Gönderen Konu: Cumhurbaşkanlığı yalanladı!  (Okunma sayısı 2406 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Cumhurbaşkanlığı yalanladı!
« : 10 Nisan 2012 »
Cumhurbaşkanlığı yalanladı!

AA
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi, Hayrünnisa Gül hakkında bazı basın-yayın organlarında ve internet sitelerinde yer alan iddiaların ”gerçekle uzaktan yakından hiçbir ilgisinin bulunmadığını” açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden, Hayrünnisa Gül ile ilgili iddialar üzerine açıklama yapıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

”Kayseri’de süren bir dava kapsamında, sanıklardan birinin ifadesine dayandırılarak, Sayın Hanımefendi’ye Kayseri Valiliği bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan para verildiği şeklindeki iddialar, bugünkü bazı basın-yayın organlarında ve internet sitelerinde yer almıştır. Söz konusu iddiaların gerçekle uzaktan yakından hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.”

Hayrünnisa Gül’ün, gerçekleştirdiği il ziyaretleri çerçevesinde mutad olarak şehit ailelerini ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ettiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

”Bu ziyaretleri sırasında kendi imkanlarıyla aile bireylerine çeşitli hediyeler götürdüğü gibi nakdi yardımda da bulunmaktadır.

Sayın Hanımefendi, bugüne kadar bu tür ziyaretlerinin ve yaptığı yardımların ailelerin mahremiyetini de düşünerek kamuoyuna duyurulmaması konusunda özel bir hassasiyet göstermiştir.

Hal böyle iken konunun bu tür asılsız iddialarla gündeme gelmesi ve bu iddialara itibar edilmesi üzüntüyle karşılanmıştır.”

İngilizce’de Devrim! İngilizce Dersi Kaldırılıyor mu? İşte Nedeni…
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Cumhurbaşkanlığı yalanladı!
« Yanıtla #1 : 10 Nisan 2012 »
Burada dikkat cekilmesi gereken husus ... Mahkemede saniklardan birinin verdigi ifade üzerrine beyanidir . Resmi bir durusmada ismi belirtilmeyen sanigin ifadesine göre ,cumhurbaskani USAllah Güllüyanin sonradan görme karisi nüfuz kullanarak para tokatlamistir. Yaparmi ? Bana kalirsa affetmez . Kocasida kendisi gibi hirsizliktan sabikali .

Cumhurbaskanligi aciklama yapmis : Ulan neyin aciklamasini yapiyorsunuz ? Cikip ortaya hee benim esim hayrunisa filanci falanci yeri dolandirdi ,külliyetli bir meblagi zimmetine gecirdi demesinimi bekliyorsunuz ?

Bir kere böyle bir davaya adinin karismasi bile büyük skandal . Böyle yalanlamalarla kendilerini daha büyük capta zan altinda birakiyorlar . Madem kendinizi aklamak istiyorsunuz .Gönderirsiniz cezaevine tarafiz bir gazeteci ,iddianin sahibi her kimse ropörtaj yapar mesele aydinliga kavusur . Daha olmadi ;Osman Kacmaz kalitesinde bir hakime hayrunisa hakkinda dava acmasina izin verirsiniz akla kara ortaya cikar. Yoksa böyle kuru gürültülere karnimiz tok . Almanya cumhurbaskani bundan daha hafif ifadeler yüzünden istifa etmek zorunda kaldi. Sira bize geldiginde kayip trilyonlardan sabikali oldugu halde cumhurbaskani seciliyor . Insanda biraz utanma olur .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.