISTIR.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: CIA’dan Türkiye’ye KÖPEKISTAN rüşveti!
« Yanıtla #2 : 25 Mart 2012 »
“Kürtler Türkiye’ye katılır”
Irak’ın kuzeyinde kurulacak bir devletin Türkiye’yi olumsuz etkilemeyeceğini öne süren Mehmet Metiner “Çünkü eğer katılma söz konusu olacaksa Irak’ın kuzeyi Türkiye’ye katılabilir. Yani Türkiye’den toprak başka bir yere gitmez. Dolayısıyla Türkiye’nin kaygı duyması gereken bir durum yok” dedi. Kuzey Irak’ta kurulan Neçirvan Barzani yerel hükümetinin Diaspora Bakanlığı kurmasını da değerlendiren Metiner, şunları söyledi: “Türkiye için endişelenecek bir durum yok. Bizim Çin’deki, Kafkasya’daki, Almanya’daki Türklerin sorunlarıyla ilgilenmemiz nasıl o ülkelerin içişlerine müdahale anlamı taşımıyorsa, Barzani’nin bu tavrı da içişlerimize müdahale anlamı taşımaz. Türkiye’nin akraba topluluklarıyla ilişki kuran bir birimi var. Zaten Barzani’nin geleneksel konumu bunu gerektiriyor. Yıllardan beridir, Türkiye’de, Suriye’de, İran’da yaşayan Kürtlerle Barzani’nin bağlantıları var. Dolayısıyla bunların, bundan sonra da hükümet düzeyinde bağlantılarının sürmesinden daha doğal bir şey olamaz. Ama ben Türkiye’ye yönelik Pan-Kürdist bir siyaset izlendiği kanaatinde değilim.”


Bu ifadeler AKP nin resmi görüsü . Aciklama AKPli vekil Mehmet Metinere ait . Tezgah güzel ! Önce Türkiye Irakin kuzeyi ile birlessin . Yeni Türkiye diyorlar ya ! Isminide artik Anadolu birlesik islam federasyonumu koyarlar veya baska bir isimmi belli degil . Birlestikten sonra ,20 sene icinde Türkiyenin dogusu ile Irakin kuzeyi iyice birbirine kaynasir entegre olur . Sonrada bir isyan cikartirlar .Olmuyor arkadas biz ayrilmak istiyoruz herkes kendi yoluna dediklerinde Türkiyenin dogusunuda alir götürürler . Türkiye ne pahasina olursa olsun ,bu tuzaga düsmemeli . Barzani kürtlerini cok seviyorsa bizim kürtlerimizide yanina alsin Bir itirazimiz olmaz . Elimizden gelen kolayligi gösteririz Yeterki defolup gitsin serefsizler.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.