Gönderen Konu: KÖPEKLER MAYIN PATLATTI  (Okunma sayısı 4777 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bozoklu Bozkurt

• Ziyaretçi
KÖPEKLER MAYIN PATLATTI
« : 11 Temmuz 2006 »
Kanlı terör örgütü PKK yola döşediği mayını patlattı.
 Şırnak`ın Silopi ilçesinde bölücü terör örgütü PKK, sismik arama yapan ekibi koruyan özel bir aracın geçişi sırasında, yola döşemiş olduğu mayın patlattı. 4 kişi yaralandı.

Şırnak`ın Silopi ilçesinde teröristlerce yola döşenen mayının uzaktan kumandayla patlatılması sonucu 4 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Irak sınırındaki Siyahkaya köyü yakınlarında sismik arama yapan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ekibinin güvenliğini sağladığı bildirilen özel şirkete ait aracın geçişi sırasında teröristlerce daha önceden yola döşenen mayın,uzaktan kumandayla patlatıldı. Patlamada 4 özel güvenlik görevlisinin yaralandığı bildirildi.

Yaralılar, helikopterle Şırnak Asker Hastanesine kaldırıldı. Bölgede operasyon sürdürülüyor.
[Yeniçağ Gazetesinden alıntıdır.]
----------------------------------------------------------------------------------------
Bu itlere dağdan inin diye yalvaranlar herhalde o itlerin inmeyeceklerini de biliyor olmalıydılar.Peki bu köpeklere yalvaran herifçioğlu dangalaklar bilmiyorlar mıydı ki, bunların siyasallaştıkları anda bizi takmayacaklarını, Suriye ve İran'ın gözümüzün içine baka baka yalan söyleyeceğini gayet iyi biliyor olmalıydılar.Bilmek istemedikleri ya da işlerine gelmeyenin oy kaybı koltuk tehlikesi olduğu apaçık belliydi.
Ecevit apo köpeği Türkiye'ye getirildiği gün ''dağdaki itler'' hakkındaki sözlerini herhalde hiçbir zaman hatırlayamayacak ama Türk MİLLETİ GENCECİK MEHMETLERİN HESABINI SORACAKTIR o çakaloğlu çakallardan.
Esenlikler, saygılar.
TTK

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Ynt: KÖPEKLER MAYIN PATLATTI
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2006 »
kürt milliyetçilik ve organizasyon,teşkilatlanma konusunda Türkten çok ileride buna şüphe yok.mayın konusu ise ayrı bir olay..bu tür mayınlı saldırılar için sağlam bir eğitim almak şart.özellikle ermenistan istihbaratı pkk ya bu konuda ırakta özel eğitim veriyor.

80 lerde kurulan uyduruk pkk ve kıçıkırık ermenistan istihbaratı alttan alttan bize nasıl zarar veriyor ortada ama biz hala asarız,keseriz,hesabını sorarız diye bağırıyoruz.

çok merak ediyorum kim asacak,kesecek veya hesap soracak?

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2006 »
80 darbesinin millete çok zararı oldu.Moğol istilasından beter etti.Millet iyi kötü hiçbir tepki vermez oldu.Umudum dolup dolup patlaması ama patlayacağına dairde hiçbir emare yok.Artık milletimizin kökleri olan kültürümüz bile değişmeye kurumaya başladı.Hadi biz Türkçüyüzde geleceğin Türkçülerini kim yetiştirecek?Bizi yetiştiren kültür onların zamanına kadar dayanabilcekmi????1 değil 10 kere çalışmamız ve iyi organize olmamız lazım.

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2006 »
Sayın TeknikTürk,

Türkiyenin en ucra köyünde bile teşkilat olarak organize bir faaliyet başlatmanız lazım.Az zamanda ülkeye yayılmanız lazım.Zaten bu işi siz teşkilat olarak yapamazsanız 10 sene sonra Türkçü diye birşey kalmayacak.

Bozoklu Bozkurt

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 12 Temmuz 2006 »
Herkes ayrı bir dünyada ayrı bir alemde..Buna bende dahilim.Ben hayalperestimdir beni eleştiren Albay soydaşım ise beni yargılamakla meşguldur...
Ha adına gerçekçilik diyecekse demesin aynı şeyi bizde görüyoruz, biz de kinimizi biliyoruz!
Eğer bizi eleştirenlerin elinden birşey yapmak geliyorsa düşsün önümüze, kürt nasıl kesilir değerli zatlarına göstereyim!
 Kimse mes'uliyetten kaçarak paçasını kurtaramaz.Ha ben gün be gün ümitlerimi tazeleyip, soydaşlara çağrı mahiyetinde yazılar şiirler yazıyorsam, o yazıların vebalini de taşımaya hazırım.
Lider arıyorum.Anadan, babadan, yardan, serden, geçecek bir lider!Kimse sakın ha sakın koyun muamelesi yapmasın.Türk'ün huyu;önüne biri geçip yürümezse aha şu kellesini kessen yerinden oynatamazsın.
Vatanın elden gittiğini bende görüyorum.Felaket tellalığı yapmak marifet ise viranelerin baykuşlarını geçtik tellallıkta..
Biz burada biribirimizi yerken elinoğlu dağları aştı, gidiyor bee!
Mahalle karılarını geçtik dedikoduda, gelene bir küfür gidene bir lanet..Ki bu yazdıklarıma bende dahil olmak üzre BİR MİLLETİN VEBALİNİ BOYNUNA almaya aday beğler ve hanımlar herkes dahildir.
Şahsımı Türkçü değil Türkçülüğe aday bir üniversite öğrencisi olarak görüyorum.Yüzde yüz vazifelerimi ifa edemediğim de aşikardır.Geçen 20 dergi aldım, 5'ini satabildim.Gerisini varın siz düşünün!
Yiğitlik amerikan malı klavye başından ahkam kesmekle olmuyor, bunu öğreneli çook zaman geçti.Atı alanın Üsküdar'ı geçtiği bu çağda benim bu sözlerimi istediğiniz şekilde algılayabilirsiniz;ama şunu unutmayalım beğler ''Bu vatan toprağın kara bağrında, Sıradağlar gibi duranlarındır!''
Sözlerimi şu dizelerle bitirmek istiyorum;

''Tarihlerden aldık dersi
Kinimiz dinimiz bizim!
Biliriz arabı persi
Kinimiz dinimiz bizim!

Otuz asır çağlar gibi
Yürümüşüz dağlar gibi
Başı börklü beğler gibi
Kinimiz dinimiz bizim!

Kılıç kargı topuz kalkan
Şahidimdir yüzbin hakan
İşte bayrak işte alkan
Kinimiz dinimiz bizim!

Yürümüşüz daha yürürüz
Yeni baştan il oluruz
Turani yazar biliriz
Kinimiz dinimiz bizim!''

Gani Timur/Konya
Esenlikler diler saygılar sunarım.
TTK

Bozoklu Bozkurt

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 12 Temmuz 2006 »
Tamam sayın soydaşım..Sizi anlıyorum.

Birlik lazım iken ikiliğe gerek yok.

Esenlikler, saygılar.
TTK

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #6 : 12 Temmuz 2006 »
ikilik yok zaten.sadece durumun vahim olduğunu söylüyoruz.hadi ben çıktım dedim ki lider benim hadi icraata.5 kişi bile bulamıyorum.millet artık bu kadar duyarsızlaştı.