Gönderen Konu: TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ ,TÜRK MİLLETİNİN MEYDANLARA İNMESİNİ İSTİYOR.  (Okunma sayısı 2601 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İgdirhan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 325
UYANIN ARTIK!
GENELKURMAY BAŞKANLIĞI BİR BİLDİRİ YAYINLAYARAK MİLLETİ TERÖRÜ LANETLEMEYE ÇAĞIRDI

TSK’dan ulusa sesleniş
“TSK’nın beklentisi; bu tür terör olaylarına karşı, yüce Türk milletinin kitlesel karşı koyma refleksini göstermesidir”
Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak teröre karşı ulus olarak tek yürek olma çağrısı yaptı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), terörle mücadele konusunda sarsılmaz bir kararlılığa sahip olduğuna dikkat çekilen açıklamada maddeler halinde şunlar kaydedildi:

Gerçekleri görme zamanı
* Sayın Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, 12 Nisan 2007 tarihinde yapmış olduğu basın toplantısında, terörün Mayıs 2007 tarihinden itibaren tırmanacağını, kamuoyuna açık bir şekilde açıklamıştır. Son günlerde ortaya çıkan terör olayları, bu açıklamaların gerçekçi olduğunu göstermiştir.

* Bu terör eylemleri, aynı zamanda bölücü ve ırkçı terör örgütünün gerçek niyetlerini de çok açık bir şekilde ortaya koymuştur.

* Her fırsatta, yurt içinde ve yurt dışında barış, özgürlük ve demokrasi gibi insanlığın yüksek değerlerini, terör örgütüne paravan olarak kullanan kişi ve kuruluşların, bu olayların gerçek yüzlerini görme zamanı artık gelmiştir.

Mücadelemiz kararlılıkla sürecek
* Türkiye Cumhuriyeti, ulusal ve üniter yapısının, çağ dışı bir yapı olduğunu düşünen bir yaklaşım ile karşı karşıyadır. Ulusumuzun bu tehlikeli yaklaşımı fark etmek zorunluluğu vardır ve olmalıdır.

* Ortaya çıkan terör eylemlerinin, bu tür düşüncelerin ve bunları dolaylı ve doğrudan destekleyenlerin çarpık düşüncelerinin çok açık bir göstergesi olduğu şüphesizdir.

* Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadele konusunda sarsılmaz bir kararlılığa sahiptir ve bu tür saldırılara gereken cevabı vereceği tartışılmaz bir gerçektir.

* Türk Silahlı Kuvvetlerinin beklentisi; bu tür terör olaylarına karşı, yüce Türk milletinin kitlesel karşı koyma refleksini göstermesidir.
(Basın)

Cumhuriyet ve Türk Aydınlanması için  büyük bir hassasiyet gösterip milyonlarla meydanlara inen Türk Milleti ;aynı duyarlılıkla bölücü teröre karşı tek vücut olduğunu gösterecektir.
Genel Kurmay Başkanlığı ;bölücülüğün vardığı elim ve vahim duruma dikkat çekerek ,Türk Milletinin ,gelişmeler Türklüğün aleyhine daha da büyümeden ,gereğinin yapılmasını isteyip ,Türk Uyanışına öncülük etmektedir.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin her konuda göstermiş olduğu hassasiyet ve kararlığı ,Türklüğün geleceği için milletiyle bütünleşerek yapmak arzusunu büyük bir heyecanla karşıayıp ,bu yiğit ve kararlı sese kulak vermek ,damarlarımızdaki asil Türk kanının gereğidir.
Her Türk asker doğar...
TTK.