Gönderen Konu: Bursasporlular mitinge saldırdı  (Okunma sayısı 5511 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TÜRKİYEM

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 137
Bursasporlular mitinge saldırdı
« : 10 Mart 2013 »

İstanbul 8 Mart Kadın Platformu Kadıköy'de bir miting düzenlendi. Binlerce kadın hep bir ağızdan attığı “Jin jiyan azadi” sloganı attı. Mitingte BDP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel'de bir konuşma yaptı.

Bugün Kadıköy'de aynı zamanda Bursaspor-Fenerbahçe maçı oynanacaktı ve milli hassasiyetleri ile tanınan Teksas grubunun da Kadıköy'e gelişi miting saatine denk geldi ve olanlar oldu. Miting alanında BDP bayrakları gören Bursasporlular otobüslerden indi ve BDP'li kadınlara saldırdı.

KAHROLSUN PKK SLOGANLARI

Bursasporlu taraftarlar ve miting yapan kadınlar arasındaki tartışma Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin önünde gerçekleşirken, yeşil beyazlı taraftarlar "Kahrolsun PKK" sloganlarıı attı.

Öte yandan Bursasporlu taraftarların 1'i bıçakla olmak üzere 10'a yakın kadını yaraladığı öğrenildi.

 Kadıköyde meydanı boş bulan bdp li çakallar her zaman ortalığı yakıp yıkıyorlardı halbuki maç saatinde her yer sarı lacivert olur binlerce taraftar yan yana gelir sokaklarda, Bursa taraftarından çok Fenerli taraftarlardan beklerdik tepkiyi.

HELAL BURSAM -BURSALIM- HELAL -YEŞİL- BEYAZ
TÜRK'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Ynt: Bursasporlular mitinge saldırdı
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2013 »
Bursa taraftarı bir ilki yapmıştır, umarız sırf futbolla bağıran, futbolla yatan- kalkan insanlar birazda Vatan diye bağırırlar, bu açıdan çok önemli Bursa taraftarının tepkisi.

Çevrimdışı TANRIKUT

  • Türkçüler mutlak kurulacak olan, "Turan İmparatorluğunun" mimarlarıdır.
  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 94
  • Gökbörü Türkçüler Derneği
    • TÜRKÇÜ GELECEK BİRLİĞİ
Ynt: Bursasporlular mitinge saldırdı
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2013 »
Yeşil Bursa spor taraftarları, gerekli zaman da gereken tepkiyi vermişlerdir... Kendilerini kutlarım..

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Ynt: Bursasporlular mitinge saldırdı
« Yanıtla #3 : 11 Mart 2013 »
                           BDP: Bursaspor kapatılsın


"BURSASPOR KAPATILSIN"

“Kadınlara yönelik bu saldırıların, ataerkil kurumların kadınlara yönelik nefretinin yanı sıra kadın örgütlülüğünden ne denli korkulduğunun da göstergesi” olduğu vurgulanan açıklamada, “Biz kadınlar bu çirkin saldırıyı sadece bir holigan saldırısı olarak değerlendirmiyoruz. Bursaspor taraftarlarının bu saldırısıyla, ırkçı ve şiddet yönü de ortaya çıkmıştır. Kaldı ki bu Bursaspor’un ilk marifeti de değildir. Daha önce de başta Diyarbakırspor taraftarlarına yönelik ırkçı saldırılar olmak üzere birçok şiddet olayına karışmış ve dünyanın en saldırgan ve ırkçı kulüplerinden biri olarak adından söz ettirmiştir” denildi.

