Ruslarin önünden kacip Türk yurduna siginan cerkezler kendilerinden olmayanla evlenmeyecek kadar kavmiyetcilik yapsinlar, dahasi Türk zayif düstügünde Türkler bizi asimile ediyor eziyor diye yaygara koparsinlar yine kendi bögürtülerinde (dillerinde) hak hukuk talep etme kahpeligine soyunsunlar yine cingeneler roman bilmem ne kültürü diye yaygara koparsinlar dahasi kendilerine Türk Milliyetcisi(!) diyen birilerinin etle tirkan yaptigi farsilerin soysuz ve serefsiz kolu kirolar firsatini buldugunda Türk askerini, Türk polisini, Türk cocuklarini katletsinler, yedikleri kaba sicsinlar, dahasi kelaynak sürüsü kadar kalan laz tohumlari dilimiz diye yaygara koparsinlar....
Kardesim sizler milliyetci falan degilsiniz, sizler olsaniz olsaniz ayni kizillar gibi her önüne gelene güller dagitan kizilin yesil verziyonundaki ümmetci tonlarisiniz....
Yukarda arkadas yazmis neymis efendim Basbugusu Türkes; "'Milliyetçilik anlayışımız:Türklük gurur ve şuuru ile İslam ahlak ve faziletinden ibarettir.Irkçılığı reddeden bir anlayıştır...!" demiste bunun disina cikan Türk Milliyetcisi degilmiste !!!!
Türkes elbette bunu diyecek, neticede kizinin birisini sünnetsiz ingilize digerinide kiroya vermis...Sirf kendi konumundan dolayi soysuz kürdü Türkle et-tirnak yapan basbugulugu kendinden menkul bu sahsiyet sizin gibileri kandirdi ve halen kandirmaya devam ediyor....Hem o kimki onun kendi konumu(ailesindeki karisik evliliklerden dolayi) ve kafasina göre cizdigi milliyetcilik tarifi Türk Milliyetciligi sinirlarini belirlesin ? Kaldi ki yazdigi 9 Isik bile Atsizdan calintidir.
Yineliyorum adi üstünde Türk Milliyetciligi Türk irkindan olanlarin savunabilecegi bir Ülküdür. Bir bosnagin, bir lazin, bir gürcünün ya da bir cerkezin, kürdün vs. Türk Milliyetciligi yapmasi köpegin ben Bozkurtum demesine benzer.
Velhasil bosyere kendinizi zorlamayin, her kavim son yillarda haril haril kendi milliyetciligini en doruk noktalara ulastirmaya calisirken sizin gibi mankurtlastirilan Türkler (belkide degilsiniz) hala Türk milletinin kuyusunu kazmaya calisan etnisiteleri koruyup kollamaya calisiyornusuz ! Mankurtluk tamda budur iste....Bugün Türkün kanini icmeye yemin etmis yabani topluluk her firsatta verebildigi zarari verirken sizler hala uyumaya hatta tehlikeye isaret eden Türkcülere en sert sekilde muhalefet etmeye devam edin oldumu ?...
Sunuda söylemeden gecemeyecegim; korkmayin kendi milletinizin irkciliginizi yapiyorsunuz diye belki öbür tarafta azap bile görmezsiniz görseniz bile iki odun fazladan harlanip biraz daha yanarsiniz lakin kendi milletinize ihanet ettiginizde tarih ve Türk nesilleri sizin gibi mankurtlari ilelebet lanetleyecektir...
Bu yazida cok deger verdigim yakin bir arkadasimin ülkücü bozuntusuna cevaben kaleme aldigi ileti .