Gönderen Konu: 'Başbakan’ı Türk düşmanı olarak itham ediyorum'  (Okunma sayısı 3218 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
   'Başbakan’ı Türk düşmanı olarak itham ediyorum'                                           Başbakan Tayyip Erdoğan’ın önceki gece katıldığı TV programında “Türkiye Cumhuriyeti’ne vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkes Türk’tür” şeklindeki Anayasa’nın 66. maddesinin değiştirileceğine ilişkin açıklamalarına MHP’li vekillerden sert tepki geldi.
 
Tek millet var

Erkan Akçay, “Türkiye’nin gelecek 100 yılını kaosa atmaya çalışan Başbakan’ı bir Türk düşmanı olarak itham ediyorum” derken, Oktay Öztürk, “Türkiye’de bir millet vardır o da Türk milletidir” ifadesini kullandı.


“Başbakan Türk düşmanıdır”
MHP’li Erkan Akçay, “Başbakan Erdoğan, Türk milletinin milli varlığıyla oynamaktan vazgeçsin. Bu tutumu, Türkiye’nin gelecek 100 yılını kaos
içerisine atmaktır” dedi.

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın önceki gece katıldığı bir televizyon programında Türk vatandaşlığını düzenleyen Anayasa’nın 66’ncı maddesinin değiştirileceğine ilişkin açıklamalarına MHP’den sert tepki geldi. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, vatandaşlık tanımını düzenleyen maddenin değiştirilemeyeceğini belirterek, “Ben Başbakan’ı Türk düşmanı olarak itham ediyorum” dedi. Akçay, şunları söyledi:

 “Niyetlerini biliyorduk”
“İyice açık açık göstermeye başladılar. Niyetlerinin bu olduğunu öteden beri biliyorduk. Anayasa’nın 66. maddesi ne diyor ‘Türkiye Cumhuriyeti’ne vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkes Türk’tür’diyor. Millet kavramından habersiz Türk milletinin ne anlama geldiğini, Türk vatandaşının ne anlama geldiğini bilmiyor. Birincisi cahildir, Başbakan bir millet tarifi yapmaktan, Türk milletinin milli varlığıyla oynamaktan vazgeçsin. Bu tutumu, Türkiye’nin gelecek 100 yılını kaos içerisine atmaktır. Başbakan bir ırkçıdır. Ben Başbakan’ı bir Türk düşmanı olarak itham ediyorum. Anayasamızın 66. maddesi ırkçılığı da reddeder. Irk esasına dayandırmayı da reddeder. Anayasa’dan yarın Türklük kelimesini çıkarmaya muvaffak olurlarsa Türkiye Cumhuriyeti’nin adını da değiştirmek isteyecekler. Türk düşmanlıkları bu kadar amansız ve kinli. Zirve, tencere kapak misali çok kötü bir adım oldu. Bunu yapamazlar bizim duruşumuzu berraklaştırdı.” Erkan Akçay “Terörle kan dökmekle hak elde edilecekse ben en az 100 yıl savaşacağım. Hodri meydan” dedi. MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ise tepkisini “Türkiye’de bir millet vardır o da Türk milletidir. Herkesi kapsayan, hiç kimseyi dışlamayan Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı tanım çerçevesinde ifadesini bulan bir millet vardır. O da Türk milleti” sözleriyle dile getirdi.
 
“O masadan kalkmayız”
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu da “Böyle bir şeyi kabul etmemiz asla mümkün değildir” dedi. Dedeoğlu, şunları kaydetti: “Misak-ı Milli sınırlarının içerisinde yaşayan herkes Türk’tür. Türkiye de Türklerindir. Bu konuda net tavrımız vardır bizim. Komisyondaki arkadaşlarımızla sürekli konuşuyoruz. O masadan asla kalkmayacağız.”

 
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Basbakanin Türk düsmani oldugunu kainat biliyor . Asil mesele bu düsmanligi yapmasina zorlayan güclerle hesaplasmak . Basbakan ve partisi Cumhuriyet ve Atatürk düsmani . Bu konuda zaten samimiler, inkar etmiyorlar .  Kurtulus savasinda millet ölüm kalim mücadelesi verirken ,babasinin tavuk kümesinde gizlendigini kendisi anlatiyordu.  Basbakanin arkasi saglam . Dünyada kendisinden memnun olmayan bir devlet varmi ? Rusya dahil ABD Amerika Israil akliniza gelen ne kadar tarihi düsmanlarimiz varsa yere göge sigdiramiyor . Aslinda zati alileri cigeri bes para etmez sefilin teki Ne bilgi ne görgü ne ahlak , hak getire . En büyük özelligi kullanicilari tarafindan kendisine verilen emirleri ne pahasina olursa olsun yerine getirmesi . Bu adamlar CHP ve BDP nin destegi ile anayasayi ABD nin istedigi gibi güle oynaya degistirdiklerinde , kim ne yapabilir ? Silahami sarilacak MHP ? Pek emin degilim ! Dagami cikacak ülkücüler ? Cikti diyelim ! Kandildeki teröristlere ABD destek veriyor . MHP ye kim destek verecek ? AKP nin ordusu MHP kusatip yok etmezmi? Kandile gücleri yetmiyor ama söz konusu milliyetciler oldumu ,Natonun besinci maddesini isletip coniler bile AKP nin yardimina gelir . Basbakan kendi agziyla söylemedimi ? Ishak Alaton bana teminat verdi Atatürkten intikamimizi alacagiz . Bunlari söylerken MHP ne is yapiyordu ?
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı TARDU KAĞAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 541
Akçay, tıpkı harun yahya gibi zaten var olanı  yeni keşfetmiş gibi konuşmuş.Günaydın ... diyorum kendisine.Atsız ata boşunamı demiş Gönlündeki yaraların kanını dindir;yüzde yüz Türk olduğun gün cihan senindir! Bu millet, cehaletinden kaynaklanan yanlış seçimlerini bedelini,Toz kondurmadığı dinini imanını kaybederek ödeyecek.Milliyetini zaten bankalara ve küresel emperyalistlere teslim etti büyük ölçüde.Gerisi malum.Ama farketmez... bir ölür,Bin diriliriz gerekirse.Tarih, bunun örnekleri ile dolu.Yanarım yanarımda,Oğuz Kağan lara,Timurlara,Alparslanlara,Fatihlere layık birer evlat olamayarak öleceğiz;ona yanarım.