Kadınlara yönelik bu saldırılar karşısında resmi kurumların hiçbir müdahalede bulunmadığı ve bu saldırganları yapanların hiçbir şey olmamış gibi akşam tribünlerde maç izlediği savunulan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“BDP kadın Meclisi olarak, işkenceyle özdeşleşmiş polisin, Mücahit Bingöl’e yönelik işkencesini ve Kadıköy’de miting sonrası dağılmakta olan kadın ve çocuklara yönelik Bursaspor holiganlarının bu saldırılarını kınıyoruz. Kürt kadınları olarak bu ırkçı ve cinsiyetçi saldırlar karşısında sessiz kalmayacak ve her zaman olduğu gibi özgürlük taleplerimizle alanlarda olacağız. Ayrıca başta futbol federasyonu olmak üzere bütün yetkili kurumların futbolda ırkçılığın, cinsiyetçiliğin ve şiddetin sembolü olan Bursaspor’a bu konuda gerekli yaptırımlara gitmesi ve hatta bu kulübü kapatması gerektiği çağrısında bulunuyoruz.”

Milliyet

 SONKALE’DEN HATIRLATMA


Bursaspor-Diyarbakırspor maçında neler olmuştu

Diyarbakırsporlu seyircilerin içinden bir grup İstiklal Marşı’mız okunduğunda İstiklal Marşı’mızı ıslıklamışlar ve ayağa kalkmayıp oturarak dinlemişlerdir. İstiklal Marşı’mızın ıslıklanmasına kızan Bursaspor taraftarları haklı olarak gruba yoğun protestolarda bulunmuş ve “PKK Dışarı” diye tezahürat yapmış ve Diyarbakırsporlulardan yaralananlar olmuştur.

Bu maçın ardından Anahaber sunucusu Uğur Dündar programa Diyarbakır forması ile çıkmış, Bursasporluları kınamıştır. Ama 2. maçta Diyarbakırsporluların İstiklal Marşı’mızı ıslıklamasından ve yaşanan ırkçı faşizan saldırıdan sonra tüm Bursasporlulardan özür dilemiştir.


Türkiye’de herkes biliyor ki, Bursaspor taraftarı sadece İstiklal Marşımıza yapılan ıslıklamayı protesto etmiştir. Yandaş ve skandaldan beslenen Ulusal Medyada gerçekleri bilmesine rağmen konuyu istismar etmiştir.

Gelelim Bursaspor’un kapatılması meselesine

Partiniz BDP, terör örgütü PKK ile arasına hiçbir zaman mesafe koymamış ve PKK’nın siyasi uzantısı olmaktan öteye gidememiştir. Terörist Abdullah Öcalan ile Kandil’deki teröristler arasında postacılık görevi üstlenmektedir. Görülüyor ki, kapanması gereken Bursaspor Kulübü değil, BDP’nin ta kendisidir.

http://www.sonkale.org/bdp-bursaspor-kapatilsin-h199054.html

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Ynt: Bursasporlular mitinge saldırdı
« Yanıtla #4 : 11 Mart 2013 »



 Bursa-Diyarbakır çekişmesinden sonra, 2 sene önce Anteb'in sahasında Bursa ile maç vardı Maçtan önce Antep taraftarı kardeş şehir oldugumuz için, Bursalı oyunculara sevgi gösterisinde bulunup tezahurat yaptı,  daha sonra maç içinde sahaya yabancı madde atılıp  Bursalı futbolcunun yaralanmasına sebeb oldular ve maç iptal edildi.

Tabi bunları yapanlar Antepliler değil, kıro şerefsizleridir hem Bursadan intikam almak, hemde Antep-Bursa dostluguna darbe vurmak içindi.


Yani her ortamı karıştırıp birde masum pozlarına girmezlermi? olmayan ciğerinizi Antep uşakları ayaklarıyla tepelesin hayınoğlu hayınlar.

