Gönderen Konu: Ümmetçilere karşı...  (Okunma sayısı 3790 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2399
  • TTK
Ümmetçilere karşı...
« : 08 Mayıs 2006 »
        Hala milletimizi "din" adı altında uyutmaya devam etmek isteyenler uslanmış değiller. Dün Trt-2 de Muhisin Yazıoğlu'nun bir konuşması vardı.Son günlerde yaşanan isyanlara rağmen ağzından din kelimesini eksik etmiyor. Utanmadan hala bu olayların suçlusu kürdolar değilde emparyalist güçler olduğundan bahsetme cüretini gösterbiliyor. Bahçeliden söz etmemiz gerekmez. Biliyoruz ne olduğunu.

"Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuz. Ruhsuz beden cesettir."

       Bre adam Türk tarihi islamiyetle mi başladı.? İslam dinine mensup olmayan soydaşlarımızı hangi kefeye koyuyorsun. Bütün müslümanlar kardeşin, İslam dinine mensup olmayan soydaşlarımız amcanız..! Türk-islam coğrafyasından bahsediyorsun. Turan coğrafyası ne oluyor, Turaneli neresi?

     Dün yine aynı partiye ait Alperen Ocakları(Nizam-ı Alem) Suudi Arabistan büyükelçiliğinin önünde protesto ediyor. Sebep Hz.Muhammedin evinin otopark yapılması. Evet yanlış, saygısızlıktır bu. Ama buna verdiğin tepkiyi neden bir hadepe, akpye v.s bunlarada vermiyorsun. Çıkıpta biz Türk milliyetçisiyiz diyerek meydanlarda Türklükle alakasız konuları tarışmayı becerebiliyorsunuz. Yazıcıoğlu takımı Mhp'den daha ümmetçidir. Resimle süslemek gerekirse;


      1+100 programı Anadoluda ki yerel kanallarında ortak yayın yaptıkları bir program. Yani bunların bu tür söylemleri bir çok Türk'e ulaşmaktadır. Genç bir Türk bunları dinliyerek, ocaklarına giderek iyiden iyiye Türkçülükten uzaklaşmaktadır...
        Kandaşlar en yakınlarımızdan başlayarak Türk gençlerini bunlardan uzak tutup bilinçlendirmeliyiz. Özellikle bu son günlerde..

Saygılar.
Melih
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı aslanargun

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 153
Ynt: Ümmetçilere karşı...
« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2006 »
ümmetci denilen kukla takımına kalsa, işimizi gücümüzü bırakıp, kürd piçlerini kucaklayıp, kardeş dıye bağrımıza basmamız gerekiyor! HunTürkNet kandaşımın yazdığı gibi:Bizim cevremizdeki gençleri mutlaka bilgilendirip, ülkücü, kürdofil ve yobazlar'dan çekmemız lazım!


TANRI TÜRKÜ KORUSUN!

Turansoylu

  • Ziyaretçi
Ynt: Ümmetçilere karşı...
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2006 »
nakşibendi tarikatı gülistan diye bir dergi bastırıyor ve 5 ytl karşılığında satıyor.bu derginin alıcısı oldukça fazla.her girdikleri dükkanda dinden imandan dem vuruyorlar. konyevi hazretleri dedikleri bi adam var peygamber soyundanmış onun evliya olduğunu idda ediyorlar.gültepede birde dergahları var.konyada ise medreseleri var devlet uyuyormu?okullar kapatılıp medreseler açılsın kadın tepeden tırnağa haramdır diyen bu örümcek beyinlilere kim dur diyecek yada hızları nasıl kesilebilir?yada biz birey bazında ne yapabiliriz?açıkça ümmetçi olduklarını söylüyolar.biz her yerdeyiz diyolar her semtte bir dergahımız var kısa zamanda her semtte medreselerde olacak diyolar.bunlara dur demeliyiz yaşam tarzımıza sahip çıkalım.