Gönderen Konu: Yüce Mahkeme’ye TESEV’ci atandı!  (Okunma sayısı 3749 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!

Yahudi spekülatör Soros’un desteklediği TESEV’in akademisyeni Zühtü Arslan Anayasa Mahkemesi’nin yeni üyesi oldu.
AKP’nin akıl hocası
CumhurbaŞkanI Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi üyeliğine önerilen 3 adaydan Polis Akademisi’nde görev yapan Prof. Dr. Zühtü Arslan’ı seçti. AKP’nin hazırlattığı sivil anayasa taslağının da mimarı olan Arslan, Soros’tan mali destek alan TESEV’in “Almanak 2005” projesinde askere dil uzatmış ve TSK’dan sert tepki görmüştü.
 
TESEV’ci akademisyen Anayasa Mahkemesi üyesi
AKP için anayasa taslağı hazırlayan, Soros destekli TESEV’in almanağında TSK’yı hedef alan Arslan, Gül tarafından Yüce Mahkeme’ye üye atandı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi Üyeliği’ne Prof. Dr. Zühtü Arslan’ı seçti.  Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanımız, Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Yükseköğretim Genel Kurulu’nca gösterilen üç aday arasından Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zühtü Arslan’ı seçmişlerdir” denildi. Arslan, ünlü spekülatör Soros’tan destekli  TESEV tarafından yürütülen “Türkiye’de Güvenlik Sektörü/ Almanak / 2005” projesinde “Hükümet” bölümünün yazımından sorumlu yazar olarak yer almıştı. Arslan, AKP’nin hazırlattığı “sivil Anayasa” taslağının mimarı olarak da tanınıyor. Soros destekli TESEV’in Almanak 2005 çalışmasına katıldığı için Genelkurmay’dan çok şiddetli tepki gören Zühtü Arslan, bir yazısında, “Böylesine geniş bir çerçevede tanımlanan milli güvenlik kavramı, silahlı güçlerin aynı zamanda ideolojik devlet aygıtı olarak işlev görmesini ve aslında milli güvenlikle doğrudan ilgisi olmayan konularda söz sahibi olmasını beraberinde getirmektedir” demişti.

Büyük tepki çekmişti
Dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Harp Akademileri Komutanlığında 2006-2007 eğitim öğretim yılı açılış töreninde yaptığı konuşmada Zühtü Arslan’ın adının geçtiği Soros destekli TESEV’in yayınladığı almanağa geniş yer vermişti. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin konumu konusunda içeriği pek çok maddi hatayla dolu yeni bir belge, almanak yayınlandığını belirten Büyükanıt, “Bu belgede dikkat çeken en önemli konu, dokümanı oluşturan 22 bölümden 9’unun Polis Akademisi tarafından yazılmış olmasıdır. Bu kurumsal işbirliğine en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde, devletin önde gelen kurum ve kuruluşlarının bu tür çalışmalara katılmalarının nasıl bir fayda sağlayacağını da takdirlerinize bırakıyorum” demişti. Söz konusu raporda, ağırlıklı olarak Türk Silahlı Kuvvetleri’nin işlevlerinin ele alındığını belirterek raporun ön sözünde yer alan “İtaat kültürünün yerine itiraz kültürünü yerleştirmeyi amaçladığı” yolundaki ifadelerin, raporun gerçek niyetini açıkça ortaya koyduğunu bildiren Orgeneral Büyükanıt, bu tür raporların gelecekte de yayımlanması durumunda daha açık ve net belgeleri kamuoyu ile paylaşacağını da dile getirmişti.

http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=66167

Elbette herkes yediği haltın mükafatını alıyor.....
https://www.hunturk.net/forum/index.php?topic=2261.msg15568#msg15568

TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Yüce Mahkeme�e TESEV�i atandı!
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2012 »
Sabahattin Önkibar: Abdullah Gül’ün Zühtü’sünü iyi tanıyın     Haberler - Sabahattin Önkibar
 18 Nisan 2012
Cumhurbaşkanı Gül Zühtü Aslan’ı Anayasa Mahkemesi üyeliğine atadı.
 Peki, kim midir bu Zühtü Aslan?
 Polis Akademisi’nin idari olarak patronudur.
 Doğru mu bilmem bazıları onun F tipi Cemaate derin bir muhabbet duyduğunu söyler.
 Kamuoyu onu malum Kürt açılımı sürecinde bayraktarlık yaptığı günlerde tanıdı.
 Bir başka yönü CIA güdümlü Soros’un desteklediği Tesev’le beraber proje yürütmesidir.
 Evet, Zühtü Aslan son derece politize bir isimdir ve 367 hadisesinde de AKP’lilerin bile önüne geçerek inisiyatif almıştı.
 Ayrıca AKP’nin hazırladığı Sivil Anayasanın mimarıdır.
 Dahası, Atatürk’e gerici diyen Atilla Yayla’ya sahip çıkan bildiriye imza atanlardandır.
 Evet, Abdullah Gül Bey bu ülkede sanki başka biri yokmuş gibi böylesine politize ve yanlı birini Anayasa Mahkemesi üyeliğine atıyor.
 Lafı dolandırmayacağım bu atama Cumhurbaşkanının yemini ile çelişiyor zira Zühtü Bey yargıçlık için gerekli olan tarafsızlık imajına sahip değil.
 En önemlisi Zühtü Aslan devletin ve hatta milletin temel değerleri ile de uyumlu değil, kamuoyunda marjinal diye algılanıyor.
 Sorarım size Abdullah Gül böyle birini niye atar?
 Bu mudur tarafsız Cumhurbaşkanlığı?
 Görüyorsunuz tesadüfen Cumhur reisi olunabiliyor da tesadüfen devlet adamı olunamıyor.
 Yapılan bu tür yandaş atamalar sonrasında,  “Abdullah Gül benim cumhurbaşkanım değil” diyen gazeteci Bekir Coşkun’a kim haksız diyebilir?
 Hayır, bu atama kaza sonucu olmuş değil.
 Tersine ince elenip sık dokunarak yapılmış ideolojik bir tasarruftur.
 Bunu neye dayanarak mı söylüyorum?
 Gül’ün daha önceki benzer atamalarına…
 Yahu bu Abdullah Bey değil midir normal bir hükümette faili meçhul infazlar dosyasından yargılanması gereken Mümtazer Türköne gibileri Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek kuruluna seçen?
 Bu Gül değil midir üniversitelerindeki seçimlerde bir–iki oy alıp sonuncu olanları rektör olarak atayan?
 Evet, daha önce yazdığım gibi Tayyip Erdoğan bu Abdullah Bey’in yanında emin olun balla kaymaktır çünkü Erdoğan sinsi değil, açık ve merttir.


                        Yagmur yagdi cakti simsek sendemi Erdoganci oldun be esegul esek . ABDullah Güle cakarken RTE yi yüceltmek zorundamisin ?
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.