Çevrimdışı Kanpusat

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 63
Ynt: Bursasporlular mitinge saldırdı
« Yanıtla #5 : 12 Mart 2013 »
Demokratik tepki haklarını tereddütsüz kullandıkları için Bursa spor taraftarını tebrik ediyorum!
Bursalı taraflarda olan ''milli savunma rekleksi'' umut ederim bütün Türk milletine örnek teşkil eder.
Türkler, Türk soyundan gelenlerle Türk soyundan gelmişler kadar Türkleşip kendini o soya bağlayan ve beyninde hiçbir yabancı ırk düşüncesi bulunmayan fertlerin topluluğudur. Nihâl ATSIZ

Türkçü; eyyamcı ve dalkavuk olamaz. Sert yaşamaktan hoşlanır ve en büyük sertliği de nefsine karşı gösterir. Nihâl ATSIZ

Çevrimdışı KökTürk

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 53
Ynt: Bursasporlular mitinge saldırdı
« Yanıtla #6 : 12 Mart 2013 »
Bunlar daha başlangıç, tahrik ede ede insanların sınırlarını zorladılar.

Bursaspor taraftarını yürekten kutlarım
“Öd tengri yaşar. Kişi oglı kop ölgeli törümüş.”
(Zamanı Tanrı yaşar. İnsanoğlu hep ölmek üzere türemiş.)

- Bilge Kağan

Üstte mavi gök, altta yağız yer kılındıkta, ikisi arasında insan oğlu kılınmış.
İnsan oğlunun üzerine ecdadım Bumin Kağan, İstemi Kağan oturmuş.
Oturarak Türk milletinin ilini töresini tutuvermiş, düzenleyivermiş.
Dört taraf hep düşman imiş.
Ordu sevk ederek dört taraftaki milleti hep almış, hep tâbi kılmış.
Başlıya baş eğdirmiş, dizliye diz çöktürmüş...

Çevrimdışı Egenin Efesi

  • Gökbörü'nün izinde Tanrı Türk'ü korusun!
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 178
Ynt: Bursasporlular mitinge saldırdı
« Yanıtla #7 : 12 Mart 2013 »
Futbol fanatizmine ve holiganlığa hep karşı olmuşumdur. Hatta holiganlara duyduğum nefret sebebiyle topluluğa canlı yayın yapan kahve, pasatane vb. yerlere bile gitmem. Lakin son gelişmeler göstermektedir ki silahın kimin elinde ve niyetle kullanıldığı önemliymiş. Fanatizm ve toplum barışını zedeleyici bir kararkter arzeden futbol taraftarlığı milli duyarlılığa sahip kişilerin yönlendirmesiyle milli ülkülere ve Türklüğün ortak düşmanlarına da yöneliyormuş. Bursasporlu kandaşlarımızı kutlarım.
Çok güzel işler yapıyorlar.
Gökbörü'nün izinde Tanrı Türk'ü korusun!
Dün Efe'ydik, Zeybek'tik; bu gün: GÖKBÖRÜ'dür Adımız!

Çevrimdışı Pars

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 18
Ynt: Bursasporlular mitinge saldırdı
« Yanıtla #8 : 12 Mart 2013 »
Bursaspor taraftarına teşekkür ederim. Soytarılara hadlerini bildirmişlerdir.
Trabzon, Sinop, Samsun, Bursa... Buralardan yansıyanlar Türklüğün ortak kanaat ve vicdanın göstergesidir. Herkes bundan üzerine düşen dersi çıkartmalı ve ayağını denk almalıdır. Suskunluk; kabul etmek, pesetmek veya yapılanları onaylamak demek değildir. Öyle olmadığı da çeşitli vesilelerle ortaya çıkmaktadır.

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2288
Ynt: Bursasporlular mitinge saldırdı
« Yanıtla #9 : 12 Mart 2013 »
Türk Devletine başkentlik yapmış ve hamuru Türklükle yoğrulmuş, Osman Gazi'nin Kızıl Elması, şanlı ve şerefli Bursa'nın; atalarının ruhunu taşıyan oğullarına selam olsun.
Kutlu Türk Başbuğları Osman ve Orhan Gazinin manevi himayesi her daim Bursa semalarındadır.
O semalardan ihanete geçit verilir mi hiç?
Sahip oldukları kutlu mirasın farkında olan Bursalı soydaşlarımızı bu duruş ve davranışlarından ötürü kutlarım.

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!